مشکل در نصب

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام مجدد.
احسان جان b2 رو طبق دستوراتي كه تو Manual اش هست، برنامه رو نصب و بعدش هم فايلهاي لازم رو Configure مي كنم و نهايتا فايل b2install.php رو هم اجرا مي كنم تا Database و Tableها ساخته بشه. تا اينجاش هيچ مشكلي نيست و عمليات نصب با موفقيت تموم مي شه. حالا كه مي خوام از طريق فايل b2login.php وارد سيستم بشم، بعد از وارد كردن Username و Pass صفحه دوباره Reload ميشه و عملا Log-inاي انجام نميشه. اما تا اينجا يه كوكي مي سازه و name/value pairها رو توش مي نويسه! بعد پنجره رو كه مي بندم و دوباره باز مي كنم خودش Log-in مي كنه! احتمالا Expire اون كوكي مدت دار هست ولي عجيبه كه اينجوري وارد سيستم ميشه ولي از طريق فرم نه!
تازه تو قسمت مديريت چند تا Notice مي ده مربوط به يه متغير كه تو فايل تابعي كه به صفحه اصلي Include ميشه ذكر شده و ميگه اين يارو متغيره Undefined هست. حالا من هر كاري بود كردم درست نشد.(Header كوكيها رو عوض كردم، register_globals رو روشن كردم و ...)

در ضمن احسان جون من براي Root اين MySQL پسورد نمي تونم بذارم و آخرش Access Denied مي ده! مجبورم همش بدون Pass كار كنم. اين ديگه چه صيغه ايه!؟
البته من تو ويندوز XP با پسورد ادمين هم كانكت شدم ولي نمي تونم تو MySQL، كاربر تعريف كنم. اينم دستوراتي كه مي زنم.
[code:1]mysqladmin -u root password "nima"

mysqladmin -u root reload

mysqladmin -u root -p status[/code:1]
تو خط آخر كه Pass رو مي زنم Access Denied ميده! ولي تو مرحله اول و دوم از اين خبرا نيست! يعني خطايي نميده.

آقا اگه جواب اين سوالها رو مي دونيد اطلاع بديد و خانواده اي رو از نگروني نجات بديد! :)
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
من قسمت اول سوالت رو دقيقا نفهميدم.

در مورد mysql باید بگم بهترین راه اینه که از نرم افزارهای manager برای درست کردن کاربر جدید و یا دیتابیس جدید استفاده کنی. دردسر کمتری دارند.

مثل : mysqlmanager ، در لینک پایین لیستی از برنامه هایی که این کار رو می کنن هست یکیشون رو بگیر و نصب کن.
بعضی هاش حجمشون خیلی کمه در حد 60 کیلوبایت.
ضمنا یاد باشه توی اکس پی هر کاربر به صورت [email protected] شناخته می شه.

<a href='http://download.com.com...om/3120-20-0.html?qt=...ager&tg=dl-2001</a>
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام من بی 2 رو با موفقیت روی سرورم نصب کردم اما نمی تونم تمپلت ها را اپدیت کنم. یک بار همه فایل های داخل دایرکتوری بی 2 رو 766 کردم ولی باز موفق نمی شم. می خواستم بدونم کدوم فایل ها رو باید 766 کنم و چرا وقتی می خوام تمپلت ها رو منتشر کنم موفق نمی شم
خیلی ممنون
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بايد فايل index.php رو chmod کني...
البته اينجا رو بخون... اگه احيانا اين مشکل رو داري که اصلاحات رو انجام بده:
<a href='http://tidakada.com/board/viewtopic.php?t=2563' target='_blank'>http://tidakada.com/board/viewtopic.php?t=2563</a>
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام مجدد،
من مشکل تمپلت ها رو تونستم حل کنم. باید تمامی محتوی فایل b2 را داخل دایرکتوری وبلاگم کپی می کردم که پس از اینکار همه چیز به خوبی کار می کند. دلیل اینکه کار نمی کرد این بود که فایل های بی 2 را در یک دایرکتوری جداگانه و به اسم b2 قرار داده بودم.
اما الان مشکلم با ادیتور است. در تمامی صفحات کد ها را به utf-8 تغییر دادم ولی وقتی بعد از نوشتن روی blog this! کلیک می کنم صفحه به صورت ناخوانا منتشر می شود. آیا ادیتور را باید عوض کرد یا اینکه تغییراتی در آن انجام داد؟؟
ممنون از راهنمایی
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فرهاد جان... اين رو فكر كنم توي فايل config.php فراموش کردي که درست کني:
[code:1]

# IMPORTANT! set this to 0 if you are using Chinese, Japanese, Korean,

# &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; or other double-bytes languages

$use_htmltrans = 0;

[/code:1]
براي فارسي که جزو کاراکترهاي دو بايتي هستش بايد روي 0 تنظيم بشه...

بازم مشکلي بود بنويس.
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام مجدد،
خیلی ممنون، مشکل فارسی نوشتن رو هم حل کردم. الان درگیر کدهای تمپلت هستم. یک تمپلت فارسی که بشه به عنوان الگو ازش استفاده کرد، سراغ نداری؟ می خوام یک صفحهء نيوز برای سایتم درست کنم و به همین دلیل احتیاج به تغییر دادن کدهای درون اون دارم.
ممنون
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
چند روز صبر كني يه نمونه براي داونلود و استفاده ملت ميذارم روي وب...
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام،
مي خواستم بدونم آيا تمپلت رو روی وب گذاشتی، چون من هرچی روی سایت گشتم پیدا نکردم. لطفاً وفتی آماده شد می تونی یه ندايی بدی؟
تشکر
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
روي وب نذاشتم هنوز ولي چشم... البته تمپليت خاصي نيست... فقط فارسي شده...
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام،
می خواستم بدونم چطور می تونم فایل b2edit.php رو راست به چپ کنم و charset=utf-8 بهش اضافه کنم.
متاسفانه با php زیاد آشنایی ندارم...
ممنون
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران
روي وب نذاشتم هنوز ولي چشم... البته تمپليت خاصي نيست... فقط فارسي شده...
سلام ببخشيد آقا احسان چي شد؟ :?: :?: :?:
 

iman82

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2003
نوشته‌ها
97
لایک‌ها
2
ميشه هنگام آپلود، CHMOD فايل كانفيگ رو روي 600 تنظيم نمود يا حتما بايد همون 644 باشه؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بعد از آپلود كردن ميتوني اونا رو تغيير بدي.
 
بالا