• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
راستش من 5ماه پیش یه آیمیت kjam(HTC آکبند خریدم.حدودا 2ماه پیش یک دفعه خراب شد یعنی باید روزی یک دفعه charge میشد.یک باطری نو خریدم.با اون حدودا 2 روز کار میکنه البته بدون اینکه باس ور برم.از 2 تا شرکت
پرسیدم یکیشون میگفت باید rom upgrade بشه.حالا من موندم چیکار کنم.خواهشا اگه کسی میدونه مشکلش جیه بگه و برای rom upgrade کدوم version بهتره؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستش من 5ماه پیش یه آیمیت kjam(HTC آکبند خریدم.حدودا 2ماه پیش یک دفعه خراب شد یعنی باید روزی یک دفعه charge میشد.یک باطری نو خریدم.با اون حدودا 2 روز کار میکنه البته بدون اینکه باس ور برم.از 2 تا شرکت
پرسیدم یکیشون میگفت باید rom upgrade بشه.حالا من موندم چیکار کنم.خواهشا اگه کسی میدونه مشکلش جیه بگه و برای rom upgrade کدوم version بهتره؟
شما الان فقط مشکل باطری دارید؟منظورتون از اینکه بدون ور رفتن باهاش دو روز باطریتون دوام داره دقیقا" چی هست؟ببینید دوست من،من خودم از پی پی سی استفاده های زیادی می کنم(از لحاظ مدت زمان استفاده)حتی با بلوتوث هم موزیک گوش می کنم،و با باطری 1530 میلی آمپری،اگر من 3 ساعت ویدئو ببینم در حالیکه همزمان از هدست بلوتوث هم استفاده می کنم؛باطری به حدود 30 درصد می رسه،
باید ببینید که چه کارهایی انجام می دید،بهتره با دوستی که اونم کی جم داره مقایسه کنید ببینید وضعیت به چه شکل هست،پیشنهاد رام آپگرید هم بد نیست و ضرری نداره،اگر تو کلاب آیمیت عضو هستید،آخرین رام رو دانلود کنید و آپگرید کنید،اما به برنامه هایی که رو رم هستند و همچنین بک لایت و .... هم توجه کنید،اینها هر چند کم اما تاثیر گذارند،
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امان از این محصولات HTC:blush:

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی از دوستان من هم k-jam داره ولی با اینکه حدود 6 ماهه که اونو خريده باهاش هيچ مشکلی نداره. البته چون جز اولين گوشيهايی بود که با WM5 به بازار عرضه شد يه کم باگ داره.
وقتی ازش در مورد باتريش پرسيدم گفت با اینکه خيلی باهاش ور میره، آهنگ گوش میکنه و از phone و sms هم زياد استفاده میکنه، تقريبا هر دو روز يه بار شارژش میکنه.

البته همونطور که آقا مجتبی گفتن آپگريد رام بد نيست ولی اگه ميخوای خودت اینکار رو بکنی حتماً قبلش خوب تحقيق کن تا از همينی هم که هست نيفتی. ;) این ترد هم میتونه خيلی کمکت کنه.

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
راستش من اصلا دست بهش نمیزنم اما باطری بیش 2 روز کار نمیکنه.به نظر شما مشکل سخت افزاری نداره؟درر مورد رام آپگرید کدوم رام رو بگیرم؟فقط همون رامی که مال kjam هست بهش می خوره یا رام بهتری هم هست؟در ضمن از کجا بفهمم که گوشیم cid locking ش فعاله و در رابطه با اون چکار کنم؟لطف کنید بهترین رام تست شده رو بمن معرفی کنید.خیلی خیلی ممنون:)

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من اصلا دست بهش نمیزنم اما باطری بیش 2 روز کار نمیکنه.به نظر شما مشکل سخت افزاری نداره؟درر مورد رام آپگرید کدوم رام رو بگیرم؟فقط همون رامی که مال kjam هست بهش می خوره یا رام بهتری هم هست؟در ضمن از کجا بفهمم که گوشیم cid locking ش فعاله و در رابطه با اون چکار کنم؟لطف کنید بهترین رام تست شده رو بمن معرفی کنید.خیلی خیلی ممنون:)

شما اون تريدی رو که گفتم خوندی؟ فکر کنم مشکلت رو کاملا در مورد CID و پيدا کردن رام مناسب حل کنه. فقط دقت داشته باش که K-Jam از نوع Wizard هست.

