مشکل در کانکت شدن ActiveSync

شروع موضوع توسط desiran ‏2 فوریه 2008 در انجمن نرم افزار Windows Phone

  1. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    یه مشکلی دارم نمی دونم چرا ActiveSync به PDA یم وصل نمی شه. بعد از کلی زمان یه پیام می ده که می خوایی ارور ها رو به ماکروسافت بفرستم. مشکل کجاست؟
     
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    از چه Firewall استفاده میکنی ؟ یه بار که به نت وصل نیستی firewall تو خاموش کن ببین مشکلت حل میشه ؟
     
  4. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    نه فکر نمی کنم مشکل از اون باشه اخه فایروالم همو فایروال ویندوزه ولی با این حال تست کردم بازم کار نکرد وقتی یه پاکت پیسی یه دیگه وصل می کنم کار می کنه.
     
  5. GracIouS

    GracIouS Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    835
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Teh
    اینجا رو یه نگاه بنداز
    شاید بتونه کمکت کنه
     
  6. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    اون رو هم تست کردم باز هم نشد فکر نمی کنم از اون باشه اخه وقتی یه پاکت پیسی یه دیگه رو بهش وصل می کنم کار می کنه و لی خوب همین پاکت پیسی که وصل نمی شه رو به یه کامپیوتر دیگه وصل می کنم وصل می شه. خر تو خره چی کار باید بکنم؟
     
  7. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    یه بار همه Mobile device هایی که تو اکتیو سینک دسکتاپت و هم پاکت پی سیت هستو پاک کن و دوباره سینک کن ببین چی میشه ؟!
     
  8. خرید بیت کوین
  9. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    منم از موقعي كه رام جديد touch X prophet رو ريختم با اكتيو سينز مشكل پيدا كرده موقع بروز رساني بعضي وقتها كامل نميشه الان روش علامت تعجب قرمز اومده يه سري دوباره نصب كردم درست شدش نميدونم چش هستش
     
  10. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    من دوباره نصب کردم ولی درست نشد. دوستان یه کمکی کنید. :D
     
  11. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    این کارو هم کردم همون خطای قبلی رو میده.
     
  12. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    مدل گوشيتون رو نگفتين!

    اوايل مشكلي نداشت و يهو اينطوري شد يا از اول سينك نمي شد ؟

    اگر بعد از ريختن WM6 اينطوري شده حتما بايد activesync 4.5 به بالا رو نصب كنين

    راستي توو XP هستين يا VISTA ?
     
  13. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    من ويندوز عوض كردم ويندوز گوشيمم عوض كردم باز اين active sysn كامل sync نميكنه الان روي آيكونش گوشه دسكتاپ علامت تعجب كوچيك سفيد دابره قرمز رنگ هستش نميدونم چش هستش ولي كانكت هستش كار هم انجام ميدم باهاش برنامه اينا نصب ميكنم ميره داخل گوشي ولي كامل sync نميشه كه اينجوريه
     
  14. desiran

    desiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    کیست مرا یاری کند
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش