• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در باز شدن یاهو مسنجر

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام یه مشکل جدید برخوردم!!!
من دیروز صبح با ایدیم انلاین شدم بعدم رفتم سر کار ولی شب که امدم انلاین بشم میزد پسورد اشتباه هست!!!
از سایت یاهو هم امتحان کردم ولی بی فایده بود مشکل چیه!!کسی هست کمک کنه؟

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
من دیروز صبح با ایدیم انلاین شدم بعدم رفتم سر کار ولی شب که امدم انلاین بشم میزد پسورد اشتباه هست!!!

سلام
شما یا پسوردت رو اشتباه میزنی یا هک شدی!!!
چک کن موقع ایی که داری پسورد رو وارد میکنی capslock خاموش باشه و زبان کیبورد رو پارسی نباشه!
اگر باز هم نشد
فراموشی رمز عبور کن و اگه سوال امنیتیت رو یادت باشه دیگه همه چی حله!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سـلام.
دوسـتان الان یـدونه
YM ورژن 10 نـصب کـردم, امـا هـرچقدر جسـتجو مـیکنم قـسمت ChatRoom رو نمیـتونم پـیدا کـنم!.
ایـن ورژنـی کـه مـن دارم ایـن امـکان رو نـداره یـا
؟؟!

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
شما یا پسوردت رو اشتباه میزنی یا هک شدی!!!
چک کن موقع ایی که داری پسورد رو وارد میکنی capslock خاموش باشه و زبان کیبورد رو پارسی نباشه!
اگر باز هم نشد
فراموشی رمز عبور کن و اگه سوال امنیتیت رو یادت باشه دیگه همه چی حله!

اخه یادم نیست هیچ راهی نیست یکی کمک کنه

signul

Registered User
لایک‌ها
938
سـلام.
دوسـتان الان یـدونه
YM ورژن 10 نـصب کـردم, امـا هـرچقدر جسـتجو مـیکنم قـسمت ChatRoom رو نمیـتونم پـیدا کـنم!.
ایـن ورژنـی کـه مـن دارم ایـن امـکان رو نـداره یـا
؟؟!

دوست عزیز چت روم های یاهو خیلی وقت هست که از طرف خود شرکت یاهو بسته شدن

signul

Registered User
لایک‌ها
938

فکر نکنم هک شده باشید
اما شما با س++اکس وارد بشید شاید مشکل حل بشه چون اخیرا مشکلاتی در https هست

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
فکر نکنم هک شده باشید
اما شما با س++اکس وارد بشید شاید مشکل حل بشه چون اخیرا مشکلاتی در https هست

با س..ا.کس وارد شدم /اگه هک شده بود حداقل طرف به ادد لیست میگفت ولی چیزی نگفته!!
ممکن کسی چندبار پسوردمو اشتباه زده باشه تا قفل بشه یا بسته بشه

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
با س..ا.کس وارد شدم /اگه هک شده بود حداقل طرف به ادد لیست میگفت ولی چیزی نگفته!!
ممکن کسی چندبار پسوردمو اشتباه زده باشه تا قفل بشه یا بسته بشه

خوب الان تونستی وارد بشی؟یا فقط با سا^کس میشه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این پدیده ای هست که جدیداً یاهو ایجاد کرده. این مشکل بیشتر وقتی پیش میاد که شما از یک دستگاهی که قبلاً توسط اون به یاهو مسنجر لاگین نمی کردی سعی کنی که لاگین کنی و وصل بشی. مثلاً همیشه از لپ تاپ وصل می شدی اما میخوای سعی کنی که از دسکتاپ وصل بشی. به محض اینکه دستگاه تغییر کنه یاهو آی دی رو لاک می کنه. چاره کار اینه که بری تو سایت یاهو (نه با مسنجر) لاگین کنی ، اونجا ازت یا یک سوال امنیتی (که موقع رجیستر کردن آی دی انتخاب کرده بودی و جوابش رو داده بودی) می پرسه که باید جواب سوال رو درست بدی. یا اینکه یک آدرس ایمیل جانبی (Alternative Email) در صورتی که قبلاً براش ست کرده باشی ازت می پرسه . اگه سوال رو درست جواب بدی که مشکل در جا حل میشه. اگه گزینه Alternative Email رو انتخاب کنی ، یک ایمیل به اون آدرس برات فرستاده میشه که حاوی یک لینک هست و باید با استفاده از اون لینک مراحل فعال سازی مجدد آی دی رو دنبال کنی.

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
این پدیده ای هست که جدیداً یاهو ایجاد کرده. این مشکل بیشتر وقتی پیش میاد که شما از یک دستگاهی که قبلاً توسط اون به یاهو مسنجر لاگین نمی کردی سعی کنی که لاگین کنی و وصل بشی. مثلاً همیشه از لپ تاپ وصل می شدی اما میخوای سعی کنی که از دسکتاپ وصل بشی. به محض اینکه دستگاه تغییر کنه یاهو آی دی رو لاک می کنه. چاره کار اینه که بری تو سایت یاهو (نه با مسنجر) لاگین کنی ، اونجا ازت یا یک سوال امنیتی (که موقع رجیستر کردن آی دی انتخاب کرده بودی و جوابش رو داده بودی) می پرسه که باید جواب سوال رو درست بدی. یا اینکه یک آدرس ایمیل جانبی (Alternative Email) در صورتی که قبلاً براش ست کرده باشی ازت می پرسه . اگه سوال رو درست جواب بدی که مشکل در جا حل میشه. اگه گزینه Alternative Email رو انتخاب کنی ، یک ایمیل به اون آدرس برات فرستاده میشه که حاوی یک لینک هست و باید با استفاده از اون لینک مراحل فعال سازی مجدد آی دی رو دنبال کنی.

خدا امواتتو بیامرزه
با فایرفوکس نمیشد ولی اینترنت اکسپلوره شد مرسی داداش

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من وقتایی که بخوام با س ا -کس وارد شم اینطوری میشه. بدون س ا -کس راحت وارد میشه
بعضی وقتا هم لازمه که کانکشن اینترنت رو Disconnect و دوباره Connect کنم

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
استارتر عزیز ، منم مثل شما هستم. با این تفاوت که من از 8 ماه پیش دسترسیم قطع شده ! بعضی ها میگن هک شدی ، بعضی ها هم میگن اشکال از پروتکل ها هست . نمی دونم والا ! هر چی هست دلمون واسه یاهو مسنجر خیلی تنگ شده !
sad.gif

بالا