nexpay

مشکل ریبیلد کردن وبلاگ های بزرگ شده!

شروع موضوع توسط mAmluX ‏6 فوریه 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    مشکلی که من همواره با اون مواجه هستم اینه که
    از وقتی تعداد پست های وبلاگ من زیاد شده که البته خیلی هم زیاد نیست در حدود 500 تا
    هر وقت میخوام کل سایت را ریبیلد کنم
    هنگام ساخت صفحات آرشیو تکی وقتی 1-40 را میسازه بعدش
    صفحه time out ISP میاد :(
    جدیدن هم که Internal server erorr 500 میاد؟

    اشکال از کجاست به نظر شما ؟
    سرعت اینترنت و یا مشکل از سروره ؟

    آیا روشی . اسکریپتی . پلاگینی نیست
    خود به خود تمام سایت را ریبیلد کنه ؟
     
  2. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    شما این تعداد ریبیلد ها رو از 40 تا بیار پایین تر مثلا 20 تا تا مشکل دقیق تر ملوم بشه!ز کجاست
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    که توي mt.cfg ميتوني اين کار رو بکني !
     
  4. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    نسخه 3.2 توی فایل mt-config.cgi خط 207 علامت # رو از اول خط بردار و عدد 40 رو به 20 تغییر بده!
     
  5. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    عدد 40 را به 20 تغییر دادم
    این بار تا عدد 90 پست پیشرفت بعدش Time Out داد!

    عدد 20 را کم کردم تا به 5 رسیدم
    این بار تا پست 270 پیشرفت بعدش time out داد!!

    نمیدونم دیگه چیکار کنم - کمتر از 5 هم دیگه خیلی وقت گیر میشه برای یک بار ریبیلد کردن باید یک ساعت بشینی
    آیا واقعاً راهی برای این مشکل وجود نداره؟
    یه اسکریپ سرور ساید که تنظیمش کنی خود به خود وبلاگ رو ریبیلد کنه کاری هم به کارش نداشته باشی
     
  6. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  7. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    حالا این corn job چی هست؟
    و کجا باید رفت ؟
     
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ميدوني مملوکس ...
    الان داشتم سايتتو ورق ميزدم ديدم صفحه ايندکس رو با پلاگين pagenate صفحه بندي کردي تا صفحه 40 - 50 هم رفته !
    الان حجم index.php ت چقدره؟
    فکر نميکني سرور به چيز بره تا اين ريبلد شه؟
     
  9. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    شاهد این مشکل من اصلاً با index.php نیست
    خطای time out هنگام ساخت صفحات آرشیو تکی بوجود میاد.

    البته وقتی میخوام یه پست جدید بدم اون موقع هم time out میاد که این مربوط به حجم بالای index.php میشه
    البته index.php هم حجم خیلی بالا نیست همش 1.62 مگابایت هست فکر نکنم ریبیلد کردن این سرور رو چیز کنه!
    به نظر تو میکنه ؟

    راه حلی پیشنهاد نمیشه به جای Pagenate
    پلاگینی با عملکرد مشابه ولی سبکتر ؟
     
  10. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    Perhaps this has been known to others and not publicized well enough.
    What I realized over the weekend (and should have known) is that each
    batch of individual entries is a separate request to to the server.
    If you are running under CGI, as most are, MT has to be loaded and
    all data (entries, templates etc.) has to be fetched from the
    database. By decreasing the number of times MT has to do this, the
    less time and resources are needed.

    The trick is to increase the number of entries per rebuild
    (EntriesPerRebuild) in your system configuration. The default is 40
    entry batches.​
     
  11. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر عزيز خوبه اما اگرچه ميتونه مشکل timeout رو کم کنه ولي مشکل error 500 رو احتمالا بدتر ميکنه، بايد به ميزبانت خبر بدي اونا هر چيزي روي سرور گذاشته باشن بالاخره يه log ي داره و با چک کردن لاگ ميتونن بگن که چرا اون پيام ظاهر ميشه و در موردش چه کار ميتونن بکنن.

    در مورد cron job هم خودش نميتونه rebuild کنه يه اسکريپت بايد باشه که به کمک اون cron اجرا بشه منتها اينم نمي تونه نتيجه قضيه رو تغيير بده.
     
