آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در وصل کردن دامین به bytehost.com ...... راهنمایی کنید دوستان

شروع موضوع توسط saeedsarkesh ‏19 می 2010 در انجمن میزبانی وب

  1. saeedsarkesh

    saeedsarkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    دوستان من در سایت bytehost.com یه اکانت درست کردم و یه سایت شخصی راه انداختم ، یه دامین هم گرفتم دیروز و dns ها رو در تنظیمات دامین با اون چیزی که سایت bytehost.com گفته تنظیم کردم ، در قسمت parked domain رفتم و آدرس دامین رو زدم و خلاصه بعد از 24 ساعت نتظیم شد و میرفت روی سایتم روی bytehost اما وقتی روی لینک های روی صفحه کلیک میکردم متاسفانه از دامین مجانی you.bytehost.com استفاده میکرد
    من میخوام وقتی مثلا قسمت دانلود رو کاربر کلیک میکنه آدرس بجای X.bytehost.com/download به این صورت باشه : X.com/download و از دامین مجانی Bytehost به هیچ وجه استفاده نشه
    لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم که اینجوری بشه ، اصلا با bytehost میشه اینکار رو کرد ؟؟؟؟؟؟؟

    قسمت addon domain چی کار میکنه ، متاسفانه الان میزنم و پیغام میده که dns ها تنظیم نشدن و باید 48 تا 72 ساعت صبر کنید ، نمیدونم شاید این قسمت اینکاری که من میخوام رو انجام میده ، لطفا راهنمایی کنید دوستان
    بعد از عمری یه دامین خریدم ،راهنمایی کنید لطفا
     
  2. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    شما دی ان اس دومین رو تغییر بده به dns هایی که تو قسمت addon domain نوشته و سپس دومینتو ادد کن.
    اینجوری به هدفت میرسی :)
     
  3. saeedsarkesh

    saeedsarkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    dns ها رو تغییر دادم ، با از parked domain استفاده کردم ، اما وقتی آدرس دامین رو میزدم سایتم باز میشد اما لینک ها با همون آدس مثلا x.bytehost.com بود ، مثلا قسمت about اینطوری بود وقتی روش کلیک میشد : x.bytehost.com/about
    اما من میخوام که وقتی روی about هم کلیک میشه ، آدرسش به این صورت باشه x.com/about و اصلا از دامینی که bytehost خودش میده استفاده نشه
    حالا از addon domain استفاده کردم و دامینم رو اونجا وارد کردم اما هنوز خبری نیست و انگار باید 72 ساعت صبر کنم تا ست بشه
    میخواستم ببینم حالا این addon domain اونجوری که من میخوام میشه یا کلا نمیشه اینجوری که من میخوام ؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدید
     
  4. AfraWeb.net

    AfraWeb.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    352
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ممکنه به خاطر رایگان بودن ازن مشکل بوجود امده باشد پیشنهاد میشه از هاست های رایگان استفاده ننمایید . با پرداخت هزینه پایین میتوانید هاست با کیفیت و امکانات و امنیت بالا را از فروشندگان ایرانی و شرکت های خارجی خریداری نمایید . :)
     
  5. سعادت

    سعادت Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,707
    تشکر شده:
    1,086
    محل سکونت:
    نصف جهان
    یکی دو روز دیگه صبر کنی درست میشه
    منم با جاست هاست همین مشکلو داشتم
    هنوز dns ها تغییر نکرده یکم صبر کن
     
  6. saeedsarkesh

    saeedsarkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2009
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    دوستان دستتون درد نکنه ، درست میگفتید ، با addon domain کار کردم ، بعد از تنظیم شدن دی ان اس ها که یه مقدار هم طول میکشه ، یه فلدر با نام هاست شخصی که ثبت شده ساخته میشه که باید در اون فلدر اطلاعات و فایل ها ریخته بشه که در دامین شخصی نمایش داده بشه
    باز هم ممنون دوستان
     
  7. appbannerkhuniresbanner