آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل در فراخوانی فایلهای utf-8

شروع موضوع توسط adnan ‏14 فوریه 2008 در انجمن PHP

  1. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    به مشکل بسیار عجیبی برخوردم که متاسفانه هنوز برطرف نشده است . در اینترنت خیلی گشتم و راه حلی براش پیدا نکردم . امیدوارم اینجا اهل فن به من کمک کنند .

    ما php را روی سرورمان ارتقا دادیم ولی متاسفانه مشکل عجیبی در Include کردن فایلهای utf-8 پیدا کردیم .

    می خواهیم این فایل
    http://www.epaymenthub.com/nerkh.html را در یک صفحه php ،
    include کنیم .

    جالب اینجاست که در include کردن فایلهای txt ما مشکلی نداریم . و در include کردن فایلهای html کاراکتر های فارسی به ? تبدیل می شوند !!!

    فایل utf.php
    کد:
    <?PHP
    include("nerkh.html");
    ?>
    
    فایل utf.php5
    کد:
    <?PHP
    include("test.txt");
    ?>
    
    ببینید نتیجه ایندو چقدر با هم فرق می کند !!؟؟؟:blink:
    http://www.epaymenthub.com/utf.php
    http://www.epaymenthub.com/utf.php5
    do boi dep quan ao thoi trang dep chan goi so sinh vay cong so vay cong so chup anh da ngoai
    کسی می دونه مشکل در کجاست ؟
     
    Last edited: ‏17 می 2013
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    این فایل رو بجای فایل قبلی بزار ببین درست میشه :
     

    فایل های ضمیمه:

    • nerkh.zip
      اندازه فایل:
      872 بایت
      نمایش ها:
      3
  3. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    آره دست شد ! :) دستت درد نکنه .
    shop thoi trang quan ao thoi trang han quoc quan ao so sinh cho be vest cong so vest cong so chup anh cuoi o ha noi
    دستت درد نکنه ! من بعد از آپگرید php روی سرور این مشکل بوجود آمد . میشه توضیح بدی که چرا الان با انکدودینگ قبلی کار نمی کنه ؟
     
    Last edited: ‏17 می 2013
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    من سورس رو ریختم تو نوت پد با فرمت utf-8 دوباره ذخیره کردم !
    از انکودینگش هست !!
     
  5. adnan

    adnan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,250
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    مشهد
    بله ! متوجه شدم و با بررسی که روی فایل شما کردم و در اینترنت چرخیدم متوجه این باگ شدم :
    http://bugs.php.net/bug.php?id=40072

    موضوع اینجاست که این سایت قبلا کار می کرد و این باگ ظاهر نمیشد . تا اینکه دیروز من برای بروز رسانی PHP ، مجدد آنرا کامپایل کردم و متوجه این مشکل شدم . نمی دانم PHP با چه پارامترهایی یا extension هایی این مشکل را بوجود میاره ! :blink:
    shop quan ao quan ao thoi trang quan ao so sinh vest cong so nu vest cong so nu chup anh cuoi khuyen mai
     
    Last edited: ‏17 می 2013