• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در نصب ویندوز 7

Mehdi24

Registered User
لایک‌ها
4
سلام خدمت کاربران عزیز انجمن !
موقع نصب ویندوز مشکلی دارم و این که اول فایلها رو لود می کنه بعد تصویر پس زمینه ویندوز 7 میاد و همون میمونه و دیگه هیچی نمیاد
بعد دی وی دی رو درمیارم دوباره میزارم حالا مشکل برطرف میشه و صفحه مربوط به تنظیمات زبان میاد. زیبان رو انتخاب می کنم و Install می زنم
حالا باز اینجا می مونه و مرحله بعد نمیره. دی وی دی رو هم درمیارم دوباره میزارم ولی باز فایده نداره.
از DVD هم فکر نکنم باشه چون یه ویندوز 7 دارم از 2سال پیش که اونو یه بار نصب کرده بودم رو همین سیستم و مشکلی نداشت اما الان اونم همینطوریه
ممنون میشم کمک کنید

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
احتمالا از DVD اتون هست یا اینکه درایوتون فایلها رو به صورت Corrupted ( خراب ) میخونه .. وقتی فایلها کامل ریخته نشن اینجوری میشه ..

شما از یه DVD سون دیگه استفاده کنید ( متاسفانه چیزهایی که تو بازار میفروشن همگی دستکاری شده است و این مشکلات رو ایجاد میکنه .. ) ..

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
یا dvd خراب شده یا اینکه لنز dvdram شما ضعیف شده
در صورت امکان یکبار دیگه پارتیشن بندی کنید

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
1-ایراد از dvd میتونه باشه
2-از لنز dvd rom هم میتونه باشه
3-از boot sector هارد هم به همچنین

Mehdi24

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون عزیزان
DVD مشکل نداشت. صبر من کم بوده ! باید یه چند دقیقه صبر می کردم تا بره مرحله بعد ولی فکر می کردم مثل XP سریع میره

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
کاملا درسته ، چون حجم ویندوز7 زیاده باید کمی صبر کنید ، البته به DVD که داری هم بستگی داره و همینطور RAM

بالا