• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در برنامه های مسنجر در ویندوز7

aryafz

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دیشب ویندوز عوض کردم و بعدش مسنجر یاهو و گوگل نصب کردم اما هیچ کدوم کانکت نمیشدن
گوگل تالک ارور تنظیمات ساعت میداد که وقتی تنظیمات رو ریستور کردم باز هم کانکت نشدن
همین الان هم ویندوز عوض کردم دوباره اما باز کار نمیکنن
چیکار کنم؟

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز احتمالاً سیستم شما ویروسی هست و بعد از نصب ویندوز هم ویروس از درایوهای دیگه به درایو ویندوز سرایت کرده و مشکل ساز شده.
وگرنه ویندوز 7 خیلی ویندوز قوی و خوبیه.
من بارها ویندوز 7 رو روی کامپیوتر و لپ تاپ نصب کردم. هیچ وقت چنین مشکلاتی نداشتم!

در ضمن گاهی اوقات، ویروس ها، سورس برنامه ها رو خراب میکنن.
شما سعی کن آخرین ورژن برنامه ها رو نصب کنی.
مثلاً الان یاهو مسنجر 11 اومده، خیلی محیط جالب و بهترین نسبت به ورژن های قبلی داره.
بخصوص که قسمت هیستوری پیغام هاش هم فعاله و شما بعد از نصبش میتونی متن همه چت های قبلیت رو ببینی!

بعدشم اول چک کن ببین واقعاً به اینترنت وصل شدی یا نه؟ احتمالاً اتصال شما به اینترنت برقرار نیست که اینقدر مشکل داری. چون این چیزهایی که گفتی خیلی بعدیه و غیر نرمال هستن!
زنبورک!

aryafz

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز احتمالاً سیستم شما ویروسی هست و بعد از نصب ویندوز هم ویروس از درایوهای دیگه به درایو ویندوز سرایت کرده و مشکل ساز شده.
وگرنه ویندوز 7 خیلی ویندوز قوی و خوبیه.
من بارها ویندوز 7 رو روی کامپیوتر و لپ تاپ نصب کردم. هیچ وقت چنین مشکلاتی نداشتم!

در ضمن گاهی اوقات، ویروس ها، سورس برنامه ها رو خراب میکنن.
شما سعی کن آخرین ورژن برنامه ها رو نصب کنی.
مثلاً الان یاهو مسنجر 11 اومده، خیلی محیط جالب و بهترین نسبت به ورژن های قبلی داره.
بخصوص که قسمت هیستوری پیغام هاش هم فعاله و شما بعد از نصبش میتونی متن همه چت های قبلیت رو ببینی!

بعدشم اول چک کن ببین واقعاً به اینترنت وصل شدی یا نه؟ احتمالاً اتصال شما به اینترنت برقرار نیست که اینقدر مشکل داری. چون این چیزهایی که گفتی خیلی بعدیه و غیر نرمال هستن!
زنبورک!
مشکل از ساعت ویندوز بود که حل شد

بالا