آژانس هواپیمایی
tanki

مشکل عجیب مودم با کارت dvb

شروع موضوع توسط firebird ‏4 ژوئن 2007 در انجمن سخت افزار

  1. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    من یه مودم usb دارم که خیلی خیلی ازش راضی هستم منتهی از چند روز پیش که dvb خریدم بسیار سخت وصل میشه، مرتب disconnect میشه و سرعت اتصال هم وحشتناک اومده پایین. اما به محض اینکه از device manager کارت dvb رو disable میکنم همه چی برمیگرده به حالت قبل و مودم کاملاً درست میشه. من فکر کردم ممکنه برق کم میاره و چند قسمت مثل cd rom دوم رو درآوردم ولی حل نشد. راهی میشناسید که من بتونم در یک آن هم مودم داشته باشم هم dvb؟
    ممنون
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    فعلا تا اساتید بخش بیان اسلات کارت dvb رو تغییر بدین.
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بعد از نصب dvb ويندوز رو عوض كردي يا نه ؟ مودم رو در پورتهاي ديگه usb امتحان كردي . مشخصات دقيق تري هم از سيستم بذاري شايد بهتر بشه كمك كرد. كاري كه دوست خوبمون گفت رو هم انجام بده
     
  5. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    تمام این کارها رو کردم اما حل نشد. هم پورت usb و هم اسلات کارت رو چندین بار عوض کردم. امروز بالاخره با سعی و خطا یه کاری کردم که تا حدی بهتر شد. سه تا تنظیم hardware feautures مودم رو disbale کردم و الان راحت وصل میشه و سرعت هم بهتر شده منتهی وقتی با برنامه dvb کانال عوض میکنم همون لحظه تا حدود 10 تا 15 ثانیه اینترنتم کاملاً قطع میشه و بعد دوباره راه میافته. از این موضوع نمیشه فهمید مشکل چی هست و راه حلش چطوره؟

    [​IMG]

    سیستمم pentium celeron 2000 هست با مادربورد ASUS - کارت گرافیک onboard - هارد 80 - سی دی رایتر . 256 مگ رم.
     

    فایل های ضمیمه:

    • untitled.GIF
      untitled.GIF
      اندازه فایل:
      6.6 KB
      نمایش ها:
      54
  6. kamellia64

    kamellia64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    tehrooon
    بایوس مینبوردتم بروز کن .
     
  7. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    میشه توضیح بدید چطور این کار رو انجام بدم؟
     
  8. خرید بیت کوین
  9. kamellia64

    kamellia64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    tehrooon
    از سایت منبوردت میتونی اخرین ورژن بایوست رو دانلود کنی . برو بگرد اگه پیدا نکردی مدل مینبوردت رو بگو ببینم چی کار میشه کرد .
     
  10. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    ممنون. برم ببینم چه میتونم بکنم. نتیجه رو اینجا مینویسم. تا وقته این عکسو داشته باشید ببینید من چه میکشم :( :wacko:

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

  11. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
  12. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    هنوز تازه خریدم و برای دیتا استفاده نکردم. فعلاً کانالهای تلوزیونی. اون برنامه رو هم همون اول از startup در آوردم.
     
  13. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    برای این پرسیدم که ممکنه مک ادرس کارت شما توسط شخص دیگه ای استفاده میشه و اون باش دیتا دریافت میکنه در این حالت خط سند شما به شدت اشغال میشه ( نمیدونم چرا ! :D ) و سرعت به حالت بسیار مفتضحی در میاد .

    به هر حال برای اطمینان یه بار setup4pc رو اجرا کنید و از بخش استاتیستیک ببینید ایا کارت شما در حال دریافت هست یا نه ؟
     
  14. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    نگاه کردم ولی statistics هیچ فعل و انفعالی رو نشون نمیداد. در اصل اینو برای دیتا گرفتم ولی اول باید مشکلاتشو حل کنم.
     
  15. kayvan.azarbar

    kayvan.azarbar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2007
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    0
    بابا اين مشكلت خيلي ساده اس اين مسير رو برو : Start\ProgramFiles\Accessories\System Tools\System Information رو بزن و توي قسمت Hardware Resource چك كن ببين مودم و كارت DVB مبارك Conflict داره و يا تداخل وقفه بعد اگه داشت دقيق بگو اوضاع چطوره بيا تا نسخه ببيچم
    ;-)
     
  16. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    ممنون از جوابت. من این قسمت رو نگاه کردم. چیز زیادی نفهمیدم. عکس اون قسمت و لیست IRQ ها رو میذارم ببین شما متوجه میشی.

    [​IMG]

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

  17. kayvan.azarbar

    kayvan.azarbar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2007
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    0
    برو تو بايوس و قسمت Power Managment و ACPI v, رو S3 ست كن
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل