آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در ساخت subdomain

شروع موضوع توسط hossein538 ‏4 می 2010 در انجمن asp , ASP.NET

  1. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    سلام خدمت دوستان
    من دامینمو به وردپرس وصل کردم . . حالا میخوام یه subdomain درست کنم و وصل کنم به یه هاست.
    مثلا یه دامین forum.domain.com درست کنم و وصلش کنم به یه هاست با dnsهای :
    ns1.host.com
    ns2.host.com
    خواستم از cname برای اینکار استفاده کنم یعنی:
    cname forum ns1.host.com
    cname forum ns2.host.com
    ولی مشکلی که هست اینه که چون مقصد رکورد cname در اینجا دوتاست نمیشه اینجور عمل کرد ، ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه!
    ممنون
     
  2. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    کسی راه حلی نداره؟
     
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    سلام

    یکیش رو بزنید کافیه.
    ضمنا راه حل بهتر اینه که ip سرور رو پیدا کنید و A record با ip سرور add کنید.
     
  4. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    ببخشید ولی اگه ممکنه یه توضیح کوچیک در مورد a record بدید!
    یعنی چه عبارتی به لیست dnsها اضافه کنم؟
     
  5. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    آی پی مربوط به دو سرور dns رو پیدا کردم : 208.43.152.32 و 64.235.48.196
    بعد اومدم این گزینه ها رو اضافه کردم:
    A subdomain 208.43.152.32
    A subdomain 64.235.48.196
    ولی بازم کار نکرد.
    لطفا کمک کنید!
     
  6. hossein538

    hossein538 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    waiting...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    لازم نیست روی هاست، این ساب دامین رو اضافه کنید؟