• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در کپی کردن

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

وقتی میخوام یه فولدر رو از جایی به جای دیگه copy یا cut کنم ابتدا سوال می کنه مطمئنی میخوای سیستم فایل رو کپی کنی ؟!

بعد هم که yes می زنم یه فولدر خالی میاد ! وقتی برش می گردونم سر جاش دوباره درست میشه !

-----------------

پ.ن : این مشکل رو یکی از دوستان داره و انتی ویروس هم نداره (اگه ربطی به ویروس داشته باشه )

الان سیستمش پیش منه , اگه راهی نداره همه چیز رو شخم بزنم ! :دی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ویندوز رو دوباره ریختم بازم نشد!

اون بالا تو menu هم folder option نیست!

از هر فولدری هم properties میگیرم میزنه KB 40

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

مشکل اصلیتون رو متوجه نشدم ولی برای فعال شدن فولدر آپشن باید این مقدار رو توی رجیستری پاک کنید:
کد:
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
“NoFolderOption”=DVORD:1
اینم بگم که به احتمال زیاد سیستمت ویروسیه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

مشکل اصلیتون رو متوجه نشدم ولی برای فعال شدن فولدر آپشن باید این مقدار رو توی رجیستری پاک کنید:
کد:
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
“NoFolderOption”=DVORD:1
اینم بگم که به احتمال زیاد سیستمت ویروسیه.
ممنون , ولی مشکل اصلی هنوز پا بر جاست .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. hamedsullivan عزيز در ابتدا بگويم كه خيلي كارتان تو بخش آركيد درسته! در مدت اين 4 سالي كه در PT بودم ديشب براي اولين بار به اين بخش سري زدم و آمار شما اولين چيزي بود كه توجه هر تازه واردي را به خودش جلب مي‌كنه!

. اما مشكل شما: احتمالن هزار بار اين جمله را به همه گفتيد، جسارتن اگر يك جستجوي كوچك مي‌كرديد راه حل بازگرداندن Folder Option و مشكل فولدرهايتان را در PT مي‌يافتيد. اين مشكل قديمي همان ويروس مشهور به Folder.exe هست. البته خانواده‌هاي مختلفي دارد اما در يك خرابكاري مشتركند.

. همه آنها فولدرهاي root درايوهايتان را attrib مخفي و سيستم ميدهند و به نام همان فولدرها يك فايل ويروسي ~40KB با آيكن فولدر ولي پسوند EXE جاي گزين آن‌ها مي‌كنند. به اين شكل هرگاه كه روي آن آيكن كليك نماييد فايل ويروسي دوباره اجرا مي‌شود و در كنار آن فوادر مخفي شما را نيز باز مي‌كند و شما فكر مي‌كنيد اين فولدري كه روي آن كليك نموديد همان فولدر است.

راه حل:
مرحله اول:
. ابتدا با برگرداندن Folder Option از تب View، تيك گزينه‌هاي Hide Protected...o و Hide extensions...o را حذف كرده و گزينه Show hiden files...o را انتخاب و Ok نماييد. بعد از اينكار تازه مي‌توانيد ببينيد چه خبره!؟ اكنون فايل‌هاي EXE كه آيكن مشابه فولدرها را دارند مي‌توانيد ببينيد و فولدر‌هاي واقعيتان كه اكنون مخفي هستند!

مرحله دوم:
پيش از شروع!:
. لطفن يكي از آن فايل‌هاي exe كه آيكن فولدر دارند را با Winzip يا Winrar فشرده پسورد دار نماييد (پسورد 123) و براي برسي آن در آزمايشگاه كوچك شخصيم براي من ايميل نماييد. ممنون..(من يك نمونه آن را دارم شايد اين يكي يك نسل جديدش باشه!)

. بهترين ويروسياب از ديد خود يا دوستانتان را نصب نماييد و كل سيستم را اسكن نماييد. (از ديد من بر اساس تست انواع آنها و تجربه شخصي اين هست)

مرحله سوم و آخر:
. بايد صفت مخفي و سيستم را از روي فايل‌ها برداريد. به كمك دستور Attribe از داس ويندوز مي‌توان اين كار را انجام داد اما راحتتراز آن استفاده از اين برنامه بسيار كوچك و مجانيست:
Change Attribute

. اگر بعد از انجام كارهاي فوق مشكل حل نشد يا اساسن مشكل چيز ديگري بود لطفن توضيحات بيشتري بفرماييد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/03/11
209.gif
60.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خیلی ممنونم از شما , مرسی که وقت گذاشتین .

دیروز دوستم کیس رو برد (مال اون بود ) ولی در اسرع وقت تست می کنم و جواب میدم.

بار هم متشکرم .

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
36.gif

راه حل:
مرحله اول:
. ابتدا با برگرداندن Folder Option از تب View، تيك گزينه‌هاي Hide Protected...o و Hide extensions...o را حذف كرده و گزينه Show hiden files...o را انتخاب و Ok نماييد. بعد از اينكار تازه مي‌توانيد ببينيد چه خبره!؟ اكنون فايل‌هاي EXE كه آيكن مشابه فولدرها را دارند مي‌توانيد ببينيد و فولدر‌هاي واقعيتان كه اكنون مخفي هستند!

خداحافظ
IgImAx
87/03/11
209.gif
60.gif

سلام

من هم روی یکی از سیستم هام همین مشکل را دارم و folder option رفته!

حالا وقتی folder option نداره چه شکلی به تب veiw برم و این تغییرات را انجام بدم!؟

ممنون از پست های واقعا مفیدتون :)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

hamedsullivan عزيز:
. خواهش مي‌كنم خوشحال مي‌شم اگه بتونم كمكي كنم. آقا حواستان به ركورد بازيها باشه!.....
3989.gif

m-sh عزيز :
. خوبي؟ ممنون از لطفتان. آقاي mhsnrah عزيز در پست 3 قبل از من راحلش را فرموده‌اند! البته مي‌شود از يك برنامه Explorer ديگر مانند WinNC به جاي Windows Explorer استفاده نمود. در winnc تمامي فولدرها/فايلهاي سيستم و مخفي نمايش داده مي‌شود و تنظيماتش ربطي به ويندوز ندارد. من عمري هست كه از داس تا كنون از آن استفاده مي‌كنم. اين برنامه را مي‌توانيد از سايتش كه همنام خود برنامه‌است دريافت نماييد. نسخه Trialش 45 روزه هست با تمامي امكانات و پس از 45 روز امكانات حداقلش براي يك Explorer باقي مي‌ماند.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/03/12
209.gif
60.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام
36.gif

hamedsullivan عزيز:
. خواهش مي‌كنم خوشحال مي‌شم اگه بتونم كمكي كنم. آقا حواستان به ركورد بازيها باشه!.....
3989.gif

m-sh عزيز :
. خوبي؟ ممنون از لطفتان. آقاي mhsnrah عزيز در پست 3 قبل از من راحلش را فرموده‌اند! البته مي‌شود از يك برنامه Explorer ديگر مانند WinNC به جاي Windows Explorer استفاده نمود. در winnc تمامي فولدرها/فايلهاي سيستم و مخفي نمايش داده مي‌شود و تنظيماتش ربطي به ويندوز ندارد. من عمري هست كه از داس تا كنون از آن استفاده مي‌كنم. اين برنامه را مي‌توانيد از سايتش كه همنام خود برنامه‌است دريافت نماييد. نسخه Trialش 45 روزه هست با تمامي امكانات و پس از 45 روز امكانات حداقلش براي يك Explorer باقي مي‌ماند.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/03/12
209.gif
60.gif
الان کیسش رو اورد , چه خبره !

هر چی رو اجرا می کنم , سریع یه EXE ازش می سازه !

الان دارم میکشمشون :D نمیدونم جواب بده یا نه !

-----------------------

در مورد رکورد هم خسته شدم دیگه , ماشاالله بچه ها همه خوبن .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
الان کیسش رو اورد , چه خبره !

هر چی رو اجرا می کنم , سریع یه EXE ازش می سازه !

الان دارم میکشمشون :D نمیدونم جواب بده یا نه !

-----------------------

در مورد رکورد هم خسته شدم دیگه , ماشاالله بچه ها همه خوبن .
مشکل با NOD حل شد .

خیلی خیلی خیلی ممنونم .

دوستم هم خیلی تشکر می کنه .

بالا