آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در ساختن اکانت twitter

شروع موضوع توسط Designer_7 ‏17 جولای 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. Designer_7

    Designer_7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من 2 و 3 روز میشه میخام تو twitter.com یه اکانت بسازم ، هر کاری میکنم نمیشه

    یعنی بعد از اینکه تمامی فیلد ها ور درست پر میکنم و کپچا کد رو هم درست وارد میکنم بعد finish رو میزنم
    اکانت ساخته نمیشه ، و تو صفحه بعدی دوباره این کپچا کد رو دوباره لود میکنه !! و مثل این می مونه که شما
    کپچا کد رو اشتباه زده باشین ،

    باورتون نمیشه بیشتر از 50 بار تست کردم ولی نتونستم اکانت بسازم :(

    البته من با v*pn تست کردم هر رقمه تست کردم نتونستم اکانت بسازم !!


    کسی می تونه الان تست کنه؟ به نظر میاد بخش کپچا کدشون کار نمیکنه؟!

    کد:
    https://twitter.com/account/create
    
    اگه کسی وقت داره میتونه از لینک بالا برای تست یه اکانت بسازه خبرش رو بده .

    ممنون
     
  2. Designer_7

    Designer_7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    هر موقع میرم اکانت بسازم مشخصات رو پر میکنم و کپچا کد رو که میزنم دوباره تو صفحه بعدی کپچا رو لود میکنه !!!

    البته کپچا رو درست وارد میکنم ولی اکانت ساخته نمیشه !! ( با v*pn رفتم ولی نتونستم اکانت بسازم)

    بچه ها من هر کاری میکنم نمی تونم اکانت twitter بسازم ، شما هم این مشکل رو دارید ؟

    این سایت احتیاج به دعوت نامه داره؟؟ :(

    صفحه ثبت نام :

    https://twitter.com/account/create



    .
     
    Last edited: ‏17 جولای 2010
  3. Gripen

    Gripen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :(
    چه پيغامي ميده دقيقا؟
    دعوتنامه نميخواد!
     
  4. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    احتمالا فايرفاكس با NoScript ندارين؟ روي مرورگرتون اكستنشن ضدآگهي يا ضد اسكريپت ندارين؟
     
  5. Designer_7

    Designer_7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    ببیند من تمامی فیلد ها رو پر میکنم بعد تو عکس رو ببینید :

    [​IMG]


    وقتی رو Create Account کلیک میکنیم یه صفحه باز میشه که مربوط به recapcha هست که باید کپچا کد وارد بشه

    وقتی کپچا رو وارد میکنم و Finish رو می زنم بجای اینکه اکانت ساخت بشه ،

    دوباره میره به صفحه بعد و دوباره از من همین میخاد کپچا کد رو وارد کنم

    انگار سری قبل کپچا رو اشتباه باشم ، من تا حالا 60 بار تست کردم نتونستم اکانت بسازم

    مرور گر هم با فایرفاکس و netscape تست کردم نشد ، مطمئن هستم مشکل از سمت خودشون هست :(

    شما می تونید یه اکانت تست بسازید؟!
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اون دو تا کلمه رو باید با اسپیس جدا از هم بزنی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Designer_7

    Designer_7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از balabala عزیز

    تو پیج کپچا ننوشته بود که بین دو کلمه اسپیس لازمه

    بین دو تا کلمه space میخاست که نزده بودم ، :) الان مشکل حل شد :)

    ممنون بابت راهنمایی دوستان مخصوصا جناب balabala
     
    Last edited: ‏17 جولای 2010
  9. ali king of pc

    ali king of pc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2014
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام ببخشید تازگی ها با این مشکل زیاد روبه رو شدم هم تو face و twitter , ... که موقع ثبت نام شماره موبایل میخان ولی ایران تو لیست کشورا نیست :| باید چی کار کرد حالا؟
     
  10. amir1487

    amir1487 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2014
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    کسی میدونه چطور باید در توییتر اکانت ساخت ؟ برای فعالسازی اکانت نیاز داره تا کد فعال سازی رو به خط موبایل اس ام اس کنه ولی توی لیستش ایران نیست ! حالا باید چیکار کرد ؟