• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در تمام صفحه نشان ندادن مانیتور Asus ML239H ( کمک فوری )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان یک مانیتور Asus ML239H گرفتم امروز . وقتی با hdmi یا dvi متصل می کنم به کارت گرافیک 6850 تمام صفحه پر نمیشه و یک مقدار زیادی از گوشه های صفحه خالی می مونه و سیاه

زنگ زدم نمایندگی میگه مانیتورهای ایسوس با ati همخوانی نداره و با gforce بدون مشکل کار میکنه و این مشکل به وجود میاد ... الان موندم چیکار کنم
البته تونستم رزولوشن رو از 1024*1920 بیارم روی 1050*1650 که مشکل برطرف شد اما دیگه تصویرم full hd نیست ... چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
خیلی ها وقتی مانیتور سایز بزرگ میخرن همین مشکل رو اوایل دارن
و به مرور و با تنظیماتی که میکنن به نتیجه مطلوب میرسن
به حرف عزیزان نمایندگی هم زیاد توجه نکن که بسی شرکت ها رو زیر سئوال میبرن با نظراتشون
شما بهتره از 2 سر کابل HDMI استفاده کنید
شما بعد از نصب کامل درایور گرافیک و همچنین خواندن کامل دفترچه راهنمای مانیتور و پیشنهاد خود شرکت برای رزولیشن مناسب مانیتور و با توجه به سایز مانیتوری که داری بهترین تنظیمات رو از آپشن های گرافیک خودتون اعمال کنید که همه تنظیمات اونجا قابل تغییره.
اینم ابعاد و سایز رزولیشن ها :
111.JPG

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آخرین نسخه درایور ATI نصب کنید .. یه برنامه Control Center داره قسمت Video یه جایی داره اگر استباه نکنم Overlap یه همچین چیزی .. که صفحه رو میکشه و درست میشه .. قبلا این مشکل رو داشتم دور صفحه یه کادر سیاه میاد .. ایراد از مانیتور نیست این اشکال رو با همه مانیتورهای سایز بالا داره ..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خیلی ها وقتی مانیتور سایز بزرگ میخرن همین مشکل رو اوایل دارن
و به مرور و با تنظیماتی که میکنن به نتیجه مطلوب میرسن
به حرف عزیزان نمایندگی هم زیاد توجه نکن که بسی شرکت ها رو زیر سئوال میبرن با نظراتشون
شما بهتره از 2 سر کابل HDMI استفاده کنید
شما بعد از نصب کامل درایور گرافیک و همچنین خواندن کامل دفترچه راهنمای مانیتور و پیشنهاد خود شرکت برای رزولیشن مناسب مانیتور و با توجه به سایز مانیتوری که داری بهترین تنظیمات رو از آپشن های گرافیک خودتون اعمال کنید که همه تنظیمات اونجا قابل تغییره.
اینم ابعاد و سایز رزولیشن ها :
مشاهده پیوست 106806

ممنون از کمک اما الان 23 اینچ یعنی نمیتونه 1024*1920 و full hd باشه؟
تو تنظیمان هم نمیدونم باید چی رو عوض کنم متاسفانه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آخرین نسخه درایور ATI نصب کنید .. یه برنامه Control Center داره قسمت Video یه جایی داره اگر استباه نکنم Overlap یه همچین چیزی .. که صفحه رو میکشه و درست میشه .. قبلا این مشکل رو داشتم دور صفحه یه کادر سیاه میاد .. ایراد از مانیتور نیست این اشکال رو با همه مانیتورهای سایز بالا داره ..

من الان آخرین درایو رو دارم و این که فرمودین در control panel و video هست رو من پیدا نکردم و همچین چیزی نداره چیکار کنم عصابم داغون شده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی واقعا geforce این مشکل رو نداره ؟ !!!!

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من الان آخرین درایو رو دارم و این که فرمودین در control panel و video هست رو من پیدا نکردم و همچین چیزی نداره چیکار کنم عصابم داغون شده

من چون کارت رو عوض کردم نمیتونم بگم دقیقا کجا بود ولی من ASUS 6850 این مشکل رو داشتم و از همون قسمت Control Center اش که بگردی یه گزینه هست که با جابه جا کردنش درست میشه .. اونجور که یادم میاد یه چیزی به اسم Zoom داشت .. الان اینترنت میگردم برات پیداش میکنم .. حل میشه نرم افزاریه ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Okay یادم آمد کجا میشه ..

