سایت ساز وبزیکسب درآمد

مشکل در حرف «ی»

شروع موضوع توسط ooje_asman ‏22 دسامبر 2006 در انجمن phpBB - پی‌اچ‌پی بی‌بی

  1. ooje_asman

    ooje_asman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    با سلام آقا این مشکل منو کشت یه راهی هم که نوشتن که نمی دونم فلان جمله رو به خط 552 اضافه کنم مشکل رو حل نمی کنه کسی می تونه کمک کنه ممنون و مرسی
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    ینی چی دقیقاً؟
     
  4. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    دوستان جون من کمک کنید:
    تو فروم وقتی یه تاپیک می زنی و توش از «ی» (همون d) استفاده می کنی اونو به صورت &1740# (یه همچین چیزائی) نشون میده.
    مجبوریم از Shift + X استفاده کنیم که مجاب کردن کاربرای دیگه برای استفاده اینجوری به هیچ وجه امکانپذیر نیست و گند می زنه تو فروم.
    راهی برای درست کردنش نیست؟
    جون هرکی دوست دارید به دادم برسید
     
  5. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    بابا دوستان چقدر کم لطفی می کنید؟!!!
     
  6. hyund

    hyund Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    1

    اين فايلو تو محل هاي زير كپي كن حل مي شه ان شالا. ريست كردن فراموش نشه. به پيغامهاي ويندوز هم جواب No بزن. البته نه به پيغامهاي OverWrite .

    1- C:\WINDOWS\system32\dllcache

    2- C:\WINDOWS\system32

    لينك دانلود فايل :

    http://rapidshare.com/files/18664865/KBDFA.DLL

    :)
     
  7. kamran_2006

    kamran_2006 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    تو حالت safemode اين كارو بكن
     
  8. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    دمت گرم، این مال من!
    ولی منظورم اینه که واسه کاربرای دیگه چیکار کنم؟ خود شما باشی میای واسه دیدن یه فروم یه فایلو دانلود کنی و بعد بریزی تو کامپیوترتو و اونو ریست کنی؟! من باشم که نمی کنم.
     
  9. ashoob

    ashoob کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 جولای 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    از ورژن یونی کد استفاده کن! فکر کنم که ورژن شما اون ورژن اسکیه! منسوخ شده اون!!!
     
  10. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    16,230
    تشکر شده:
    9,937
    محل سکونت:
    اوهایو
    فایل زبان شما کدنیگش عربی هست.باید یونی کد بشه
    و همین جور دیتابیس شما
    شما می توانید فایل یونی کد زبان رو از اینجا دانلود کنید.
    سوالی داشتید هستم.
    http://forum.irani.ch/downloads.php
     
  11. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    دست همه دوستان درد نکنه. درست شد.
    البته phpbb3 این مشکلات رو نداره...
     
  12. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
  13. Sayrex

    Sayrex کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    2,087
    تشکر شده:
    129
    به علت تفاوت حروف يونيكد استفاده شده توسط كاربران و عربيك مورد استفاده در فروم ها گاها ديده شده كه حرف ى به صورت حروفي در هم نمايش در مي آيد .
    برای این منظور باید در فایل posting.php محتوی متغیر subject را اصلاح کنید
    (والبته هر جا دیگری که این مشکل وجود دارد (چرا که تو تیتر عنوان فقط من این مشکل را دیدم ولی ممکن است جاهای دیگر نیز باشد که بنده به آن توجه نکرده باشم)
    نحوه اصلاح متغیر subject در فایل posting.php:
    در خط 552 بعد از دستور :

    کد:
    $subject = ( !empty($HTTP_POST_VARS['subject']) ) ? trim($HTTP_POST_VARS['subject']) : '';  
    
    عبارت زیر را وارد کنید:

    کد:
    $subject = ereg_replace('ی','ي',$subject);  
    برای اصلاح بخش ثبت نام در فایل includes/usercp_register.php بعد از خط 254 که عبارت

    کد:
    include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_avatar.'.$phpEx);
    می باشد
    عبارت ذیل را وارد نمایید:

    کد:
    $username = ereg_replace('ی','ي',$username);
    و برای اصلاح بخش لوگین فایل login.php موجود در روت بخش فروم را اصلاح کنید بدین صورت که بعد از خط 57 که عبارت

    کد:
    $username = isset($HTTP_POST_VARS['username']) ? phpbb_clean_username($HTTP_POST_VARS['username']) : '';
    عبارت ذیل را وارد نمایید:

    کد:
       $username = ereg_replace('ی','ي',$username);
     
  14. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    948
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کرج
    با تشکر از دوستان
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی