آژانس هواپیماییexchanging

مشکل عجیب با مدل مادربورد گیگابایت !

شروع موضوع توسط milad_21 ‏8 ژانویه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    آقا من بالاخره نفهمیدم مدل این مادربورد چیه!؟ :blink:
    روی بدنه مادربورد نوشته GA-8S661GXMP ولی توی cpu-z و برنامه های دیگه داخل ویندوز مدل GA-8S661FXMP-RZ نشون می ده!!!! من بخوام بایوس آپگرید کنم باید مال کدوم ورژن رو بریزم!؟؟ :wacko:
    اصل قضیه هم این بود که این مادربورد خراب شد و گارانتی چون مدل قبلی رو نداشت، یه مدل دیگه داد و این مشکلات شروع شد!!! مدل قبلی با هر دو اینها فرق داشت! :p
    حالا کسی نظری داره؟!
     
  2. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    چرا من نظر دارم
    مشكل اصليش گيگابايت بودنشه:wacko:
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    برنامه [email protected] رو نصب كن بعد اينترنت اپ ديت رو بزن.اين برنامه توي سيدي مادربردهاي گيگا هست
     
  4. hessam.dev

    hessam.dev کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    502
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    به به ... آقا میلاد گل ... می خوایین اینجا هم بحث تاپیک رو عوض کنیم بذاریم (( ویندوز XP x64 )) ؟؟؟ !!!

    به نظر من شما به همون مدلی که روی مادربورد نوشته توجه کن ... به مدل cpu-z و ... توجه نکن ... چون این برنامه ها ممکنه اشتباه کنن ولی امکان نداره روی بدنه مادربورد اشتباه نوشته باشه ... :eek:
     
  5. hessam.dev

    hessam.dev کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    502
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    راستی ... نبینم کسی به GIGABYTE توهین کنه ها ... !!! :hmm: ;)
     
  6. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    به نظر من اول از همه از اصل و غير تقلبي بودنش مطمئن شو ....
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    اينم از اين :

    [​IMG]
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بيچاره افشين توهين نكرد گفتش كه ممكنه تقلبي باشه
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بيچاره افشين توهين نكرد گفتش كه ممكنه تقلبي باشه
     
  11. hessam.dev

    hessam.dev کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    502
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منظورم آقای Sia999us بود ... ;)
     
  12. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    اتفاقاً من با sia999us شدیداً موافقم! ;) بابا یه دلیل جدید بگو، اونو که همه می دونن!
     
  13. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    برنامه [email protected] رو نصب كن بعد اينترنت اپ ديت رو بزن.اين برنامه توي سيدي مادربردهاي گيگا هست
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    afshin electronic این عکسه با رزولوشن بالاتر نبود؟! :blink:
     
  16. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    amd>intel جان!! همین الان اینکارو کردم، باورت نمی شه چی شد! :wacko: :wacko:

    توی لیست آپدیت های موجود، 2 تا ورژن گذاشته، برای هر دو مدل!!!!!!!! :blink: :blink: بعد می گه خودت انتخاب کن!!! :wacko: :wacko:
     
  17. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اينترنت اپديت زدي؟ تو دفترچش چي نوشته؟
     
  18. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    آره بابا، اینترنت آپدیت زدم!!
    دفترچش مال 661GXMP هستش! ولی گفتم، مشکل اینجاست که اینو گارانتی به من داده! مدل اولی که گرفته بودم نیست، چون اون مدل رو نداشتن!!
     
  19. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    راستی اینو یادم رفت اضافه کنم!!!
    بدنه این مادربورد همون مدل 661GXMP هستش! چون که 661FXMP-RZ پورت ساتا داره، ولی GXMP نداره و این مادربورد هم نداره! یعنی اون که روش نوشته درسته!! ولی آخه cpu-z و یا system info خود ویندوز و هرچی برنامه دیگه تو این زمینه ها که من گرفتم، همه گفتن مدلش FXMP-RZ هست!! آخه از خودشون که در نمیارن!! یه جای این مادربورد باید یه چیزی باشه که اینو بگه!!!! :wacko:
     
  20. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    هر چي روي مينت نوشته درسته
     
  21. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    'همونطور كه ميدوني تنوع محصولات گيگابايت خيلي خيلي زياده باسه همين معمولا روي مدل هاي مشابه از بايوس هاي يكسان استفاده ميكنه ، شما اگه بايوس مادربردت رو به روز كني مشكلت حل ميشه
     
  22. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    جانم کسی با من کاری داره؟!:cool: ;)