سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشکل در پاسخ سریع

شروع موضوع توسط mgs ‏13 فوریه 2007 در انجمن vBulletin و IPB

  1. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت
    2 روزه این مشکل واسم بوجود اومده
    وقتی متن رو تو پاسخ سریع مینوسیم و ارسال رو میزنم شروع میکنه به لود کردن و لودش تموم نمیشه!!!!!!!!!!!

    من تو این 2 روز هیچ هکی رو هم نصب نکردم که بخواد مشکلی بوجود بیاره
    چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
    الان تست کردم دیدم متن اینگلیس به راحتی میره سر متن فارسی فقط گیر میده
    زبان فارسی رو دوباره نصب کردم با اون هم همینطور بود
    ممنون از شما
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    تمپلیت quickreply رو به حالت دیفالت برگردون
     
  4. sunsilverboy

    sunsilverboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hell
    آژاکس رو غیر فعال کن>> تو قسمت آژاکس گزینه آژاکس هاس مشکل ساز غیر فعال رو انتخاب کن، آژاکس با فارسی ساز مشکل داره!:wacko:
     
  5. mgs

    mgs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    رشت

    ممنون از شما دوستان
    آژاکس را غیر فعال کردم حل شد
    ولی چرا تا الان این مشکل رو نداشتم؟

     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی