آژانس هواپیمایی
tanki

مشکل در ورود کاربر

شروع موضوع توسط mohsen_shahab ‏30 می 2007 در انجمن PHP

  1. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام من این کد رو نوشتم برای ورود کاربر به صفحه main.phpولی وقتی user و pass رو وارد میکنیم.دوباره به صفحه اول بز میگرده و وارد صفحه main نمیشه
    صفحه (صفحه رابطA.PHP

    PHP:
    <?php
    session_start
    ();
    $u=$_POST["textp"];
    $p=$_POST["textt"];
    $link=mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("rave1",$link);
    $result=mysql_query("select * from user_admin where (user='$u')&&(pass='$p')");
        if(
    mysql_num_rows($result)){
            
    header("Location:main.php");
        }else{
            
    header("Location:vorood.php");
        }
    ?>
    صفحه MAIN.PHP
    PHP:
    <?php session_start();
    if(!isset(
    $_SESSION["mys"]))
    {
    header("Location:main.php");
    }
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>adminpage</title>
    </head>
    <body>
    USERNAME:MOHSEN
    PASS:1234
    اینم دیتابیسش
    http://i7.tinypic.com/4vgr3nt.gif
     
  2. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    اینجوری بنویسش


    PHP:
    if(mysql_num_rows($result) ==){ 
            
    header("Location:main.php"); 
           
    $_SESSION["mys"] = $u;
        }else{ 
            
    header("Location:vorood.php"); 
        } 

    برای اینکه سشن رو مقدار دهی نکردی
     
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    پست sajjadonline درست هست منتهی به نظر میاد این دو خط جابجا هست :
    PHP:
    $_SESSION["mys"] = $u
     
    header("Location:main.php"); 
    ضمن اینكه بهتره سیزن كد شده باشه و الگوریتم چك كردن پیچیده تری داشته باشه وگرنه به راحتی هك میشه.
     
  4. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    زن و بچه که واسه آدم حواس نمیزاره :D
     
  5. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام ممنون که کمک کردین.میشه راهنمایی کنین چه جوری کدش کنم؟
     
  6. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    مثلا سشن رو با md5 کدش کن
     
  7. خرید بیت کوین
  8. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام .روم به دیوار من اصلا نفهمیم چی گفتین؟
    اینmd5 چی چی هست ؟
     
  9. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام
    بعد از تحقیقات شبانه روزی و گشت و گذار در php.net و google فهمیدم که این تابع چیه .ولی اینکه جه جوری و در کجای کد نوشته میشه رو هنوز نفهمیدم
     
  10. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    نخیر مشکل حل نشد.
    متن فرم رو پاک میکنه و دوباره به vorood.php بر میگرده
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی