برگزیده های پرشین تولز

مشکل در ثبت از گریدویو در بانک (فوری

online.days

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
660
لایک‌ها
76
محل سکونت
Net
سلام این کد رو برای ثبت از گریدویو در بانک نوشتم ولی فقط رکورد اول رو تکراری به تعداد رکوردهای موجود ثبت میکنه !
یعنی رکورد اول رو که از گریدویو میخونه به رکورد بعدی next نمیشه .
خواهشا سریع راهنمایی کنید.ممنون

SqlConnection con = new SqlConnection(conection);
SqlCommand sc = new SqlCommand();

for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
{
sc=new SqlCommand( "INSERT INTO tb1(name,tell) VALUES(@u,@p)",con);
sc.Parameters.AddWithValue("@u", dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
sc.Parameters.AddWithValue("@p", dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());

}
con.Open();
sc.ExecuteNonQuery();
con.Close();
 
Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2007
نوشته‌ها
931
لایک‌ها
70
سن
41
محل سکونت
کف شهر

online.days

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
660
لایک‌ها
76
محل سکونت
Net
شرمنده دایل آپ دارم نمیتونم
 

im@n

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2011
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
41
محل سکونت
tehran
سلام این کد رو برای ثبت از گریدویو در بانک نوشتم ولی فقط رکورد اول رو تکراری به تعداد رکوردهای موجود ثبت میکنه !
یعنی رکورد اول رو که از گریدویو میخونه به رکورد بعدی next نمیشه .
خواهشا سریع راهنمایی کنید.ممنون

SqlConnection con = new SqlConnection(conection);
SqlCommand sc = new SqlCommand();

for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
{
sc=new SqlCommand( "INSERT INTO tb1(name,tell) VALUES(@u,@p)",con);
sc.Parameters.AddWithValue("@u", dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
sc.Parameters.AddWithValue("@p", dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());

}
con.Open();
sc.ExecuteNonQuery();
con.Close();


با اجازه اساتید.

دوست عزیز مشکل در اینه که شما currentRow رو انتخاب کردی. فکر میکنم کد باید به این شکل باشه :

sc.Parameters.AddWithValue("@u", dataGridView1.Rows.Cells[0].Value.ToString());
sc.Parameters.AddWithValue("@p", dataGridView1.Rows.Cells[1].Value.ToString());

به جای currentRows باید Rows قرار بدید .
 
Last edited:

online.days

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2010
نوشته‌ها
660
لایک‌ها
76
محل سکونت
Net
object reference not set to an instance of an object

همین کارو کردم این ارور رو میگیره .خواهش میکنم ببینید مشکل کجاست؟
 

im@n

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2011
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
41
محل سکونت
tehran
دوست عزیز باید برنامه تون رو بفرستید تا تست کنم. شاید اشکال از چیز دیگه ای هست. اینجوری امکانش نیست .
 

فtalayie

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2011
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من هم همین مشکلو داشتم کافیه خط تعریف sqlcommand رو بعد از آکولاد اول بذاری امتحان کن ببین دوست من:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
بالا