سلام یه مشکل جدید برخوردم!!!
من دیروز صبح با ایدیم انلاین شدم بعدم رفتم سر کار ولی شب که امدم انلاین بشم میزد پسورد اشتباه هست!!!
از سایت یاهو هم امتحان کردم ولی بی فایده بود مشکل چیه!!کسی هست کمک کنه؟
سلام
شما یا پسوردت رو اشتباه میزنی یا هک شدی!!!
چک کن موقع ایی که داری پسورد رو وارد میکنی capslock خاموش باشه و زبان کیبورد رو پارسی نباشه!
اگر باز هم نشد
فراموشی رمز عبور کن و اگه سوال امنیتیت رو یادت باشه دیگه همه چی حله!
سـلام.
دوسـتان الان یـدونه YM ورژن 10 نـصب کـردم, امـا هـرچقدر جسـتجو مـیکنم قـسمت ChatRoom رو نمیـتونم پـیدا کـنم!.
ایـن ورژنـی کـه مـن دارم ایـن امـکان رو نـداره یـا ؟؟!
سلام یه مشکل جدید برخوردم!!!
من دیروز صبح با ایدیم انلاین شدم بعدم رفتم سر کار ولی شب که امدم انلاین بشم میزد پسورد اشتباه هست!!!
از سایت یاهو هم امتحان کردم ولی بی فایده بود مشکل چیه!!کسی هست کمک کنه؟
فکر نکنم هک شده باشید
اما شما با س++اکس وارد بشید شاید مشکل حل بشه چون اخیرا مشکلاتی در https هست
با س..ا.کس وارد شدم /اگه هک شده بود حداقل طرف به ادد لیست میگفت ولی چیزی نگفته!!
ممکن کسی چندبار پسوردمو اشتباه زده باشه تا قفل بشه یا بسته بشه
خوب الان تونستی وارد بشی؟یا فقط با سا^کس میشه؟
این پدیده ای هست که جدیداً یاهو ایجاد کرده. این مشکل بیشتر وقتی پیش میاد که شما از یک دستگاهی که قبلاً توسط اون به یاهو مسنجر لاگین نمی کردی سعی کنی که لاگین کنی و وصل بشی. مثلاً همیشه از لپ تاپ وصل می شدی اما میخوای سعی کنی که از دسکتاپ وصل بشی. به محض اینکه دستگاه تغییر کنه یاهو آی دی رو لاک می کنه. چاره کار اینه که بری تو سایت یاهو (نه با مسنجر) لاگین کنی ، اونجا ازت یا یک سوال امنیتی (که موقع رجیستر کردن آی دی انتخاب کرده بودی و جوابش رو داده بودی) می پرسه که باید جواب سوال رو درست بدی. یا اینکه یک آدرس ایمیل جانبی (Alternative Email) در صورتی که قبلاً براش ست کرده باشی ازت می پرسه . اگه سوال رو درست جواب بدی که مشکل در جا حل میشه. اگه گزینه Alternative Email رو انتخاب کنی ، یک ایمیل به اون آدرس برات فرستاده میشه که حاوی یک لینک هست و باید با استفاده از اون لینک مراحل فعال سازی مجدد آی دی رو دنبال کنی.