  12. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    این کار انجام شده ولی بی ثمر بود
    اگه یه نگاهی به پست های بالایی مینداختید میتونستید بیبنید
    که من نتیجه کار را نیز نوشتم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    این موضوع را با پشتیبانی سرور مطرح کردم
    اون ها با بالابردن timeout server این مشکل را حل کردن.

    ولی باز هم میگم ام تی تو قسمت ساخت صفحات هنوز میلنگه!
     
  15. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    يعني چي مي لنگه چه مشکلي داره دقيقا؟ هاستت کجاست؟
     
  16. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    هاستم هاست ایران.نت هست.
    منظورم از اینکه میگم میلنگه اینه که اختیاراتی که تو قسمت rebuild داری کمه
    - مثلاً امکان rebuild اتوماتیک نیست
    هنوز هم هیچ پلاگین و اسکریپتی در این زمینه پیدا نکردم
    - یکی دیگه اینکه اگه وسط rebuild کردن به یک مشکلی بر بخوره همون جا وای میسه
    نمیکنه کارش رو ادامه بده و بقیه رو بسازه بعد ارورر را نشون بده
    - یا مثلا من یک امکان میخوام اون هم اینه که مثلاً ده تا پست بدم بعد rebuild بشه نه با هر بار save کردن پست
    وبلاگ rebuild بشه.
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    همه ي اينايي که گفتيو ميشه براش پلاگين نوشت !
     
  18. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    حرف ها میزنی های شاهد جوون نصفه شبی بگیر بخواب
     
  19. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    - ريبيلد اتوماتيک چه فايده اي داره؟ شما فقط وقتي به rebuild خودکار نياز دارين که هر روز در قالب individual تغيير ايجاد کنين و قالب هاي آرشيتون رو هر روز بخواين تغيير بدين، بعضي از کاربران MT يه تغييري در قالب اصلي وبلاگ ميدن و بعد هم تمام وبلاگ رو rebuild مي کنن بدون اينکه نيازي باشه که اين باعث ميشه کار با MT براشون سخت و وقت گير بشه.

    - براي مورد دوم چندتا راه هست اما ساده ترين اينه که مقدار LaunchBackgroundTasks رو توي mt-config.cgi روي 1 بذاري و اين کمک ميکنه که براي زدن پست هايي که بعد هر کدوم rebuild وجود داره زياد معطل نشي و سريع تر انجام بشه در واقع براي برگردوندن کنترل به کاربر که شما باشي مووبل تايپ واينميسته تا rebuild به آخر برسه.

    راه ديگه:
    از تنظيمات به طور default وضعيت publish رو بذاري روي unpublished و تمام مطالب رو در وضعيت unpublished بنويسي و به اين ترتيب هيچ چيز rebuild نميشه حالا با باز کردن power editor چند مطلب اخر رو بذار روي published و با يک بار ذخيره همه rebuild ميشن. ولي قبلي راحت تر هست.
     
  20. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    در مورد ریبیلد اتوماتیک من میخوام وبلاگ به صورت اسکجولد مثلاً اخر هر هفته ریبیلد بشه
    منظورم این نبود که با هر بار پست کل وبلاگ ریبلد بشه
    طرف باید خیلی بیکار باشه که هر بار که یه پست میده کل وبلاگ رو بازسازی کنه!

    در ضمن به نظر من بازسازی باید به این طریق باشه که اول همه فایل های آرشیوی رو پاک کنه
    بعد از نو ایجاد کنه نه اینکه اول تمپ بسازه بعد تغییر بده!
    یک مشکلی هست اینه که اگه یه پست رو پاک کنی فایل آرشیو تکی اونجا میمونه و خودت دستی باید بری پاکش کنی و این موضوع وقتی که پست های پاک شده زیاد باشه هم وقت گیر هست هم فضای هاست رو اشغال میکنه.

    در مورد LaunchBackgroundTasks من قبلاً سئوال کرده بودم که کسی جواب نداد
    ممنون که راهنمائی کردید.
     
  21. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    Hostiran is one of the worst hosts!
    sorry to say that
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal