• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رایت سی دی

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
موقعی که می خوام رایت کنم پیغام power calibration error می ده ،قبلا رایت کرده بودم چنین مشکلی نداشت
ممکنه بعلت وسط کار eject کردن رایتر باشه؟رایتر سامسونگه .

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
ارور هاي POWER CALIBRATION ERROR معمولا به يكي از دلايل زير رخ ميدند :

1- در اكثر موارد به دليل استفاده از ديسك خام ارزون قيمت و بي كيفيت .. از يه مدل ديگه ديسك خام استفاده كن .. شايد مشكلت برطرف شد..

2 - ممكنه كه لنز رايتر .. كثيف باشه .. پس لنزش رو تميز كن و دوباره امتحان كن ..

3- اگر راه 1 و 2 افاده نكرد .. ببين شايد با يه فرم وير جديد تر .. مشكلت برطرف شد ...

4- اگر همه ي اين كار هارو كردي و فايده نكرد .. از يه نرم افزار ديگه براي رايت استفاده كن ...

اميدوارم مشكلت با اين چند تا راه حل بشه ..
wink.gif

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه اوه اوه ... رایتر سامسونگ ... !!! :(
من نمی دونم این سامسونگ این رایتر ها رو چجوری می سازه !!! من خودم یه دونه دارم ... توبه کردم که دیگه از محصولات سامسونگ چیزی نخرم ( غیر از بعضی از محصولات ) ... رایتر های سامسونگ بعید نیست همینجوری هم error بدن ... :( :( :(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بيشتر به خاطر اپتيك هستش اين پيغام. سعي كن رايترت رو عوض كني.

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hessam.dev :
اوه اوه اوه ... رایتر سامسونگ ... !!! :(
من نمی دونم این سامسونگ این رایتر ها رو چجوری می سازه !!! من خودم یه دونه دارم ... توبه کردم که دیگه از محصولات سامسونگ چیزی نخرم ( غیر از بعضی از محصولات ) ... رایتر های سامسونگ بعید نیست همینجوری هم error بدن ... :( :( :(

آره اینایی که الان تو بازاره رو هیچ کسی تایید نمی کنه ولی من دو سال پیش خریده بودم تا الان به اندازه موهای سرم رایت کرده بودم یه آخ هم نگفته بود.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من خوب رايترت به اندازه كافي كار كرده. معلومه كه اپتيكش تعطيل شده

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
به نقل از abbas_30ah :
آره اینایی که الان تو بازاره رو هیچ کسی تایید نمی کنه ولی من دو سال پیش خریده بودم تا الان به اندازه موهای سرم رایت کرده بودم یه آخ هم نگفته بود.

صدا و لرزشش زیاده ؟
سرعت پایین بزاری درست نمیشه مثلا 4x ؟

رایترایه سامسونگ یه مشکلی داشتن که بعد یه مدت به صدا و لرزش می افتن ولی از نظر لنز خوب هستن سرعت بازو بسته شدن درش هم خوبه بافرشون هم 8 مگه:blink:

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اينو از اول ميگفتي ..

اگه به اندازة 10000 (!!) ساعت .. مثلا باهاش رايت كردي ( رجوع شود به مشخصات رايتر ) پس رايتر عمر مفيدش رو كرده و بايد بندازيش دور ...

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من یه رایتر سامسونگ دارم ... این درش خود به خود باز و بسته میشه ... یعنی بدون اینکه خودت درشو باز کنی ، خودش باز میشه و بعد از مدتی خودش بسته میشه ... یا وسط رایت یه دفعه بدون هیچ error یا مشکلی درش باز میشه و ...
با چند تا متخصص هم مشورت کردم ... اونا گفتن از رایترته ... یکی از دوستامم عین مشکل منو داره ... هر کاری هم کردم درست نشد ... یادم نیست تو کدوم تاپیک بود یکی هم عین این مشکل رو مطرح کرده بود ( رایترش سامسونگ بود ) ولی کسی جواب نداد ... :(
چیکار کنم ... کسی می دونه اشکالش چیه ؟ :blink: :(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مشگل سنسور اجكتش هست كه بايد عوض بشه.

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه ... حالا چرا سامسونگ ها این مشکل را دارن ...؟ آخه من یه ماه بود خریده بودم و فقط دو سه بار باهاش رایت کرده بودم :( ... دو تا از دوستامم همین مشکل رو دارن ... من تا حالا تو هیچ رایتری ندیدم این مشکل بوجود بیاد ! :blink:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممكنه از كيفيت سنسور يا حساس بودن باشه . اين يكي از شايع ترين خرابيهاي اپتيكالهاي سامسونگ هست.

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
اپتیکشو یه فوت کردم راه افتاد:) :) :)

بالا