• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در تعیین لپ تاپ

sdownloadsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من قراره یک لپ تاپ بخرم تو لپ تاپ های سونی که گشتم این مدل و پیدا کردم svf1532apxb لپ تاپ خوبیه قیمتش حدود 4500000 تومان هستش .
ولی یک لپ تاپ دیگه هم دیدم ماله اپل بودش md102 قیمتش حدود 3500000 هستش.
منم کارم با لپ تاپم برنامه نویسی و فتو شاپ و تگاه کردن فیلم و وبگردی هستش بعضی وقتا هم یک بازی کوچولو .
حالا بنظرتون کدوم رو بخرم که مشکل من رو حل کنه...
ممنون میشم پاسخ بدید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
من قراره یک لپ تاپ بخرم تو لپ تاپ های سونی که گشتم این مدل و پیدا کردم svf1532apxb لپ تاپ خوبیه قیمتش حدود 4500000 تومان هستش .
ولی یک لپ تاپ دیگه هم دیدم ماله اپل بودش md102 قیمتش حدود 3500000 هستش.
منم کارم با لپ تاپم برنامه نویسی و فتو شاپ و تگاه کردن فیلم و وبگردی هستش بعضی وقتا هم یک بازی کوچولو .
حالا بنظرتون کدوم رو بخرم که مشکل من رو حل کنه...
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام. مسلما Macbook Pro برترین لپ تاپ از نظر جنس محسوب میشه. اما برای هر کاربری انتخاب بهینه نیستش. اگر کمپایلر برنامه نویسی شما برای برنامه نویسی نیاز به سیستم عامل ویندوز داره و ورژن تحت MacOS اون وجود نداره(احتمال زیاد همین طوره) با اینکه روی Macbook Pro میتونید ویندوز هم نصب کنید اما پیشنهاد نمی کنم. چون مسائل و مشکلات خاص خودشو داره. البته فتوشاپ تحت Macos روان تر از تحت Windows عمل می کنه.
بالطبع بهترین انتخاب بعد از Apple بی شک Sony Vaio هستش با سیستم عامل ویندوز. لذا اگر پاسخ سوال بنده مثبته و کمپایلر برنامه نویسی شما صرفا تحت ویندوز نصب میشه , پیشنهاد بنده همون سونی هستش. کیفیت بسیار خوبی هم داره.

sdownloadsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از پاسختون
یعنی شما میگید نصب ویندوز روی مک مشکلاتی داره میشه مشکلاتش و بگید ؟؟
بنظرتون بغیر از لپ تاپ های اپل کدوم سازنده لپ تاپ ها بهترین سیستم و کیفیت ساخت و بدنع رو دارند؟؟؟
از نظر نرم افزاری کددم لپ تاپ بهتره سونی یا اپل کدومشون بهتر برنامه ها رو باز میکنند بدون کرش شدن و مشکل داشتن؟؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خواهش میکنم.

یعنی شما میگید نصب ویندوز روی مک مشکلاتی داره میشه مشکلاتش و بگید ؟؟
خیر هیچ مشکلی نخواهید داشت. با نرم افزار BootCamp هر دو سیستم عامل رو در کنار هم خواهید داشت. اما در حالت عادی بر فرض مثال نمی تونید اونجوری که باید هارددیسک رو پارتیشن بندی کنید و فضای MacOS تون برای ویندوز و بالعکس قابل دسترسی نیست. کلیدهای مفید ویندوز رو نخواهید داشت و مسائل دیگه.

بنظرتون بغیر از لپ تاپ های اپل کدوم سازنده لپ تاپ ها بهترین سیستم و کیفیت ساخت و بدنع رو دارند؟؟؟
بدون شک سونی. البته اونایی که با گارانتی ایران رهجو ارائه میشه(مثل همین موردی که شما معرفی کردید) بهترن.

از نظر نرم افزاری کددم لپ تاپ بهتره سونی یا اپل کدومشون بهتر برنامه ها رو باز میکنند بدون کرش شدن و مشکل داشتن؟؟
نرم افزار ربطی به سخت افزار نداره عزیز . کیفیت نرم افزاری اصلا به سخت افزار مربوط نمیشه. هر دو بدون Crash کردن کار می کنن.

شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟
در پست قبلی پیشنهادم رو خدمتتون عرض کردم.

sdownloadsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی چی پارتیشن بندیش کامل نیست؟؟؟
و گفتید کلید های ویندوز رو نداره ؟؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
یعنی چی پارتیشن بندیش کامل نیست؟؟؟
و گفتید کلید های ویندوز رو نداره ؟؟
یعنی اینکه شما نمی تونید کل فضای هارددیسکتون رو پارتیشن بندی کنید. اول کار هنگام نصب Bootcamp واسه نصب ویندوز در کنار MacOS باید بگید چقدر از فضای هارددیسک رو به Windows میخواین اختصاص بدید و این فضای ویندوز به این راحتیها قابل پارتیشن بندی نیستش. در خصوص کیبورد شما در حال حاضر دارید با کیبورد حداقل 108 کلیده کار می کنید که کلیدهای ترکیبی زیادی داره. مثل کلید خود ویندوز(همون کلیدی که معمولا دو تاش روی صفحه کلیده و آرم ویندوز داره). در حالیکه تعداد کلیدهای Macbook کمتر و محدودتر هستند و هنگام کار کردن سرعت کارتون رو پایین میارن. مشاهده کنید:
3jP4k.jpg

می بینید که علنا قسمت ماشین حساب رو که اصلا ندارید. Scroll Lock ندارید. کلید Print Screen و Pause هم ندارید. Home/End و Page UP/Down رو که هنگام برنامه نویسی بسیار مهم هستند و کارتون رو تسریع می کنن رو ندارید. کلید کنترل یکی دارید و .....
البته می تونید کیبورد بهش وصل کنید و ... اما ارزششو نداره.

sdownloadsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از راهنمایتون
فردا میرم سونی رو میخرم

بالا