سلام
. hamedsullivan عزيز در ابتدا بگويم كه خيلي كارتان تو بخش آركيد درسته! در مدت اين 4 سالي كه در PT بودم ديشب براي اولين بار به اين بخش سري زدم و آمار شما اولين چيزي بود كه توجه هر تازه واردي را به خودش جلب ميكنه!
. اما مشكل شما: احتمالن هزار بار اين جمله را به همه گفتيد، جسارتن اگر يك جستجوي كوچك ميكرديد راه حل بازگرداندن Folder Option و مشكل فولدرهايتان را در PT مييافتيد. اين مشكل قديمي همان ويروس مشهور به Folder.exe هست. البته خانوادههاي مختلفي دارد اما در يك خرابكاري مشتركند.
. همه آنها فولدرهاي root درايوهايتان را attrib مخفي و سيستم ميدهند و به نام همان فولدرها يك فايل ويروسي ~40KB با آيكن فولدر ولي پسوند EXE جاي گزين آنها ميكنند. به اين شكل هرگاه كه روي آن آيكن كليك نماييد فايل ويروسي دوباره اجرا ميشود و در كنار آن فوادر مخفي شما را نيز باز ميكند و شما فكر ميكنيد اين فولدري كه روي آن كليك نموديد همان فولدر است.
راه حل:
مرحله اول:
. ابتدا با برگرداندن Folder Option از تب View، تيك گزينههاي Hide Protected...
o و Hide extensions...o را حذف كرده و گزينه Show hiden files...
o را انتخاب و Ok نماييد. بعد از اينكار تازه ميتوانيد ببينيد چه خبره!؟ اكنون فايلهاي EXE كه آيكن مشابه فولدرها را دارند ميتوانيد ببينيد و فولدرهاي واقعيتان كه اكنون مخفي هستند!
مرحله دوم:
پيش از شروع!:
. لطفن يكي از آن فايلهاي exe كه آيكن فولدر دارند را با Winzip يا Winrar فشرده پسورد دار نماييد (پسورد 123) و براي برسي آن در آزمايشگاه كوچك شخصيم براي من
ايميل نماييد. ممنون..(من يك نمونه آن را دارم شايد اين يكي يك نسل جديدش باشه!)
. بهترين ويروسياب از ديد خود يا دوستانتان را نصب نماييد و كل سيستم را اسكن نماييد. (از ديد من بر اساس تست انواع آنها و تجربه شخصي اين هست)
مرحله سوم و آخر:
. بايد صفت مخفي و سيستم را از روي فايلها برداريد. به كمك دستور Attribe از داس ويندوز ميتوان اين كار را انجام داد اما راحتتراز آن استفاده از اين برنامه بسيار كوچك و مجانيست:
Change Attribute
. اگر بعد از انجام كارهاي فوق مشكل حل نشد يا اساسن مشكل چيز ديگري بود لطفن توضيحات بيشتري بفرماييد.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/03/11