• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نخواندن رم توسط دوربین (همون رمی که قبلا می خوندش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام خدمت دوستان عزیز

تا امروز صبح رم رو که تو گوشی می ذاشتم می خوند و مشکلی نداشت. الان که رم رو جا می زنم، این پیغامو می ده: « خطای کارت، لطفا کارت را چک کنید»

البته من رم بالاتر براش گرفتم و توش گذاشتم که برای اولین بار این پیغامو داد. بعدش که دوباره رم خودشو توش گذاشتم، باز هم همین اتفاق افتاد.

مشکل از کجاست دوستان، تا حالا به همچین مشکلی بر خوردید؟

ممنون می شم کمکم کنید.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
رم رو توسط خود دوربین فرمت بفرمایید

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
این امکان رو نمی ده. این پیغام جلوی صفحه قرار می گیره و اجازه هیچ فعالیتی رو نمی ده.

لازم به تذکره که این دوربین مال چهار سال پیشه و خیلی جدید نیست. و به تازگی خریدمش.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این امکان رو نمی ده. این پیغام جلوی صفحه قرار می گیره و اجازه هیچ فعالیتی رو نمی ده.

لازم به تذکره که این دوربین مال چهار سال پیشه و خیلی جدید نیست. و به تازگی خریدمش.

سلام
معمولا" دوربین های قدیمی توی حجم مموری محدودیت دارند.بعضی از قدیمی ها ممکنه حتی بیشتر از 256 مگ ساپورت نکنند.
شما همون رم قدیمی رو با سیستم فرمت کنید ببینید بازم همین مشکل هست؟

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
مسئله همینه، همون رمی که اولش مشکل نداشت، الان نمی خونه. سوال من اینه: الان می خوام فرمتش کنم، ولی همون ثانیه اول پیغام خطا ظاهر می شه که اجازه فعالیت توی محیط دستگاه رو بهم نمی ده. یعنی یه صفحه سفید با متن پیغام، صفحه رو می پوشونه که دیگه شما نمی تونید فرمت یا هر کار دیگه ای رو تو محیط دستگاه انجام بدید.

چی کار می شه کرد؟ چطور فرمت کنم؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با كام فرمت كن . بد سكتوراشم حذف كن .

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
با چی؟ بیشتر توضیح می دید؟ من وارد نیستم. البته من چنتا مموری دیگه هم امتحان کردم، هیچ کدومو قبول نمی کنه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هیچوقت SDCard که برای دوربین استفاده میشه رو با Com فرمت نکنید پشت جعبه Memory هم معمولا این نکته نوشته شده .. SD کارت رو با خود دوربین فرمت کنید .. احتمالا درست میشه ..

jav ad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوسای گلم.ببین دوسه من این مراحل مرحله به مرحله انجام به ایشالاه درس میشه.چون منم این مشکل داشتم .
1.دوربین خاموش کن و رمشو در بیار 2.دوربین روشن کن و به بخش تنظیماتش برو 3.گزینه usb انتخاب کن و روی کامپیوتر بزار 4.حالا دوربین خاموش کن و رمشو بزار 5.کابل usb دوربین وصل کن (بین کامپیوتر و دوربین) 6.دوربین روشن کن و صبر کن یکم 8.توی کامپیوترت درایو مربوط به دوربین ظاهر میشه و حالا فرمتش کن رمت 9.ایشالاه درس میشه.:heart:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نوع حافظه دوربينت چيه ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تاپیک مال سال 2011 هستش بچه ها. لطفا دقت کنید... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا