آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در فارسی سازی

شروع موضوع توسط TehranNet ‏28 آگوست 2007 در انجمن PHP

  1. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    من میخوام یک سی ام اس CMS ساده رو فارسی کنم اما وقتی فایل زبان رو فارسی میکنم توی TXT و انتخاب میکنم در صفحات به صورت ?? ????? ?? ?????? ?? ?? ??? نشان داده میشه

    چیکار کنم که به صورت فارسی نشون داده بشه؟
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    برای فارسی سازی از editor ی استفاده کنید که encoding اش روی unicode8 باشه
    موفق باشید
     
  3. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    تشکر
    یک سوال دیگه هم داشتم
    چگونه میشه اعدا رو فارسی نشون داد؟
    مثلاً 123456789 نشون نده
     
  4. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    PHP:
    <?
        function 
    convert_number_to_farsi($number)
        {
            return 
    str_replace(
                array(
    '0''1''2''3''4''5''6''7''8''9'),
                array(
    '٠''١''٢''٣''٤''٥''٦''٧''٨''٩'),
                (string) 
    $number
            
    );
        }
    ?>
     
  5. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    توی همون فایلی که میخوام عددها فارسی نشون داده بشه بذارم؟ یا توی فایل زبان؟
    اگر فایل زبان نداشت چیکار کنم؟
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    این موضوع ربطی به فایل زبان نداره. من فکر میکنم شما فقط یه راه داری. ob_start رو اول فایل index.php بذاری و این تابع رو به عنوان callback براش تعریف کنی. یک مثال خیلی خوب تو راهنمای این تابع هست : http://php.net/ob_start
     
  7. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی firebird [​IMG]
    تابع جالبیه، جاش خالی بود
     
  8. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    البته این unicode هستش , تو فایل پی اچ پی بزارین مشکل ساز میشه , بهتره از معادلشون استفاده کنید ,
    از & #1776; شروع میشه تا & #1785;

    --
    پ . ن : فکر میکنم firebird هم همینجوری نوشته بود و ویبالتین تبدیل کرده به این شکل !
     
  9. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    والله من عدد گذاشتم. اینم رو localhost امتحان كردم مشكلی نداشت. البته حرف شما منطقی هست و احتمال بروز اشكال روی سرور واقعی زیاده. یه راه هم ممكنه استفاده از mb_str_replace باشه.
     
  10. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    mb_str_replace این دیگه چیه , تاحالا ندیدم :blink:

    از توابع خود پی اچ پی که نیست !
     
  11. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    مثل اینکه خیط کردم. من فکر میکردم توابع multi-byte همه تابع هایی که با str شروع میشن رو دارن : mb_strllen، mb_strpos، mb_strtolower، mb_strtoupper، .... اما ظاهراً معادل str_replace رو ندارن. شرمنده دیگه ;)