nexpay

مشکل در login

شروع موضوع توسط mehran_p ‏25 فوریه 2006 در انجمن phpBB - پی‌اچ‌پی بی‌بی

  1. mehran_p

    mehran_p Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    1
    سلام من یه قالب فارسی کردم اما login نمیکنه و تو AdminCPهم نمیره !
    کمکم کنید لطفا!
    Forum.lpfan.ir
     
  2. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
    سلام عزیزم
    از توی فولدر قالبت (قالب فارسی که با هاش کار می کنی) فایل login_body.tpl را با فرانت پیج یا نوت پد باز کن بعد هرجا اینو دیدی :

    PHP:
    onkeypress=FKeyPress(post); onkeydown=FKeyDown(post);
    پاکش کن .
    البته ممکنه به جای کلمه post چیز دیگه ای نوشته باشه ...

    باید مشکلت حل بشه.
    موفق باشی.:D
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal