nexpay

مشکل در کوکی در سرور

شروع موضوع توسط iransbs ‏8 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    با سلام خدمت همه دوستان یه مشکل عجیب :blink:

    ببینید من یه برنامه نوشتم وقتی رویه لوکال هاست هست درست کار میکنه ولی وقتی داخل سرور می ره دیگه کوکی نمی سازه ! :wacko:
    دیگه بگم قاتی کردم
    سرور می گه کوکی ها فعال هست مشکلی نداره
    به دست و پای شما افتادم ;)
    این کد رو ببینید مشکلش کجا هست ؟
    PHP:
    $datauser mysql_query("Select * From users WHERE `gid`='1' AND `username`='".$_POST[Username]."' AND `password`='".md5($_POST[PassWord])."'");
    $datauser mysql_fetch_array($datauser);

    setcookie("admincheck[username]",$datauser[username],time()+400);
    setcookie("admincheck[password]",$datauser[password],time()+400);
    خواهشن سری تر باید کار رو تحویل بدم ممنون:f34r:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
  3. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    مسیر رو چی بزنم دامنه رو چی بزنم اینجا نمی تونی بگی ؟
     
  4. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    الان یوزر من هست bahram هاست لینوکس
    دومین iransbs.com برنامه در پوشه iit چی باید وار کنم ؟
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    نیاز به دامنه نداری . فقط مسیر رو اگر برای root هست بزن / و غیر از این خود مسیر و بنویس
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    میتونی دامنه هم اینو بزنی:
    کد:
    .iransbs.com
    
    اگه زدی نقطه اولش یادت نره
     
  7. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  8. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  9. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  10. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    آقایون نشد
    دارم دیوانه می شم encoding همه صفحه ها هم هست arabic(windows) چی کار کنم دیگه ؟
    خداییش دارم قاتی می کنم :( :wacko: ;)
    منتظرم
    :blink: :blink: :blink:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal