مشکل در نصب mt

شروع موضوع توسط arian-host ‏12 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. arian-host

    arian-host کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    امروز خواستم مووبل تایپ رو نصب کنم اما ظاهرا یک جای کار مورد داره ، من طبق آموزش های لینک زیر عمل کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم . مشکل اصلی هم شاید در اینجا باشه که من نمی تونم صفحه ی نصب (finish install )
    رو باز کنم .
    http://www.iriforum.com/forum/showthread.php?t=119
     
  2. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    اجازه ی دسترسی رو از روی اف تی پی چک کن و ببین آیا 755برای اون فایل هست؟؟؟
     
  3. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    اگه خواستي من وسط نصب مي كنم ولي بايد لوگو منو بگذاري اگه خواستي با آي دي pmansouri2005 تماس بگير
     
  4. arian-host

    arian-host کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    دوستان اگه لطف کنن آدرسی که من باید برای ورود به صفحه نصب اونو وارد کنم اینجا برای من بنویسن .
    مثلا : www.arian-host.com/cgi-bin/
    ظاهرا باید یک چیزهائی از فایل mt-config رو پاک کرد . اگه دوستان کدهای تکمیل شده این فایل رو به من بدن ممنون می شم ، جای نام دیتابیس و یوزر و پسورد هم بنویسید example
     
  5. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  6. arian-host

    arian-host کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    منم درست می زنم ، نمی دونم چه مشکلی داره :wacko:
     
  7. footbal
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من برات نصب ميکنم (غير رايگان) !
    خواستي تماس بگير !
     
  9. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه بگي چه پيغام error ميگيري ميشه کمک و راهنمايي بيشتري کرد.
     
  10. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    من دیدم ، Internal Server Error میده ، خودشم میگه پرمیشن ها روی 755 هست
    میگم توی cgi-bin فایل htaccess. تاثیری نداره ؟
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب يوزر نيم و پس رو به منم بده ببينمش !
    اگه درست شد چي؟ :D
     
  12. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    احتمالا اکانتش رسلری یا اصلی هستش و خب نمیشه دیگه ... [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک