آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل در IE

شروع موضوع توسط komeil66 ‏8 نوامبر 2007 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

  1. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    من توی فروم که پست می زنم باIE صفحه دوباره از اول بارگذاری میشه کلا .
    قبلا این طور نبود موقع پست یا ادیت یک دایره کوچک سیاه اودینگ میومد ولی الان صفحه از اول بار گذاری میشه تا پستم اضافه شه
    شما هم با IE به این صورت هست ؟
     
  2. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    برای من، مشکلی نیست.
    ببین جاوا اسکریپت فعال هست یا نه؟
     
  3. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    سلام سالی
    اون قسمت مربوط به جاوا رو باید سه تاش رو تیک بزنم
    توی اینترنت آپشن قسمت advanced؟؟؟
     
  4. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    سلام
    از روش زیر استفاده کن

    قسمت security
    آیکون اینترنت انتخاب شده باشه
    دکمه custom level رو انـخاب کن
    منوی درختی که نشون داده میشه، شاخه scripting
    گزینه های Active Scripting , Scripting of JAVA Applets باید Enable باشند، اون 3 تای دیگه Disable
     
  5. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    به جز اون دوتا دو گزینه دیگه هست نه سه تا !
     
  6. Y2K

    Y2K Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    592
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Location
    فقط اون دوتا Enable باشند
    بقیه هر حالتی که هستند، باشند
    دی:
     
  7. boxilink
  8. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    افاقه نکرد [​IMG]
     
  9. sghd

    sghd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2006
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    17
    احتمالا تنظیمات جاوا قاطی کرده
    اول از همه برنامه java runtime رو پاک کنید و بعد برید داخل intenet option و تو قسمت advance ریست کلی بکنید:
    http://************/files/9s9uede7ey95s1zxp8yn.gif
    و بعدش دوباره java runtime رو نصب کنید ایشالا که درست میشه
     
  10. sghd

    sghd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2006
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    17
    راستی با ریست کردن کلی تمام history &... پاک میشه ها!!!!
     
  11. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    این عکس مال چه نسخه ای هست ؟[​IMG]

    1- مال من این جوریه advance _ش :

    http://************/files/7vitb9a633jol7wjxm74.png



    2-جاوا از کجا پاک می شه ؟[​IMG]
     
  12. sghd

    sghd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2006
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    17
    IE شما نسخه شش هستش این که من گذاشتم ماله7 هستش
    اصلا برنامه JAVA RUNTIME Envirement رو نصب کردید اگه نصب کردید برید تو قسمت add & remove program پاکش کنید ایکونش مثل عکس پایینه اگه نصب نکردید که تو گوگل سرچ کنید و بنصبید ، لازم میشه!
    http://************/files/yx9jrzdnsbxnzsqf6j6a.gif
     
  13. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خیلی راحت ! کشت رو پاک کن درست میشه :)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    خب مال من هم هفت هست !!
    در ضمن می گم قبلا درست بود یهو اینجوری شد !
     
  16. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    شاهد یخورده شفاف سازی کن ![​IMG]
    کش چجوری پاک می شه خو[​IMG]
     
  17. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    اگه منظور از کش Temporary Internet Files هست ،پاک کردم نتیجه نداد [​IMG]
     
  18. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,347
    تشکر شده:
    1,320
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کوکی ها رو باید پاک کنی و دوباره لاگین بشی. (ممکنه توی تنظیمات vB اشتباها جاوا اسکریپت disable شده باشه).
     
  19. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    این کار رو هم کردم ! درست نشد [​IMG]

    یه چیزیدیگه اضافه کنم ، وقتی IE7 رو پاک می کنم با IE6خود ویندوز این مشکل بوجود نمیاد !!!
     
  20. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,347
    تشکر شده:
    1,320
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    برو Internet Options تب Security روی Trusted sites کلیک کن. اول تیک پایین رو بردار بعد اینو اضافه کن به لیست:
    http://forum.persiantools.com
    /
    البته اینجوری که شما میگی 100% تنظیمات جاوات مشکل داره. باید Custom Level کلیک کنی یکی یکی تستشون بکنی ببینی برای کدومه!
     
  21. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,187
    تشکر شده:
    1,166
    محل سکونت:
    رشت
    منم يه مشكلي دارم درمورد اين IE7
    توي قبلي توي تولبار كه ادرس سايت مي نوشتيم براي دفعه بعد ادرس مي ماند اما توي اين جديده نه هربار هي بايد تايپ كرد url رو:( چرا؟
     
  22. komeil66

    komeil66 کاربر فعال فرهنگ و هنر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    766
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    tehran
    شاید بخاطر کلیر هیستوریت باشه ببین روی صفره ؟
    /
    /
    مشکل من هنوز پابرجاست [​IMG]