آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

مشکل در خواندن اطلاعات

شروع موضوع توسط rah ‏11 ژوئن 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. rah

    rah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2006
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    من در بانک اکسسم در فیلد Image یک آدرس خاصی را ثبت کردم:
    www.site.com/1.gif
    اما موقعی که میخوام اونو نمایش بدم، اررور میده و وقتی میخوام از عکس یک proprties بگیرم، آدرس عکس رو اینطوری نشون میده:
    www.mydomain.com
    یعنی آدرس کامل سایت خودم رو !
    این درحالیه که من اصلاً آدرس عکس رو اصلاً یه جا دیگه دادم.
    اینم بگم که اطلاعات فیلدهای دیگر بدرستی نمایش داده میشه. :(
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما باید قبل ارز خوندن این مقدار از DB ، از
    کد:
    http://
    
    استفاده کنید.

    مثلا:

    HTML:
    <img src="http://<%=strlink%>" />
    
    
     
  3. rah

    rah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2006
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    من تمام آدرس ها را با همین عبارت http:// تو بانک وارد می کنم ولی موقع خوندن همون مشکلی پیش میاد که گفتم.
    من برای نمایش عکس از همچین دستور ifی استفاده می کنم.
    کد:
    <%If not rs("image")=("") then%>
    	'Show Image Here
    <%Else
    End If%>
    
    اون قسمت show image here هم کدهای مربوط به دریافت آدرس از بانک است که داخل src قرار میگیره.
    من یک بار بدون دستور if اجرا کردم یعنی فقط در خواست نمایش عکس رو کردم, مشکلی نداشت
    اما هر وقت دستور if رو میارم تو کار که اگه یه موقع فیلد image خالی بود کار خاصی بکنه با این مشکل مواجه میشم.
    این در صورتیه که اگه فیلد image پر باشه مشکل داره(اگه از if استفاده کنم) و لی اگر خالی باشه، همونیه که میخوام یعنی اصلاً image رو برداره. :wacko:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak