آژانس هواپیماییexchanging

مشکل سیستم من چیه؟ کمک کنید

شروع موضوع توسط LuxeTech ‏20 نوامبر 2007 در انجمن سخت افزار

  1. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    از وقتی رم سیستم رو اضافه کردم سرعتش کم شده. با باز کردن دو سه تا برنامه (IE و Media Player) سیستم هنک میکنه و مجبور میشم برنامه ها رو از نو باز کنم. تو این حالت وقتی Task Manager رو باز میکنم میبینم که از CPU Usage حدود 100 درصد است. یعنی از CPU خیلی کار میکشه. گفتم شاید رمها هماهنگ نیستند، رم قدیمی رو هم برداشتم و فقط با رم جدید کار کردم ولی مشکل حل نشد. به نظرتون مشکل چیه؟ قبل از نصب این رم جدیده چنین مشکلی نداشتم. العان سرعت سیستمم خیلی پایینه و اصلا نمیتونم کار کنم.

    مشخصات سیستمم:
    MB: MSI 845 PE Neo
    CPU: Celeron 2.4
    Ram: 256 BUS 333 Fortex + 512 BUS 400 Apacer

    اون 256 مگی قدیمیس و اون 512 مگی جدیدس.


    به نظرتون مشکل از کجاست؟
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خوب مشکل رم جدید هست این ساده هست
     
  3. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزیز البته من فرایند بالا رو برای RAM قدیمی هم چک کردم و نتیجه فرقی نکرد یعنی در 3 حالت

    1. RAM جدید
    2.RAM قدیمی
    3. RAM جدید و قدیمی با هم

    عملکرد سیستم یکسان است. با توجه به این شرایط احتمالا CPU دچار مشکل شده. نظر شما چیه؟
     
  4. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر مشکل از CPU باشه با چه نرم افزاری میتونم عملکرد CPU رو چک کنم؟ مثلا برای تشخیص نیم سوز شدن؟
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    cpu که نیم سوز نمیشه . این اشتباه هست . اول رم رو با برنامه memtest تست کنید .
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
  7. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,598
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    چک کردی ببینی چه چیزی داره از سی پی یو 100 در 100 کار میکشه؟
    ممکنه ویروس باشه ها
    یه نگاه کن ببین چی داره از سی پی یوت استفاده میکنه؟
     
  8. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    System Idle Process بیشترین استفاده رو از CPU میکنه.
     
  9. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    من سیستم رو با یه Celeron 1.7 چک کردم. مشکلی نداره. اشکال از CPU خودمه. اگه CPU نیم سوز نمیشه پس چه مشکلی پیدا کرده؟
     
  10. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,598
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    یه نگاه کن ببین همه پایه های سی پی یو 2.4 ات سالمه
    این احتمال خیلی قویه که بر اثر فشار یکی از پایه هاش شکسته باشه
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    پیشنهاد تست cpu خودت توسط برد دیگه هست
     
  12. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    فن CPU رو عوض کردم درست شد. یه فن P4 روی Celeron گذاشتم. :wacko:
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. LuxeTech

    LuxeTech Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2007
    نوشته ها:
    144
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    همین کارو کردم. رو برد دیگه درست کار میکرد. اشکال از فن بود. فنی که چند ماه پیش عوض کرده بودم بدون هیچ علامتی CPU رو خنک نمیکرد. یه فن P4 گذاشتم.
     
  15. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    احتمالاً خمير سيليکون های زير فن خشک شده بوده و حرارت منتقل نميشده، ميتونستی به جای تعويض کامل، زير فنو تميز کنی و دوباره خمير بزنی !
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خمیر سیلیکون خیلی مهم هست . اکثرا دقت نمیکنند
     
  17. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    من از خمير سيليكون استفاده نكردم. ممكنه مشكلي پيش بياد؟ (AMD x2 +4200)
     
  18. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    فنهای نو به طور پيش فرض خودشون يک لايه خمير سيليکون دارند !