سایت ساز وبزیکسب درآمد

مشکل در سیستم لب تاپ | صفحه آبی میاد

شروع موضوع توسط lergo ‏20 می 2014 در انجمن سخت افزار

  1. lergo

    lergo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    207
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    من ار وقتی لب تاپم رو خریدم این مشکل رو داشتم.
    وقتی دارم باهاش کار میکنم صفحه ابی میاد که 100% پر میشه و همونجور میمونه!
    بعضی اوقات هم گیر میکنه و هیچی تکون نمیخوره و صدای خرررررررنگ میده که مجبورم ریستارت کنم.
    عکس:
    [​IMG]

    مشکل چیه؟ ممنون
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    1,607
    سلام.
    ویندوز رو عوض کنید - اگر با تعویض مکرر ویندوز مشکل شما همچنان باقی است، مشکل سخت افزاری داره:

    و مشکل از RAM شماست.
    اگر اشنایی داری، از پشت باز کن و جای رم رو در slot دیگری بذار... تمیزش کن .... احتمالا به مرور زمان جاش لق شده.

    (اون صدای خرررررررنگ هم چیز مهمی نیست خطاهای صفحه آبی همه همین صدا رو میدن چون هارد میخواد ریست شه)
     
    AMD 99 و mercedes62 از این نوشته تشکر کرده اند.
  4. mha1366m

    mha1366m Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    388
    سلام
    درایور کارت شبکه و وایرلس ت رو آپدیت کن
     
    AMD.POWER و lergo از این نوشته تشکر کرده اند.
  5. lergo

    lergo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    207
    محل سکونت:
    شیراز
    درود
    صدای خرررررنگ که میده ، صدا از سخت افراز نیست و لب تاپ گیر میکنه که مجبورم ری استارت کنم :)
     
  6. lergo

    lergo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    207
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام
    این برنامه رو دانلود کردم و دارم آپدیت میکنم.ببینم حل میشه یا خیر
    لینک برنامه
     
  7. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,396
    تشکر شده:
    1,607
    -----
     
    Last edited: ‏20 می 2014
    lergo از این نوشته تشکر کرده است.
  8. AMD 99

    AMD 99 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,851
    تشکر شده:
    2,258
    محل سکونت:
    مــرز بـــیــن غـم و شــادی
    فکر میکنم مشکل تداخل نرم افزاری به خاطر یکی از درایورای نصب شده داره. به نظرم ویندوز و عوض کنید.
     
    lergo از این نوشته تشکر کرده است.
  9. lergo

    lergo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    207
    محل سکونت:
    شیراز
    ممنون از دوستان
    نمیدونم مشکل حل شده یا نه
    خبرشو میدم
     
  10. vahiedm

    vahiedm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    543
    تشکر شده:
    39
    دوست عزیز صفحه ابی در ویندوز به ۲ دلبل عمده بوجود میاد
    مشکل رم
    مشکل هارد
    تو ایپ ۲ مورد دنبالش بگردید
     
    AMD 99 از این نوشته تشکر کرده است.
  11. AMD 99

    AMD 99 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    2,851
    تشکر شده:
    2,258
    محل سکونت:
    مــرز بـــیــن غـم و شــادی
    صرفا مختص به این دو نیست. شاید مربوط به تداخل نرم افزاری مثل درایور و .... باشه. کلیه قطعات کامپیوتر بجز پردازنده و پاور ، خطای صفحه آبی دارن.
     
  12. AMD.POWER

    AMD.POWER مدیر بخش سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2009
    نوشته ها:
    19,303
    تشکر شده:
    22,800
    محل سکونت:
    طهران
    خیر برای رم و هارد نیست . این به خاطر درایور آتروس که برای وایرلس دستگاه هست . درایور جدیدش رو بگیرید . نصب کنید . البته قبلش تو سیف مود درایور قبلی رو کاملا پاک کنید
     
    Gesher و mha1366m از این نوشته تشکر کرده اند.
  13. hi160

    hi160 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2010
    نوشته ها:
    799
    تشکر شده:
    170
    به نظر من مشکل هارد داره
    باز شما یه بار ویندوز ۸ نصب کن که خودش درایور داره
    اگه درست نشد از هارد هست

    Sent from my ASUS Transformer Pad TF300TG using Tapatalk
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی