• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل صفحه ابی در بالا اومدن ویندوز 7

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام خدمت همه دوستان

من کامپیوتر خیلی قدیمی هستش گرافیت 7100 gs با دو تا رم یکی 512 و یکی دیگه 1 گیگ هستش سی پی یو هم 2.8 تک هسته ای هستش

هاردم مکستور قدیمی هستش و خیلی هم صدا میده یک بارم رفته واسه تعمیر اخه مشکل داشته

چند وقت پیش رفتم 7 نصب کنم وقتی نصب کامل تموم شدم و ویندوز برای اولین با خواست بیاد بالا یه صفحه ابی اومد که یه چیزایی راجع به رم نموشته بود
خلاصه داستان کامپیوتر من این جوری که هر وقت این صفحه میاد خاموش میکنم چند دقیقه صبر میکنم رم ها خنک بشه اخه داغ میکنه دوباره روشن میکنم دیگه اون صفحه نمیاد یا اگه نشه رم هارو در میارم جاهاشون رو عوض میکنم درست میشه

میشه راهنماییم کنین که چکار کنم مشکلم حل بشه؟

دفعه بعد که اومد عکس میگیرم میزارم

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
داداش منم تو ایکس پی همین مشکلو دارم که البته زیادم ربط به ویندوز نداره بیا اینجا دوستان عزیز کمک کردند
http://forum.persiantools.com/t234817.html

hj_therock

Registered User
لایک‌ها
36
شمايكي از رم ها رو ترجيها ٥١٢ رو باز كن از سيستم ببين بازم همين مشكل هست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خوب خودت گفتی که مشکل از رم هست.

احتمال خیلی زیاد یکی از رم ها و شاید هر دوتاش مشکل دارند. هر کدوم رو جداگانه و به صورت تنها تست کن.

90درصد مواقع نمایش صفحه آبی به علت مشکلات سخت افزاری است.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
هارد و رم ها رو چک کن بیشتر موقع به خاطر این دو مورد هست

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
با تشکر از وقتی که همه دوستان گذاشتن

من رم ها رو یکی یکی چک کردم ولی بازم همین مشکل بود عزیزان

حالا باید هارد رو تست کنم؟یعنی یه هارد دیگه بهش بزنم ببینم ویندوز اون بالا میاد؟

yp1248

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزیز،بیش از 90% ایراد صفحه آبی مربوط به اشکالات رم و هارد هست و بقیه مربوط به مادربورد و بعضا دیده شده که پاور توان مناسب نداشته و باعث ایراد در هارد یا مادربورد شده.اگه هاردت صدای تق تق میکنه ایراد از هاردت هست که بدسکتور شده.با یک هارد سالم تست کنموفق باشی

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوست عزیز،بیش از 90% ایراد صفحه آبی مربوط به اشکالات رم و هارد هست و بقیه مربوط به مادربورد و بعضا دیده شده که پاور توان مناسب نداشته و باعث ایراد در هارد یا مادربورد شده.اگه هاردت صدای تق تق میکنه ایراد از هاردت هست که بدسکتور شده.با یک هارد سالم تست کنموفق باشی
به احتمال خیلی زیاد ایراد از مین بردت باشه چون منم این مشکلو داشتم دادم گارانتی آواژنگ بود پولی هم نگرفتن سه روزه اومد

• Like
Reactions: hwt

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هارد رو با برنامه powermax 4.23 يگبار zerofill كنيد

بالا