• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سایت من(سوال از متخصصان شبکه)

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

شرکت میزبان هاست سایتمو جدیدا عوض کردم ... 4 روز از ست کردن دامین میگذره اما سایت گاهی بالا میاد گاهی بالا نمیاد
آمار بشدت افت کرده و سایتم شدیدا مشکل پیدا کرده...pop3 و webmail هم همینطور...

هاست جدید گفت که از هاست قدیم بخوام که dns records ها رو پاک کنند...اونها اینکار رو کردند اما مشکلات همچنان وجود داره...چیزی که باعث تعجب من شده این هست که چرا وقتی با استفاده از این ابزار یکی از ساب دامین ها رو چک میکنم
ip ای هاست جدید رو نشون میده اما dns هاست قدیم رو...
http://dns-tools.domaintools.com/?q=community.iransalamat.com&m=dns

ANSWER SECTION : 72.55.153.70 ( اون آی پی مال هاست جدید هست )
AUTHORITY SECTION : ns30.hostiran.net
ns31.hostiran.net. ( هاست ایران هاست قدیم هست )

به نظر شما علت مشکلات سایت این مسئله نیست و چه باید کرد... ممنون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اول از همه مطمئن بشید که NS ها عوض شدند ...
دوم اینکه NS های جدید کاملا درست و صحیح هستند ...

سوم با nslookup می توانید ای پی رو روی DNS Server های بزرگ چک کنید و ببینید آیا آنها تغییر ای پی را ذخیره کرده اند یا خیر .

من یک سری توی یک تغییر هاست حدود 2 هفته برام طول کشید که زیاد هست . اما مربوط به Caching سرور های سر راهه ..

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جواب استفاده کردم

بله احتمالا با گذشت زمان مسئله حل میشد... منتها نمیدونم ns چرا های 30 و 31 هاست قبلی رو نشون میداد در صورتیکه از اول روی n1 , n2 بود.. از هاست قبلی خواستم که اطلاعات روی ns30 و 31 خودشونو update کنند.. بعد از 24 ساعت مشکل حل شد...

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
منم سوال ام رو اینجا مطرح می کنم
یه مشکلی برای پیش اومده چطور امکان داره بعضی از کاربرای سایت من میگن سایت برای ما بالا نمی یاد ولی در همون لحظه که خودم میرم می بینم سایت بالاست و هیچ مشکلی نداره الان تقریبا40 در صد کاربرای من این مشکل دارن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
احتمالا مشکل با Caching هست اما خوب بهشون بگید آیا سایت رو با IP می توانند ببینیند یا خیر ..

بالا