BJORK
Registered User
- نوشتهها
- 113
- لایکها
- 0
از روی سورسی که روی هارد داشتم .کامل نصبش کردم . اما موقع اجرا ارور میده که سی دی رو بزار داخل
CD-ROM
من این سئوالم رو جای دیگه پرسیدم.کسی جواب نداد. آبروم هم رفت دیگه
.به کسی که قرار بود هدیه بدم .دادمش .بعدم اومد ازم سئوال کرد که این بعد از نصب و قبل از اجرای برنامه ارور میده که سیدی رو بزار داخل درایو (سیدی هم داخل درایو باشه تفاوتی نمیکنه) و منم نتونستم بهش بگم چه کارش کنه
مسئله اینه که اون موقع که پسر عمه ام ایمیج این LONGMAN رو به من داد یه نکته گفت که اگر بخوای از روی هارد نصب کنی و اجرا بشه باید این کارو بکنی.من یادم نیست اون نکته چی بود .و الانم اون رفته آلمان و موبایلش هم جواب نمیده. حالا من گیر کردم چه کارش کنم :wacko:
حالا کسی اینجا، که فروم زبان هست به این مسئله برخورد نکرده بتونه به من کمک کنه ؟
یه عکس از محتویات سورسش اتچ کردم .و دو عکس هم از اروری که میده( OK ارور اول رو که بزنی صفحه بعدی میاد) .گفتم شاید لازم باشه
CD-ROM
من این سئوالم رو جای دیگه پرسیدم.کسی جواب نداد. آبروم هم رفت دیگه
مسئله اینه که اون موقع که پسر عمه ام ایمیج این LONGMAN رو به من داد یه نکته گفت که اگر بخوای از روی هارد نصب کنی و اجرا بشه باید این کارو بکنی.من یادم نیست اون نکته چی بود .و الانم اون رفته آلمان و موبایلش هم جواب نمیده. حالا من گیر کردم چه کارش کنم :wacko:
حالا کسی اینجا، که فروم زبان هست به این مسئله برخورد نکرده بتونه به من کمک کنه ؟
یه عکس از محتویات سورسش اتچ کردم .و دو عکس هم از اروری که میده( OK ارور اول رو که بزنی صفحه بعدی میاد) .گفتم شاید لازم باشه