• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اجرای نرم افزار حسابداری

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من نرم افزار حسابداری پاتریس رو دارم...
چند روزه که بعد از زدن رمز، اخطار تاریخ میده وتاریخ سیستممو معتبر نمیدونه لذا وارد برنامه نمیشه!!!!!..
اگه کسی میدونه چه باید کرد لطفا راهنمایی کنه
با تشکر

hajibandeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه نرم افزار حسابداری ارزونی . من با نرم افزار حسابداری زیادی کار کردم. به نظر من بهترین نرم افزار حسابداری، نرم افزار حسابداری میزان. همه امکانات نرم افزار حسابداری رو داره . کار کردن باهاش راحته . مشکلات نرم افزار حسابداری دیگه رو نداره . می تونید ازشون بخواهید که براتون دموشو بفرستند . انوقت توی همون دمو تفاوتشو با نرم افزار حسابداری دیگه می بینید. خیلی حرفه ای. الانم بیشتر شرکتها با نرم افزار حسابداری میزان کار می کنند. نرم افزار هایی که در بالا گفتید زیاد مناسب کار حسابداری شرکتی نیستند.
لینک نرم افزار حسابداری میزان در پائین براتون می گذارم.
نرم افزار حسابداری،نرم افزار حسابداری پیمانکاری

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من نرم افزار حسابداری پاتریس رو دارم...
چند روزه که بعد از زدن رمز، اخطار تاریخ میده وتاریخ سیستممو معتبر نمیدونه لذا وارد برنامه نمیشه!!!!!..
اگه کسی میدونه چه باید کرد لطفا راهنمایی کنه
با تشکر

دوست عزيز تاريخ سيستم رو از بايوس چك كنيد ببينيد درست ست شده يا نه

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
احتمالا نسخه آزمایشی بوده که تا تاریخ معینی قابل استفاده است . بهترین راه اینکه که تاریخ ویندوزت رو عوض کنی و بعد اجرا کنی . چون تمام این نرم افزارها بانک اطلاعاتیشون اکسس یا sql هست و روی ویندوز بالا میان . اگر نشد باید از برنامه هات پاک کنی و بعد از عوض کردن تاریخ ویندوز دوباره نصبش کنی . همیشه موقع خارج شدن از سیستم حسابداری بک آپ بگیر که به دردسر نیفتی . اگر جایگزین خوب برای نرم افزارت خواستی من در خدمتم

بالا