mhm007_007
Registered User
سلام
من یه لپ تاپ Dell Vostro 3500 دستم اومده که روش windows xp sp3 نصب هست و امکان نصب ۷ نیست چون یه برنامه حیاتی هست که فقط در xp کار میکنه
cori3 2.4GH
2gig ram
motherboard: Intel HM57
همه درایورهاشو نصب کردم اما یه مشکل عجیب داره
پورتهای usb یهو کار میکنه بعد از چند ساعت کار نمیکنه حالا ۲ تا نکته اینجا هست
۱-برق داره یعنی موبایل میزنم شارژ میکنه یا هارد اکسترنال میزنم چراغش روشن میشه ولی بالا نمیاره و تو device manager هم میرم اونجا زده unknown devise ولی علامت خطر نزده
۲-تنها در صورتی کار میکنه که universal bus controller ها رو uninstall کنم و ریبوت کنم لپ تاپ رو که در اونصورت دوباره کار میکنه
چه به برق باشه چه نباشه چه مد باطری رو home/office یا portable/laptop باشه همین قضایا هست و فرقی نداره
مدل چیپست هم این
intel 5 series/3400 chipset family
تمام درایورهاش هم نصب کردم
تو BIOS هم فقط یک تنطیم مربوط به usb هست که زده Enable external usb که yes هست و دیگه چیزی راجع به usb نداره
یکی گفت windows xp با این مادر بوردها مچ نمیشه چون قدیمی هست xp
نمیدونم حالا؟
PRAM رو هم ریست کردم(باطری رو در بیارم و..(نمیدونم اسمش همین باشه یا نه :ي))
نمیدونم از سخت افزار هم میتونه باشه یا نه؟کابل یا...
با برنامه Dell Diagnostic هم چک کردم usb رو و مشکلی نداشت
کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
من یه لپ تاپ Dell Vostro 3500 دستم اومده که روش windows xp sp3 نصب هست و امکان نصب ۷ نیست چون یه برنامه حیاتی هست که فقط در xp کار میکنه
cori3 2.4GH
2gig ram
motherboard: Intel HM57
همه درایورهاشو نصب کردم اما یه مشکل عجیب داره
پورتهای usb یهو کار میکنه بعد از چند ساعت کار نمیکنه حالا ۲ تا نکته اینجا هست
۱-برق داره یعنی موبایل میزنم شارژ میکنه یا هارد اکسترنال میزنم چراغش روشن میشه ولی بالا نمیاره و تو device manager هم میرم اونجا زده unknown devise ولی علامت خطر نزده
۲-تنها در صورتی کار میکنه که universal bus controller ها رو uninstall کنم و ریبوت کنم لپ تاپ رو که در اونصورت دوباره کار میکنه
چه به برق باشه چه نباشه چه مد باطری رو home/office یا portable/laptop باشه همین قضایا هست و فرقی نداره
مدل چیپست هم این
intel 5 series/3400 chipset family
تمام درایورهاش هم نصب کردم
تو BIOS هم فقط یک تنطیم مربوط به usb هست که زده Enable external usb که yes هست و دیگه چیزی راجع به usb نداره
یکی گفت windows xp با این مادر بوردها مچ نمیشه چون قدیمی هست xp
نمیدونم حالا؟
PRAM رو هم ریست کردم(باطری رو در بیارم و..(نمیدونم اسمش همین باشه یا نه :ي))
نمیدونم از سخت افزار هم میتونه باشه یا نه؟کابل یا...
با برنامه Dell Diagnostic هم چک کردم usb رو و مشکلی نداشت
کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
Last edited: