• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در خروجی هدفون نوت بوک (تقاضای راهنمایی دارم)

amz_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من حدود يك هفته پيش خروجي هدفون نوت بوك خود (dell inspiron 6000) را به آمپلي فاير ضبط وصل كردم. مشكلي وجود نداشت و قبالا هم اين كار را كرده بودم. ولي صدا كيفيت خيلي بالايي نداشت.
از آن روز به بعد وقتي هدفون را به كامپيوتر وصل مي كنم صدا قطع است ولي از طريق speaker هاي خود نوت بوك صدا كاملا واضح و خوب است و مشكلي نيست.
خيلي در منو هاي windows جستجو كردم ولي نتوانستم بصورت نرم افزاري صداي خروجي هدفون را برقرار كنم. در ضمن در بخشي كه كارت صوتي را چك مي كند رفتم و پيغام داد كه كارت صوتي مشكلي ندارد. در ضمن ميكروفون هم بخوبي كار مي كند. با اين حال كارت صوتي را مجددا نصب كردم ولي مشكل حل نشد. وقتي هدفون وصل است و صدا را تا آخر زياد مي كنم صداي خيلي خيلي ضعيفي از گوشي هدفون به گوش ميرسد كه به سختي قابل شنيدن است.:(
وقتي فيش هدفون را هم در داخل پورت هدفون تكان مي دهم صدا وصل نمي شود.
مي خواستم بدانم بالاخره اشكال سخت افزاري هست يا نرم افزاري.
با تشكر

amz_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من حدود يك هفته پيش خروجي هدفون نوت بوك خود (dell inspiron 6000) را به آمپلي فاير ضبط وصل كردم. مشكلي وجود نداشت و قبلا هم اين كار را كرده بودم. ولي صدا كيفيت خيلي بالايي نداشت.
از آن روز به بعد وقتي هدفون را به كامپيوتر وصل مي كنم صدا قطع است ولي از طريق speaker هاي خود نوت بوك صدا كاملا واضح و خوب است و مشكلي نيست.
خيلي در منو هاي windows جستجو كردم ولي نتوانستم بصورت نرم افزاري صداي خروجي هدفون را برقرار كنم. در ضمن در بخشي كه كارت صوتي را چك مي كند رفتم و پيغام داد كه كارت صوتي مشكلي ندارد. در ضمن ميكروفون هم بخوبي كار مي كند. با اين حال كارت صوتي را مجددا نصب كردم ولي مشكل حل نشد. وقتي هدفون وصل است و صدا را تا آخر زياد مي كنم صداي خيلي خيلي ضعيفي از گوشي هدفون به گوش ميرسد كه به سختي قابل شنيدن است.
وقتي فيش هدفون را هم در داخل پورت هدفون حرکت میدهم صدا وصل نمي شود.
مي خواستم بدانم بالاخره اشكال سخت افزاري هست يا نرم افزاري.
با تشکر

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من نباید این کارو می کردی!آخه آدم لپ تاپه نازنین رو وصل می کنه به آمپلی فایر؟؟؟!!
شاید برقش نوسان کرده و headphone jack رو سوزونده !؟
...

amz_31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من نباید این کارو می کردی!آخه آدم لپ تاپه نازنین رو وصل می کنه به آمپلی فایر؟؟؟!!
شاید برقش نوسان کرده و headphone jack رو سوزونده !؟
...

سلام
خيلي ممنون كه به اين سرعت جواب من را دادين.
مي خواستم بدونم آيا در منوهاي windows جايي هست كه احيانا فعال شده باشه و صداي headphone را بسته باشه. در ضمن headphone jack يك بخشي از بورد دستگاه هستش يا يك قطعه جداگانه است. آيا قابل تعمير هست؟
با تشكر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما يك بار درايور كارت صدا رو اپ ديت كن. البته احتمال خراب شدن در اثر فشاري كه اوردي هست .

بالا