ipop

مشکل در نصب visual basic

شروع موضوع توسط Behnam_frantic ‏29 اکتبر 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. Behnam_frantic

    Behnam_frantic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من میخوام visual basic 6 نصب کنم ولی چون برنامشو گیر نیاوردم یه سی دی visual studio 2000 گیر آوردم که میخوام نصبش کنم ولی به من error های پایین رو میده و سیستم هی ریست میشه ...کسی دلیلشو میدونه؟؟

    [​IMG]

    [​IMG]

    ممنون میشم اگه کسی مشکلمو حل کنه:(
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,377
    تشکر شده:
    1,372
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من اروری نمیبینم. برای نصب وی بی 6 لازمه که همون تیک رو بزنید تا JVM نصب بشه، بعد از نصبش میگه که reboot کنید، سی دی رو در نیارید و ریبوت کنید، وقتی ویندوز بالا اومد بقیه مراحل ستاپ خودش میاد...
     
  3. Behnam_frantic

    Behnam_frantic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    0

    ممنون از جوابتون.

    ولی دوست عزیز اول اینکه جاوا روی سیستم من نصب است... و بعد از rebot دوباره همین پیغام رو میده و دوباره rebot میکنه یعنی من خودم 6 بار این عمل reboto امتحان کردم:blink:

    بعد که من جاوا را پاک کردم و دوباره تست کردم دوباره همین آشو همین کاسه:(
     
  4. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    خوب یه بار که آپدیت شد دفعه بعدی تیک آپدیت رو وردار دیگه :wacko:
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,377
    تشکر شده:
    1,372
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    این جاوا با جاوای سان فرق داره این جاوای مایکروسافته که به زور باید نصبش کنی (و خیلی هم قدیمیه). اگر نصب نکردی امتحان کن وگرنه چیزی به نظرم نمیرسه :/
     
  6. Behnam_frantic

    Behnam_frantic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    0
    اگه تیکشو وردارم دیگه دکمه ی next فعال نمیشه که بخوام برم تو :wacko:setup
     
  7. خرید بیت کوین
  8. Behnam_frantic

    Behnam_frantic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    0

    چه جوری به زور نصب کنم:blink: یعنی n بار باید rebot کنم!!!!!!
     
  9. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    توی همون فولدر نصب یه ستاپ دیگه هست
    اونو بزن .
     
  10. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    همین که بچه ها گفتن باید درست باشه ها...

    سیستم رو Reboot کن. سی دی رو بزار، صفحه autorun ی که باز میشه رو ببند، برو داخل سی دی و فایل "ACMBOOT.EXE" رو به جای فایل "Setup.exe" اجرا کن. اگه ارور بالا رو داد بزار آپدیت کنه و بعد سیستم رو reboot کن، به سی دی دست نزن، بعد از بالا اومدن سیستم اگه سیستم مولتی یوزر هست، دوباره با اکانتی که نصب رو شروع کردی لاگین کن. برنامه نصب تو این مرحله باید کارش رو ادامه بده اگه نداد، دوباره فایل "ACMBOOT.EXE" رو از root سی دی اجرا کن، اینبار دیگه نباید ازت بخواد update کنی ....

    تستش کن اگه نشد، یه اسکرین شات از تمام مراحل کارت بزار، قدم به قدم تا ببینیم جریان چیه.
     
  11. Behnam_frantic

    Behnam_frantic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    198
    تشکر شده:
    0
    من اون setup دیگه رو که اجرا میکردم تا وسطاش که میرفت error میداد که اول باید setup wizard رو نصب کنی...

    در ضمن من رفتم از یه جای دیگه همین برنامه visual studio 6 رو گرفتم البته سیستمش فرق داشت با این ،همه ی برنامه هاش جدا جدا مشخص بود و visual basic به راحتی نصب شد رو سیستمم... ولی نمیدونم مشکل او cd از چی بود خود cd خراب بود یا من بلد نبودم نصب کنم:blink:
     
avanakbron talent عسل طبیعی و گرده گل ایرانی