/*/*/* مشکل در کانفیگ d-link 2750u */*/*/*

شروع موضوع توسط amirhossein7 ‏15 آپریل 2013 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. amirhossein7

    amirhossein7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    91
    محل سکونت:
    اصفهان
    به نام خدا
    سلام دوستان عزیز
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    من تازه یه دونه دی لینک 2750 یو خریدم
    دست 2 البته ها ...
    الان بلد نیستم کانفیگش کنم
    چه کار کنمممممممممممممم؟؟ :eek:hno:
    ممنون
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Agha_Jo0n

    Agha_Jo0n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 جولای 2011
    نوشته ها:
    3,771
    تشکر شده:
    2,986
    محل سکونت:
    Unknown
  4. amirhossein7

    amirhossein7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    91
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام آقا
    نشد که نشد ....
    اینی که دادی پی دی افه بعضی جاهاش مثل من نبود آخه ..
    یعنی مال من مثل اون نبود ..
     
  5. IR4MT

    IR4MT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2011
    نوشته ها:
    1,246
    تشکر شده:
    93
    محل سکونت:
    کرج
    اول اینکه احتمالا پشت دستگاه یک سوراخ خیلی ریز داره ، دستگاه رو روشن کن ، وقتی همه چراغ هاش ردیف شد یک سوزن بکن توی اون محل مشخص شده و 30 ثانیه نگه دار تا مودم کاملا ریست بشه.

    اینم راهنمای نصب www.irandlink.com/dsl-2750u-guide.pdf
     
    javad_839 از این نوشته تشکر کرده است.
  6. amirhossein7

    amirhossein7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    91
    محل سکونت:
    اصفهان
    دوستان عزیز
    مشکل من فقط با صفحه 21 هستش
    مودم اون سوراخه رو نداره ..
    سی دی هم نداره نصب کنم ..
    خواهشا اون پی دی اف بالا رو دان کنید ببینید صفحه 21 رو
    اون فیلدا رو نمی دونم چی بزنم
     
  7. dk 313

    dk 313 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    914
    تشکر شده:
    116
    محل سکونت:
    ایالات متحده لرستان-خرم آباد
    دوست عزیز اون سوراخ زیر دستگاه هست یک شی نک تیز رو میکنی توش چند لحظه نگه میداری ریست میشه.
    الان شما مودمت رو کانفینگ کردی؟
    به اینترنت وصل هستی؟
    مشکلت تنظیمات وایلرسه؟
     
  8. amirhossein7

    amirhossein7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    91
    محل سکونت:
    اصفهان

    با تشکر از تمامی دوستان
    زنگ زدم شرکت مربوطه دوتا شماره بهم گفت
    حل شد ..
     
    Last edited: ‏16 آپریل 2013
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون