برگزیده های پرشین تولز

مشکل در نمایش نام کابران انلاین سایت

amin94z

Registered User
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
849
لایک‌ها
224
محل سکونت
اهواز
سلام
این کد تعداد کاربران انلاین سایت رو نشون میده مثلا 7
PHP:
  function online_users(){
        global $db;
    $db->sql_query("SELECT COUNT(*) FROM `user` WHERE `timestamp` > '".time()."' ");
    $pocet = $db->sql_fetcharray();
    $pocet = $pocet[0];
 
    echo $pocet;
    }
میخواستم نام کاربری تعداد کاربران انلاین هم نمایش داده بشه از کد زیر استفاده کردم


PHP:
  function top_a(){
     global $db;
    $db->sql_query("SELECT username FROM  `user` WHERE `timestamp`> '".time()."' ");
    $top_a = $db->sql_fetcharray();
     echo"<tr>
<td width=\"146\" class=\"info_td\"  ><p>".$top_a['username']."</p></td>

</tr>";
 

}

مشکل اینه که فقط یک نام کاربری یک نفر رو نشون میده باید چیکا کنم که همه انلاین ها رو نشون بده؟
 

homayo0on

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
555
لایک‌ها
618
این کدی که شما دادید مشخصه که اسکریپتتون یک کلاس دیتابیس داره برای همین من نمیدونم متدهاش به چه شکل فعالیت میکنن
ولی برحسب حدس کد زیر رو اجرا کنید ببینید جواب میده یا خیر
PHP:
function top_a()
{
   global $db;
   $db->sql_query("SELECT username FROM  `user` WHERE `timestamp`> '".time()."' ");
   while($top_a = $db->sql_fetcharray())
   {
        echo "
        <tr>
            <td width=\"146\" class=\"info_td\"  ><p>".$top_a['username']."</p></td>
        </tr>";
    }
}

پ . ن : میشه این کد رو به شکلی نوشت که تعداد کاربران هم شمارش کنه تا دوبار query نفرستید
 
بالا