• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در مورد ورودی های گوگل

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
یه مشکل عجیب دارم نزدیک 4 هفته قبل تعداد لینک های 404 سایتم زیاد شد قبلا طی 1 سال هیچ لینک 404 نداشتم بعدش در عرض یه هفته بنا به دلایلی 140 تا صفحه 404 پیدا شد دقیقا بعد از پیدا شدن لینک های 404 ورودی گوگل افت شدیدی کرد و در عرض یک هفته از 800 ورودی رسید به 50 تا
اما جالب اینجاست که توی گوگل وب مستر تعداد کلیک هایی که روی لینک های سایت میشه هیچ تغییری نکرده قبلا 1200 تا نشون میداد الان هم همون حوالیه یعنی طبق امار وب مستر و گوگل انالیتیک امارم فرقی نکرده ولی افزونه های معتبر وردپرس رو اکثرشون رو امتحان کردم و همشون امار رو کمتر نشون میدن یعنی همه افزونه ها اشتباه میگن؟یا گوگل اشتباه میگه؟من که نمیتونم هیچ کدومشون رو هزم کنم رتبه الکسامم سر جاش مونده کسی همچین مشکلی داشته؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اینکه هر پلاگینی بک آماری میده موضوعیه که هنوز منم گرفتارشم . هیستات یک آمار میده . پلاگین آمار وردپرس یک آمار میده گوگل یه آمار میده . اما در کل اگر گوگل وب مستر گفته باشه 140 تا ارور 404 دارید بی شک روی ورودی تاثیر میذاره و به فکر رفع اون ارور ها باشید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ایرور ها رو رفع کرد ولی معلوم نیست ورودی ها به این زودیا مثل قبل میشه یا نه

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
صرفا ارور 404 داشتن تاثیر منفی نداره.مگر اینکه از پیج های زنده باشه که اسمش رو نمیشه گذاشت تاثیر منفی.طبیعتا صفحه ای که قبلا بوده و الان نیست، بازدید ها و ورودیش و اعتبار بک لینک ها به اون صفحه رو از دست میده.وگرنه به خودی خود، برای کل وب سایت اثر بد نداره.گاهی یک دسته و همه پست هاش یا جمعی از url ها در سایت شما به خواست خود شما حذف میشه یا اصلا صفحاتی که وجود ندارن 404 میگیره .در این شرایط اصلا مهم نیست.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
تشکر از پاسخ عزیز اما دیگه انقدرم ساده نگاه نمیکنم که.
مطالبی که الان هنوز وجود دارن ورودیشون رو از دست دادن اون هایی که حذف شدن قبلا هم ورودی نمیگرفتن با حذف اون ها مطالب که رتبه بالای داشتن و ورودی خوبی میگرفتن اونا هم رتبشون رو از دست دادن و هر کدوم تعداد ورودی هاشون به یک دهم رسیده البته این امار بنا به افزونه های امارگیر هست اما طبق گوگل وب مستر تغییری ایجاد نشده من موندم چه جوریه یعنی همه افزونه های امارگیر اشتباه میکنن؟

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
صرفا ارور 404 داشتن تاثیر منفی نداره.مگر اینکه از پیج های زنده باشه که اسمش رو نمیشه گذاشت تاثیر منفی.طبیعتا صفحه ای که قبلا بوده و الان نیست، بازدید ها و ورودیش و اعتبار بک لینک ها به اون صفحه رو از دست میده.وگرنه به خودی خود، برای کل وب سایت اثر بد نداره.گاهی یک دسته و همه پست هاش یا جمعی از url ها در سایت شما به خواست خود شما حذف میشه یا اصلا صفحاتی که وجود ندارن 404 میگیره .در این شرایط اصلا مهم نیست.

البته آقا محسن فکر کنم اگر صفحات 404 زنده ای وجود داشته باشند که هیچ راهکاری براشون نداشته باشیم یه مقداری به خود سایت هم ضربه بزنه به هر حال یک خطا باید اصلاح بشه و فکر کنم گوگل هم بدش نیاد وبمسترها کاربرانشون رو به صفحات سالم هدایت کنند.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
البته آقا محسن فکر کنم اگر صفحات 404 زنده ای وجود داشته باشند که هیچ راهکاری براشون نداشته باشیم یه مقداری به خود سایت هم ضربه بزنه به هر حال یک خطا باید اصلاح بشه و فکر کنم گوگل هم بدش نیاد وبمسترها کاربرانشون رو به صفحات سالم هدایت کنند.
به خودی خود نداره فقط. گوگل تو وب مستر تولز به شما میگه که این صفحات رو من دیدم حذف شدن.حالا آقای وب مستر، اگه صلاح میبینی، ریدایرکت کن یا کار لازمو انجام بده یا ولشکن.به هر حال بدون که این صفحاتت الان از دید ربات های من status code 404 دارن به جای 200.چون گوگل خبر نداره و نمی تونه صرفا به خاطر 404 ها قضاوت کنه.شاید یک سری url اضافی و اشتباهی بودن.حتی تو قسمت 404 که soft نیستند، یعنی پیغام 404 نمیاد برای کاربر و ارور میده سایت، گوگل صرحاتا نوشته، که این ضرر دار نیست و عینا نوشته که رنکینگ سایتت آسیب نمیبینه.اما برای UX بهتر، خوبه که پیام مناسب بدی به کاربر یا به صفحه مرتبط دیگه ریدایرکت کنی یا براش لیست کنی.
بله هر صفحه ای از هر دامنه اییه نیمچه اعتبار و ایندکسی داره و یا بک لینک و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی ممکنه داشته باشه و نزد گوگل بالاخره یه اعتباری داره.مجموع اعتبار صفحات سرجمع، روی کل دامنه تاثیر گذار هستند.
اما اینکه صرفا به خاطر اینکه چند تا صفحه غیر مهم، 404 شدن، نگران بشیم و بترسیم چون تو وب مستر تولز پیغام اومده، نه منطقی نیست.وگرنه چی از این بهتر که همش درست بشه و یک صفحه هم اعتبارش از بین نره به خاطر 404 شدن یا ریدایرکت نشدن.

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
برای آمارگیر پیشنهاد میکنم از آمارگیر خود گوگل استفاده کنید آمارش از همه معتبرتره google analytics البته برای ورود باید ای پی ایران نباشه ولی از نظر آمار مشکلی نداره دقیق میشماره و خیلی از امکاناتی که سایر سیستما نداره رو داره و از همه مهم تر مال خود گوگله و مشکلی از نظر دون شدن سایتش و ... نیست

بالا