مشکل در دیتابیس وی بی

شروع موضوع توسط hamid_shahrsaz ‏31 دسامبر 2012 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    سلام دوستان

    برای مشکلاتی هاستم رو منتقل کردم

    توی این انتقال سایت من برکشته به 2 ماه پیش یعنی هرچی پست توی این 2 ماه بووده و کاربرای هضو شده همشون پریدن

    گفتن مشکل از دیتابیس هست در حالی که هاست جدید گفت ما فول بک آپ رو منتقل کردیم!!!

    البته حجم دیتابس توی هایت قدیم 29 مگ و توی هاست جدید 23 مگ بوود

    اختمال دادم مشکل از اینه و با backup wizard فقط از دیتابیس بک آپ گرفتم و دادم به هاست جدید که ریستور کنه روی هاست بازم همون مشکل هست و حجم دیتابیس 23 مگ هست!!

    کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. zgg123

    zgg123 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    7,775
    تشکر شده:
    24,471
    محل سکونت:
    خودت بکاپ گرفتی یا هاست قبلی؟
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  4. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    هاست قبلی که میگه به من ربطی نداره

    اولش مشخصات هاست رو دادم به هاست جدید که سایت رو منتقل کنن،این کار رو کردن اما سایت برای 2 ماه پیش بود

    گفتم بهشون گفتن که ما فول بک آپ رو منتقل کردیم نمیدونیم مشکل از چیه

    تکی هم از دیتابیس بک آپ گرفتم دادم بهشون بازم همیون مشکل هست
     
  5. ahangha89

    ahangha89 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2010
    نوشته ها:
    2,062
    تشکر شده:
    398
    مشکلی در محدودیت حجم دیتابیس در هاست جدید نیست؟ یعنی محدودیتی برای مثلا ایمپورت یا ریستور دیتابیس وجود داشته باشه؟
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  6. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    توی قسمت php my admin در قسمت ایمپورت نوشته (Max: 50MiB)
     
  7. ahangha89

    ahangha89 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2010
    نوشته ها:
    2,062
    تشکر شده:
    398
    خوب خودتون یکبار تست کنید ببینید ایمپورت میشه یا نمیشه
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  8. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    وارد php my admin شدم

    دیتابیس رو از اون بالا انتخاب کردم

    بعدش از دست چپ دیتابیسی رو که میخواستم ایمپورت کنم رو انتخاب کردم

    بعدش ایمپورت رو زدم و آدرس رو انتخاب کردم

    زدم تا آپلود شه

    این ارور رو داد:

    Error

    SQL query:

    --
    -- Dumping data for table `action`
    --
    INSERTINTO`action` (`actionid` ,`routeid` ,`packageid` ,`controller` ,`useraction` ,`classaction`)
    VALUES ( 1, 1, 3,'Content','view','View') , ( 2, 1, 3,'Content','edit','EditPage') , ( 3, 1, 3,'Content','editcontent','EditContent') , ( 4, 1, 3,'Content','configcontent','ConfigContent') , ( 5, 1, 3,'Content','addcontent','AddNode') , ( 6, 1, 3,'Content','deletecontent','DeleteNode') , ( 7, 1, 3,'Content','publish','PublishNode') , ( 8, 1, 3,'Content','options','NodeOptions') , ( 9, 1, 3,'Widget','viewwidget','View') , ( 10, 1, 3,'Widget','configwidget','Config') , ( 11, 1, 3,'Widget','configeditor','ConfigEditor') , ( 12, 1, 3,'Widget','editwidget','Edit') , ( 13, 2, 3,'BaseWidget','config','Config') , ( 14, 2, 3,'BaseWidget','edit','Edit') , ( 15, 3, 3,'Editor','switch','SwitchMode') , ( 16, 3, 3,'Editor','tableoverlay','TableOverlay') , ( 17, 4, 3,'List','list','List') , ( 18, 1, 3,'Content','rate','Rate') ;



    MySQL said:
    #1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
     
  9. ahangha89

    ahangha89 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2010
    نوشته ها:
    2,062
    تشکر شده:
    398
    شما روی دیتابیس قبلی دارین ایمپورت میکنین؟ یه دیتابیس جدید بسازین
     
  10. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    کلا یه جدید بسازم دوست عزیز؟
    مگه رو همون قبلی بریزم ریپلیس نمیشه؟
    کل دیتابیس رو پاک کنم از اول ایمپورت کنم؟
     
  11. zgg123

    zgg123 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    7,775
    تشکر شده:
    24,471
    محل سکونت:
    نه یکی دیگه بسازید
    ایمپورت کنید
    از کانفیگ اطلاعات جدیدرو وارد کنید
     
  12. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    نمیشه توضیح بیشتر بدین؟
    من زیاد وارد نیستم میترسم بزنم خرابش کنم
     
  13. Faraz4u

    Faraz4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2012
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    27
    احیانا روی hostdl نبودی؟
    به هاست قبلیت همچنان دسترسی داری؟
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  14. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    نه روی هاست دی ال نبودم

    بله با هاست قبلی دسترسی دارم
     
  15. Faraz4u

    Faraz4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2012
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    27
    دیتابیست روی یه سرور دیگه ریموت نشده بوده؟
    بعضی هاستینگ ها مثل hostdl اینجوری عمل میکنند

    از داخل فایل کانفیگت یه چک بکن ببین localhost نوشته یا نه روی سرور قبلی
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  16. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    کانفیگ رو پیدا نکردم اما توی php my admin اون بالا نوشته localhost
     
  17. Faraz4u

    Faraz4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2012
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    27

    نه توی پوشه includes/config.php را بازش بکن توی اون ببین
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  18. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    لوکال هاست رو سرچ کردم فقط اینا رو آورد

    need to use 127.0.0.1 instead of localhost
    $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
     
  19. zgg123

    zgg123 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    7,775
    تشکر شده:
    24,471
    محل سکونت:
    کانفیگت فقط اینا توشه؟ ادرس سایتو بده
     
    hamid_shahrsaz از این نوشته تشکر کرده است.
  20. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
  21. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,221
    تشکر شده:
    330
    یه دیتابیس چدید ساختم

    بک آپ رو ایمپورت کردم

    بعد توی کانفیگ هم عوضش کردم و دیتابیس قبلی رو پاک کردم

    حالا سایت باز نمیشه

    شما میدونی مشکل از چیه؟

    www.elmandish.com
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون