آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل در مراحل نصب windows xp

شروع موضوع توسط krypton ‏1 دسامبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    من طی نسب ویندوز روی یک سیستم به مشکل میخورم
    هنگامی که بعد از بوت شدن سیستم از سی دی رام مرحله کپی کردن فایل ها به اتمام میرسه و ویندوز خودش رو ریست میکنه تا وارد مرحله دوم بشه روی لوگوی ویندوز سیستم قفل میکنه بدون اینکه هیچ پیغام خطایی در مراحل قبل داده باشه یا هنگام قفل شدن error ای دیده بشه فقط سیستم قفل میکنه .
    من هر چی به ذهنم میرسید امتحان کردم حتی برای اینکه ببینم با یک سیستم عامل دیگه مشکل داره یا نه از live cd لینوکس استفاده کردم بدون مشکل بالا اومد یا ویندوز me نصب کردم بدون مشکل نصب شد
    در ضمن سیستم از لحاظ سخت افزاری پایین نیست و قبلا بدون درسر با ویندوز xp کار میکرده
    یک راهنمایی در مورد کاری که برای رفع اشکال سیستم میتونم انجام بدم میخوام
     
  2. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    شايد اشكال از سي دي ويندوز XP باشه. يعني ممكنه CD خراب باشه و يا اصلا خود ويندوز از نسخه هاي دستكاري شده باشه.
     
  3. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    سخت افزار های خودتون رو یه چک بکنید . حدالامکان چیزایی مثل مودم . کارت شبکه یا اینگونه تجهیزات رو قطع کنید .
     
  4. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    +++ دو تا سی دی تا حالا امتحان کردم
    +++ جدیدا هم هارد پارتیشن بندی نشده و حتی در کپی کردن فایل ها در مرحله اول روی هارد مشکلی نیست و به صورت معقول انجام میشه و در ضمن هیچ اشکالی در مرحله اول به هارد یا پارتیشن نمیگیره
    +++ سیستم بعد از اولین رست شدن هنگامی که لوگوی ویندوز در صفحه ظاهر شده و سه تا مربع سبز با حرکت از چپ به راست نشان دهنده لود شدن سیستم عامل هستند در حال حرکت اند به ناگاه سیستم قفل میکنه و حتی به صفحه مربوط به ادامه نصب ویندوز که زمان مانده تا اتمام نصب رو نشان میدهند هم نمیرسه و در منطقا به مرحله استفاده از سی دی در مرحله دوم نصب هم نمیرسه بنابراین بیرون بودن یا داخل بودن سی دی هم فرقی نداره
    +++ در مورد سخت افزار هم تقریبا مطمعا هستم چون علاوه بر نصب کامل windows me چند قطعه مثل ram و .. رو چک کردم
     
  5. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    تقریبا از سخت افزار مطمعن هستم -
    این سیستم با همین سخت افزار مدت زیادی با ویندوز XP کار میکرده
    با تمام این تفاسیر دو تا PCI داره یکی مودم هست و یکی AGP مودم رو هم حذف کردم به نتیجه نرسیدم
     
  6. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    فکر میکنم درست متوجه منظور من نشدید سیستم بعد از اولین restart شدن در هنگام لود شدن ویندوز و قبل از اینکه به صفحه مربوط به ادامه نصب است و چهار مرحله نصب و زمان باقی مانده رو نشان میده قفل میکنه یعنی درست هنگامی که لوگوی وینوز روی صفحه سیاه نقش میبنده و سه تا مربع کوچک سبز زیر اون از چپ به راست حرکت میکنن
    در این مرحله حتی بودن و نبودن سی دی در CD_ROM اهمیتی نداره
     
  7. boxilink
  8. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    موقع نصب ويندوز درايو C رو چطوري فرمت ميكني؟ بهتره NTFS و غير quick باشه.
     
  9. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    من تنها ایراد رو یا از CD و یا از سخت افزار می دونم . انی توی فاز 3 هست و این مرحله میاد سخت افزار ها رو چک و سپس نصب می کنه
     
  10. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    من تقریبا تمام چهار حالت رو امتحان کردم چون نصب ویندوز روی این سیستم برام از اهمیت ویژه ای برخورداره
     
  11. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    من سی دی های مختلفی امتحان کردم
    اگه از سخت افزار باشه چه جوری میتونم چک کنم چه سخت افزاری برام مشکل ایجاد کرده
     
  12. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    صفحه هنگ میکنه و وایمیسته؟ یا صفحه آبی میاد و ریستارت میشه؟
     
  13. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    از اطلاعاتتون بک اپ بگیرید . یکبار هارد رو zero fill quick کنید .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    نه صفحه ابی نمیشه و هنوز لوگوی ویندوز در حال نمایش روی صفحه است و سه تا مربع سبز زیرش در حال حرکت هستند سیستم هنگ میکنه و مربع ها میاستند
    من زمان زیادی هم منتظر بودم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
     
  16. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    این کار حسابی برای ادم مشکل ایجاد میکنه از همه اطلاعت backup بگیرم
    شما چقدر احتمال میدید که مشکل از hard است
     
  17. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    رم تون مشگل نداره؟ من سخت افزار زیاد نمیدونم ولی این مشگلات معمولا برای همچین چیزایی پیش میاد
    مشگل رم
    درست جا نخوردن رم
    بایوستونم default کنین یه بار ساید ربط نداشته باشه ولی با این کارا من گاهی سیستمو راه انداختم
    سخت افزار خاصی هم اگه دارین جدا کنین
    مثل وب کم و اینا
     
  18. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    چند تا مورد دیگه که بهم پیشنهاد شده بود رو امتحان کردم
    اولا به اشکالات هارد و نحوه فرمت و بد سکتورهاش خیلی ها اشاره کردند باید بگم که از یک هارد دیگه هم برام نصب ویندوز استفاده کردم و نتیجه نگرفتم فقط زمان هنگ کردن یکی دو ثانیه عقب رفت . ؟؟؟!!!
    چند ورژن دیگه ویندوز هم گیر آوردم و نصب کردم ولی .... هیچ که هیچ
    در ضمن با حذف برخی PCI های بدون استفاده سیستم هم به نتیجه ای نرسیدم

    خواهشم از دوستانی که این تاپیک رو می بینن اینه که اگه پشنهاد دیگه ای دارند مطرح کنند .
     
  19. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    فک کنم کسی که سیستم رو بسته تو سازگاری قطعات دقت نکرده
     
  20. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    مشخصات سیستم اینه
    cpu : intel celeron 2.66
    RAM : ddr 256 اسمشو تا حالا ندیدم باید vdata باشه ولی دقیقا نمیدونم
    AGP : ati 7000 64M
    main board: soltex هرچی روش گشتم یه شماره ای ببینم چیزی پیدا نکردم
     
  21. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    رم رو توي 1 اسلات ديگه بزار اگه مشكل حل نشد با 1 رم ديگه تست كن. (البته شايد اين كارو كرده باشي چون coolzero قبلا گفته بود.)
     
  22. krypton

    krypton کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    با تعویض قطعات زیر به نتیجه نرسیدم
    RAM
    Hard
    Graphic card

    دیگه داره اعصابم خورد میشه