سایت ساز وبزیکسب درآمد

مشکل در لود کردن فایل لیسانس

شروع موضوع توسط alik ‏27 ژانویه 2007 در انجمن PHP

  1. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    سلام

    من کدهام را با zend انکود کردم و از فایل لیسانس هم برای تهیه لیسانس استفاده کردم ولی مشکلی که وجود دارد این هست :

    اگر گزینه restrict را انتخاب کنم دوراه برای اجرا اسکریپت وجود دارد
    یک گذاشتن فایل لیسانس در ادرسی که در php.ini برای فایل های لیسانس تعریف شده که این کار به دلیل عدم دسترسی به php.ini و سرور در هاستینگ ها تقریبا سخت و انعطاف پذیری کمی داره ...

    دوم استفاده از api مخصوص لیسانس که فایل لیسانس را برای هر request باید لود کنید.
    حالا من از api استفاده کردم دقیقا به همون صورتیکه در user guide گفته شده (البته دو خط دستور بیشتر نیست که احتمالا بگیم من اشتباه کردم) ولی !!!!! بگیر نگیر داره :blink: :wacko:

    عجیبه نه ؟؟ یکبار صفحه را ریفرش میکنم لیسانس لود میشه و اسکریپت اجرا میشه !!! یکبار صفحه را ریفرش میکنم لیسانس لود نمیشه !! حتی داخل while گذاشتم !! یعنی ممکنه 10 ثانیه طول بکشه و try کنه و همون دوتا دستور لود کردن بارها تکرار بشه و لیسانس لود نمیشه !!! تا اینکه بعد از کلی try که 10 ثانیه خیلیه !! لود میشه !!!


    تا حالا کسی با لیسانس فایل های zend کار کرده ؟؟



    پ.ن: کم کم دارم نا امید میشم ازش :(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    خارج از موضوع ! . . .
    لاینسس Zend رو چند خریدی؟!
     
  4. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    ببین لوکال رو بی خیال فایل رو روی هاستی که Zend داره بریز ونجا تست کن ببین مشکل داره باز
     
  6. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  7. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    خارج از موضوع :
    میشه بگی زند با کرک رو از کجا گرفتی ؟ اگر دانلود کردی آدرس میدی ؟ اگر اینجا مشکل داره لطفا پی ام کن
    ممنون :)

    من بهش نیاز دارم ولی گیر نمیارم :(
     
  8. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    عالی که چه عرض کنم آخرشه :lol:
    هر وقت که میخوام برم دنبال لاینسس گذاری یه مشکلی پیش میاد یا سفارشی رو میشه یکی از دوستان هست که برای اینکار کمکم میکنه(اون رو کدهام لاینسس میزاره
    انشالله باید برم دنبالش یه مقدار درموردش اطلاعات جامع و کامل پیدا کنم
    واقعا برای ما که توی ایران هستیم خیلی لازمه چرا که مشتریان قدرت پرداخت هزینه های زیاد سفارشات رو ندارند به همبن جهت راحت میشه با این امکان کلی شرایط مناسب برای خودمون ایجاد کنیم
    مثلا محدویت یکساله . . .یا کد کردن سیستم و . . .

    توی این سایت های وارز فکر میکنم لینک دانلودش باشه;)
     
  9. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    من باهاش مشکل لیسانس نداشتم خیلی سریع میتوانی لیسانس جدید برای مشتری جدید درست کنی ولی همین گیری که روی سرور برام بوجود امد اذیتم کردش :( داخل فایل لیسانس هر پارامتری که بخوای میتونی تعیین کنی مثلا دامین خاصی که فقط روی اون دامین کار کنه ! یا سرور خاصی که اسکریپت فقط روی همون سرور کار کنه و دیگه کپی نشه !

    یعنی اگر فایل لیسانس را بتونی مستقیم بزاری داخل دایرکتوری که برای فایل های لیسانس تعیین شده دیگه مشکلی نیست عالی کار میکنه :) من امدم از api استفاده کنم چون به اون دایرکتوری و php.ini دسترسی نداشتم که مشکل اینجوری پیش امد
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این zend رو میتونه کسی برام پی ام کنه؟ با کرک و ایناش؟ [​IMG][​IMG]
     
  11. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    منم میخوام تورو خدا :(
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG] [​IMG]
     
  13. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    آقا من Zend Gu.. رو دانلود کردم به همراه فایل کرک مشکلی شما داری من ندارم !!!
    شما از کدوم کرک استفاده میکنی؟
     
  14. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    از کجا اوردیش؟ خریدی یا از تورنتی جایی دانلود کردی؟
     
  15. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  16. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    خود zend فروم نداره؟
    برو اونجا بپرس شاید جواب گرفتی.
    من تاحالا با zend و اینجور چیزا کار نکردم.
     
  17. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    مشکل اینه که میگم شما کدوم مشتری هستی چرا نمیری ساپورت بگیری :(
    توی فورمشون این مدل سئوال را جواب نمیدن مثلا میگن چجوری از api استفاده کن ولی مشکلی اگه هست و درست کار نمیکنه باید با ساپورت تماس بگیری :)


    بنظرم باید هنوز چیز رایجی نباشه :) چون توی اینترنت هرچی گشتم صرفا دوتا دستور api هستش و مطلب دیگه ای نبود
     
  18. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    من هم از زند محصول شرکت زند همون Safe Ge... بود که الان دارم بدون مشکل ازش استفاده میکنم؟!
    نمیدونم شاید اشتباه میکنم:blink:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی