• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل دکمه های جاوا اسکریپت با نسخه 7 اکسپلورر

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
مشکل این هست :

شما اگر یک کد جاوا را درصفحه مستقیم لود نکنید و مثلا با درخواست آژاکس یک فانکشن را به صفحه اضافه کنید دیگه اون فانکشن کار نخواهد کرد !!

این مشکل از آپدیت اخیر ie6 و نسخه ie7 شروع شده و تمام کدهایی که توسط آژاکس بگیرید یا اگر مستقیما فایل جاوا رو لود نکنید دیگه کار نمی کنند .

این یک آپدیت امنیتی هست و حالا من نمیدونم چجوری این مشکل را حل کنم ؟

لازم به ذکر هست قبل از اپدیت امنیتی ie6 من تمام سایت هایی که آژاکس نوشتم به همین صورت کار میکردند و از چند وقت پیش این مشکل با اپدیت ویندوز بوجود امد و ie7 نصب کردم و همین مشکل وجود دارد .

تنها راه حلی که فعلا پیدا کردم https هست که در این حالت چون سایت سکیور بالا امده اجازه اجرای این فانکشن های لود شده با آژاکس را میده ولی راه حل بهتری پیدا نکردم هنوز !!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوستان نمونه این مشکل را میتوانید روی این سایت ببنید:
http://www.azmoononline.ir

مثلا در این سایت قسمت نظرسنجی دکمه ارسال نظر بصورت آژاکس باید نظر را ارسال کند ولی چون ie7 دیگه جاوا رو اجرا نمیکنه بصورت اتوماتیک از حالت آزاکس خارج میشه و میره به صورت معمولی فرم را پست میکنه !!

یا مثلا اگر یکی از ازمون ها را باز کنید و دکمه شرکت در ازمون را بزنید از شما درخواست لوگین میکنه و دیگه لوگین کار نمیکنه ! چون آژاکس هست و فانکشن هاش بصورت آژاکس لود شده !!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
این الآن اطلاع رسانی هست یا مطرح کردن مشکل؟

چون من مشکلی در سایت شما ندیدم (یا بود و نفهمیدم!)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این الآن اطلاع رسانی هست یا مطرح کردن مشکل؟

چون من مشکلی در سایت شما ندیدم (یا بود و نفهمیدم!)
این هر دوتاشه :D

این مشکل در آینده برای همه بوجود میاد چون درصورت اپدیت ie6 یا استفاده از ie7 این مشکل بوجود میاد و ماکروسافت به عنوان یک بروزرسانی امنیتی امده این کار را کرده حالا این قسمت اطلاع رسانی تموم شد اگر کسی راه حلی برای اصلاح و سازگاری با سیستم جدید دارد لطفا کمک کمک کمک !!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
خوب از بابت اطلاع رسانی ممنون:rolleyes:

اما من با ie7 سایت شما رو مرور کردم و مشکلی نبود!
کجاش کار نمیکنه؟

ضمنا" کامپیوتر من همیشه آپدیت هست.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
جدی میگید ؟ شما هم همیشه آپدیت هستید !!! من ویندوزم اورجینال هستش و همیشه با سایت ماکروسافت اپدیت میشه چند وقت پیش گقت که یک مشکل امنیتی توی ie6 هست سریع بیا اپدیت کن ! منم طبق معمول گفتم برو اپدیت کن !
که بعد از این اپدیت فرداصبح متوجه شدم کل سیستم آژاکس مشکل پیدا کرده و بعد از تحیقیق در مورد اون اپدیت متوجه این موضوع که بالا گفتم شدم !

نهایتا چند شب پیش دوباره گفت بیا ie6 رو اپدیت کن به ie7 چون مشتری خودمون هستی دوست داریم و از این حرفا :D من بازم گولش رو خوردم و آپدیت کردم که بعد از نصب ie7 گفت حالا ie7 که نصب کردی مشکل امنیتی داره !!! دوباره صبر کن ie7 رو برات اپدیت کنیم ! که بعد از اپدیت دیدم همون جریان بالا پا برجا هستش !

پس این ماکروسافت چجوری منو آپدیت کرده که این بلا سرم امده ؟؟؟؟؟؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
مشخصات آخرین پچ امنیتی ie7 که روی سیستم من نصب شده :
Windows XP Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP KB931768
Thursday, May 10, 2007
Source = Automatic Updates
همینطور که میدونین از اون تاریخ تا بحال آپدیت امنیتی جدیدی برای winxp و ie7 نیومده.

البته از سایتتون مشخص هست که خودتون استادین ولی چون اینجا مطرح کردین من هم چیزی رو که به ذهنم میرسه میگم:
شما یک چک بفرمایین که آیا همین آپدیت بوده که کار رو خراب کرده یا نه؟ اگر اینطور هست Ie7 رو یکبار uninstall و دوباره Install کنین. بلافاصله بعد از نصب مجدد سایتتون رو چک کنین. بعد آپدیتها رو نصب کنین.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ممنون از توجه و وقتی که گذاشتید :)
دوباره نصب کردم البته نمی توانستم جلوی آپدیت شدنش را بگیرم ! چون برنامه نصب ie7 تمام نمی شد و در ادامه نصب ie7 شروع میکرد به دانلود کردن اپدیت ...

ولی درست شد بعد از نصب مجدد مشکل حل شد :)

بالا