سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشکل در کد ارشیو موضوعی

شروع موضوع توسط spidernet ‏5 اکتبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    اقا من این کد رو برای برای ارشیو موضوعی استفاده کردم اما اینجوری میشه مثال
    موضوع
    مقاله
    اثلا خودتون برین ببینین

    اینجا کلیک کنید
    کد :
    <MTCategories>
    <a href="<$MTCategoryArchiveLink$>">
    <$MTCategoryLabel$></a> (<$MTCategoryCount$>)<br>
    </MTCategories> :(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    هیچ کس بلد نیست
     
  4. rouhollah

    rouhollah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ببینید دوست عزیز ما دو جور کد برای آرشیو موضوعی داریم یکی اینکه اگر شما بخواهید موضوعاتی رو که ایجاد ردید رو بصورت لیست نشون بدید که در اینصورت کدهای زیر رو میذارید :
    کد:
    <MTCategories>
    <a href="<$MTArchiveLink$>.html"><$MTCategoryLabel$></a> (<$MTCategoryCount$>)<br>     
    </MTCategories>
    
    
    نوع دیگری که می تونید از آرشیو موضوعی استفاده کنید اینطوریه که اگر بخواهید در کنار هر یادداشتی که مینویسید آرشیو موضوعی مربوطه رو نشون بده که در این صورت حتما کدها باید بین تگ <MTEntries>قرار بگیرد یعنی به این صورت :
    کد:
    <MTEntries lastn="5">
    <MTEntryCategories glue=", ">
    <a  href="<$MTCategoryArchiveLink$>"><$MTCategoryLabel$></a>
    </MTEntryCategories>
    </MTEntries>
    
    
    در ضمن این وضعه وبلاگداریه ؟ مثل این میمونه که با چکش افتاده باشی به جون وبلاگت فکر کنم هر وقت عصبانی میشی یه دونه باچکش میزنی تو سر وبلاگت ... عزیز جان یه کم سلیقه و حوصله به خرج بده . دفعه بعد که من رفتم تو وبلاگت باید مرتب شده باشه ها . اوکی ؟
     
  5. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    حالا كه تا اينجا اومدين يه سوالم من بپرسم:
    چجوري ميشه كاري كرد كه وقتي وارد مطالب يه موضوع شديم ... كليدهاي بعدي و قبلي تو همون موضوع حركت كنن.(اگه تونستيد بفهميد منظور من چي بود :D :D :D )
     
  6. mohammad57

    mohammad57 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    0
    كليد هاي بعدي و قبلي تو همون موضوع حركت كنن ؟؟؟ اين يعني چي اونوقت ؟
     
  7. rouhollah

    rouhollah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    فکر میکنم منظورت اینه که تو هر یادداشت ، یادداشت قبلی و بعدی بر اساس آرشیو موضوعی رو بشه لینک کرد .
    که اگر اینطوری باشه باید از کدهای زیر استفاده نمود :

    کد:
    <MTEntryPrevious>
    <a href="<MTEntryLink archive_type="Category">"><< <$MTEntryTitle$></a>
    </MTEntryPrevious>
    - -
    <a href="<$MTBlogURL$>">صفحه اصلي</a>
    - -
    <MTEntryNext>
     <a href="<MTEntryLink archive_type="Category">"><$MTEntryTitle$> >></a>
    </MTEntryNext>
    
    اگرم منظورت این نیست پس واضح تر بپرس تا متوجه بشم .
     
  8. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    بابا اي ول اين دقيقا همونيه كه من مي خواستم. ميدونيد برا كجا؟؟؟؟؟؟؟ تو فتو بلاگ خيلي بدرد مي خوره كه عكس بعدي و قبلي از همون موضوع رو نشون بده. تست ميكنم اگه باهاش مشكلي داشتم همينجا ميگم. مرسيييييييييييييييييييييي نريمان
     
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    :( :( :( :( :( :( :( :(
    كار نكرد ...يعني كار كرد اما اوني كه من مي خواستم نبود . ميره Category بعدي يا Category قبلي همونجا كه ليست كل مطالب يك آرشيو موضوعي هست( از تمپلت Category Archive ) اينم <$MTEntryTitle$> همون عكس قبلي و بعدي معمولي رو نشون ميده....... چيزي كه تو كدهاي بالا نبايد تغيير ميدادم؟؟؟؟؟؟؟
    منظورمو كه مي فهميد ديگه..... لينكي كه وقتي روش كليك كني عكس يا مطلب قبلي يا بعدي از همون آرشيو موضوعي رو نشون بده نه عكس يا مطلبي كه بر اساس تاريخ فرستادن بعدي يا قبلي ميشه..
     
  10. rouhollah

    rouhollah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    شيفت شب جان خيلي شرمنده اينقدر دير جواب ميدم ميدوني كه خيلي سرم شلوغه و وقت نميشه مرتب به اينجا سر بزنم . در مورد اون آرشيو هم من اون روزي يه اشكالي جالبي ام تي لوكالم پيدا كرده بود كه اون كدها رو دقيقا درست نشون ميداد ولي بعدش كه دوباره امتحان كردم ديدم دقيقا همين چيزي كه تو ميگي هستش كه بعدش اومدم ديدم كه تو هم همينو نوشتي . متاسفانه رو آرشيو موضوعي اينكارو نميشه كرد و كلا ام تي روي آرشيو موضوعي و كتگوري ها خيلي كم مانور ميده در حاليكه سيستم هاي وبلاگ نويسي ديگه خيلي خوب دارن روش كار ميكنن بازم جاي شكرش باقيه كه تو ام تي سه ساب كتگوري رو قرار داده ولي بازم خيلي اشكال داره كه ابته خيلي راحت ميتونن درستش كنن ولي خب نميكنن ديگه هر چند ما در حال مذاكره در اين زمينه ها با خود موويبل تايپ هستيم كه اميدوارم به زودي به نتيجه برسيم . براي اون چيزي هم كه ميخواهي براي فتوبلاگ استفاده كني فكر كنم بايد فعلا تا اطلاع ثانوي راضي باشي .
     
  11. mohammad57

    mohammad57 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    0
    براي اين كار مي توني از يك پلاگين استفاده كني، من استفاده ازش را ديدم كدام وبلاگ بود خدا مي دونه، اگه پيداش كردم لينكش را مي دهم ولي مي دونم كه شدني هست :)
     
  12. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    ممنون از نريمان و محمد جان .... آره منم ديده بودم كه پرسيدم .... يه فتو بلاگ بود كه رنگ و قيافش شبيه فتو بلاگ حسين درخشان هست . تو اون اين كار رو كرده بود
     
  13. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    agha nashod mige:
    Build error in template 'Main Index': Error in <MTCategories> tag: Error in <MTArchiveLink> tag: <$MTCategoryArchiveLink$> can be used only if you have enabled Category archives.
     
  14. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    اينطوري كه من از اين اشتباه فهميدم اينه كه شما قالب آرشيو موضوعي رو فعال نكرديد براي اين كار بايد به بخش تنظيمات وبلاگ> آرشیو رفته و قالب موضوعی رو فعال کنید.
     
  15. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    او خیلی ببخشید اصلا به ین فکر نکرده بودم خیلی ممنون :blush:
     
  16. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    خوب خدا رو شكر كه مشكلتون حل شده...
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی