• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در گرفتن پاسپورت Formal در وب مانی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام دوستان.

من تازه حساب وب مانی بازی کردم. الان بعد از اتمام ثبت نام خواستم با برنامه Keeper Classic وصل بشم که پیغام داد همچین ای میلی در سیستم ثبت نام نشده! گفتم شاید لازمه حالت کلاسیک رو در سایت فعال کنم، رفتم به سایت Webm*oney.ru و زدم حالت کلاسیک فعال بشه، گفتند که برای استفاده از حالت کلاسیک لازمه پاسپورت Formal داشته باشید و صفحه ای رو آورد که برای گرفتن پاسپورت فرمال لازم بود یه سری اطلاعات رو وارد کنی. من اطلاعات رو وارد کردم و گزینه Save رو زدم، ولی دائم Error میده و این رو می نویسه:

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator

بالای 10 بار در ساعت های مختلف و با مرورگرهای مختلف تست کردم که این ارور تکرار میشه! یه سرچی هم اینترنت رو زدم و راه حل هایی مثل Import کردن Certificate و اینها رو امتحان کردم که جواب نداد متاسفانه. :(

کسی مشکل مشابه داشته؟ اگر راه حل خاصی به ذهن تون می رسه راهنمایی کنید لطفا. ممنونم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب بالاخره مشکل رو هر جوری بود حل کردم!

وقتی با آی پــی ایــران برای گرفتن پاسپورت فرمال اقدام می کردم اون پیغام خطا میومد، ولی وقتی با و*ی پـــی ا*ن آلمان برای گرفتن پاسپورت اقدام کردم بدون هیچ مشکلی اطلاعات ثبت شد و پاســپورت رو داد! اصلا هم درک نمی کنم که چرا باید آی پـــی ایـران همچین مشکلی ایجاد کنه، چون بارها از بچه ها شنیده بودم که وب مانی با ایران مشکلی نداره!

توصیه برای افرادی که احتمالا در آینده مشکل مشابه رو تجربه می کنند: اگر در حالت عادی مشکل داشتید سعی کنید کلیه مراحل کار کردن با وب مانی رو با و*ی پ*ی ان یک کشور دیگه غیر از آمریکا انجام بدید و بهتر هم هستش که از مرورگر Internet Explorer نسخه 7 به بالا برای تمام کارهای ثبت نام و ذخیره کردن Key و راه اندازی برنامه Keeper Classic بهره بگیرید. :)

oq454

Registered User
لایک‌ها
65
دمت گرم داداشی مشکل ما هم حل شد

بالا