قسمت Scaling Option رو برو ..

Overscan 0% باید باشه درست میشه .. از این قسمت این مشکل حل میشه حالا دقیق یادم نیست ولی شما اون Slider جا به جا کنی درست میشه ..

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
شما درایور کارت گرافیک رو باز کنید برید این بخش my digital flatpanels و بعد از زی منو این گزینه رو انتخاب کنید
scaling option بعد از انتخاب این گزینه درجه رو تا آخر ببرید مشکل حل میشه
منم با کارت گرافیک 6870 چنین مشکلی داشتم
راستی led مبارکتون باشه :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
Okay یادم آمد کجا میشه ..

قسمت Scaling Option رو برو ..

Overscan 0% باید باشه درست میشه .. از این قسمت این مشکل حل میشه حالا دقیق یادم نیست ولی شما اون Slider جا به جا کنی درست میشه ..
ممنون درست شد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یعنی ati رو باید دستی درست کرد اما geforce اتوماتیک تنظیم میشه
در کل عین هم هستن یا کیفیتشون با هم فرق داره و کیفیت geforce بالاتره در حالت full HD ؟
راستی الان 60 هرتز اجرا میشه در حالت full hd درسته یا باید بیشتر باشه ؟
ممنون از پاسختون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از کمک اما الان 23 اینچ یعنی نمیتونه 1024*1920 و full hd باشه؟
تو تنظیمان هم نمیدونم باید چی رو عوض کنم متاسفانه
چرا نمیتونه
فول اچ دی ی استانداردی هست مثلا شما تو رزولیشن فول میتونید فیلم های 480 * 640 ببینید پس دلیلی نمیشه تو سایز بالاتر از 1024*1920 نتونید فیلم های 1080 رو با کیفیت ببینید

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یعنی ati رو باید دستی درست کرد اما geforce اتوماتیک تنظیم میشه
در کل عین هم هستن یا کیفیتشون با هم فرق داره و کیفیت geforce بالاتره در حالت full HD ؟
راستی الان 60 هرتز اجرا میشه در حالت full hd درسته یا باید بیشتر باشه ؟
ممنون از پاسختون

1920x1080 بیشتر از 60 هرتز نمیره .. راستی Response این مانیتوری که گرفتی چند MS ؟ اگه 2MS باشه خیلی خوبه ..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
5 هست اما من فیفا باهاش بازی کردم اصلا سایه یا مشکلی نداشت
امروز رفتم نمایندگی بازرگانی مهر تو پاساژ رضا طبقه 4 گفت از شنبه 40 تا 50 تومن همه ی مانیتورهاش گرون شده و این هم از 440-450 قیمت داد با کلی چونه و سر و کله قبول کرد چون تازه دیروز قیمت ها عوض شده این رو همون 400 بزنه و تازه قبل اینکه پول رو بدم تست کامل پیکسل هم کرد ( نمایندگیش تو پاساژ پارسیان طبقه 7 این کار رو نمی کنه و میگه به ما ربطی نداره ) کلا فروشنده اش خیلی آدم خوبی بود
از مانیتور هم راضی هستم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
راستي يه سوال خارج از انجمن ،
قبلا گفته بوديد بين 239 و 248 مونديد ، چرا مدل ML248H رو نخريديد ؟ ( قيمت ؟ )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستي يه سوال خارج از انجمن ،
قبلا گفته بوديد بين 239 و 248 مونديد ، چرا مدل ML248H رو نخريديد ؟ ( قيمت ؟ )

والا یک اینچ میشه 2.5 سانت که زیاد نیست +50 تومن گرون تر هست + پنل ips نیست ( رنگ زنده تر + عمر بیشتر + زاویه دید بالا + تکنولوژی 1 سال جدید تر در پنل ips+ قیمت پنل های ips نسبت به قبل بسیار بسیار بهتر شده ) و 23 هم کاملا مناسب هست
در کل توصیه اش می کنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعضي از مونيتورها درايور دارند كه بايد نصب شود .

بالا