برای ديدن تريد اینجا کليک کن.

در ضمن در مورد باتری، اگه امکانش رو داری با يه باتری نو تستش کن فقط دقت داشته باش که برنامه ای در حال اجرا نباشه چون بعضی برنامه ها خيلی باتری مصرف میکنن.
يا میتونی همين باتری رو تو يه k-jam ديگه تست کنی تا از بابت خود باتری خيالت راحت بشه.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من هم یه همچین مشکلی برام پیش اومد، یعنی دستگاه خیلی سریع دشارژ می شد. هارد ریست کردم خوب شد! احتمالا یه برنامه ای به صورت پنهان توی حافظه می موند و انرژی مصرف می کرد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
لیست برنامه هات رو نیگا کن. جا موندن activesync تو حافظه بدون اتصال به کامپیوتر باعث خالی شدن سریع باتری میشه.

شدیداً تایید می شه، activesync قاتل باطریه!
( استاد ken شما PPC نداشتین که!؟ تهیه کردین بالاخره؟
poki-20070211044135.gif
)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
poki-20070211044135.gif
)

فرهاد من ActiveSync جزو لاینفک حافظه سیستم ام هست. از روز اول هم همینطور بوده، هروقت می رم سراغ مموری و برنامه های در حال اجرا می بینم که هست! چی کارش کنم؟ مشکل از چیه که این برنامه هی خودشو اجرا می کنه؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ahmad reza جون باید بعد از کشیدن سیم usb با یه task manager (مثل x-button یا PocketNav) ببندیش؛

البته معمولاً خودکار خودشو دوباره اجرا می کنه، برای اینکه این اتفاق نیفته باید یه server الکی بهش بدی و sync schedule (یا یه همچین چیزی!) رو توش بزاری روی manual (یا never)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
poki-20070211044135.gif
)

استاد!!!؟
شما لطف داری برادر مهندس.
از شما چه پنهون، آره یه چن روزه. هنو یه هفته نشده (کارم گیرش بود، ولی واسه نشکستن دل عزیز دل، مهرداد، رو نکردم. حالا اگه فحش نمی دین بهتون میگم چی :)). البته چون چن ماهه دارم اینتر نت می ترکونم و به پی تی هم توجه داشتم، به محض گرفتنش حواسم به باتریش بود و وقتی دیدم که داره یه زمانی تند خالی میکنه مچ activesync رو حین ارتکاب جرم گرفتم. :happy:

در ضمن این O2 plus هم چیز بدرد بخوریه واسه چک کردن لیست برنامه ها. به اونایی که مشکل مشکوک تخلیه باتری دارن شدیداً توصیه میشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
استاد!!!؟
شما لطف داری برادر مهندس.
از شما چه پنهون، آره یه چن روزه. هنو یه هفته نشده (کارم گیرش بود، ولی واسه نشکستن دل عزیز دل، مهرداد، رو نکردم. حالا اگه فحش نمی دین بهتون میگم چی :)). البته چون چن ماهه دارم اینتر نت می ترکونم و به پی تی هم توجه داشتم، به محض گرفتنش حواسم به باتریش بود و وقتی دیدم که داره یه زمانی تند خالی میکنه مچ activesync رو حین ارتکاب جرم گرفتم. :happy:

در ضمن این O2 plus هم چیز بدرد بخوریه واسه چک کردن لیست برنامه ها. به اونایی که مشکل مشکوک تخلیه باتری دارن شدیداً توصیه میشه.

آقا مبارک باشه :happy: شیرنی فراموش نشه!!! فحشم نمی دیم خیالت جمع, اعتراف کن!؟
oregonian_hoh.gif

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مبارک باشه :happy: شیرنی فراموش نشه!!! فحشم نمی دیم خیالت جمع, اعتراف کن!؟
oregonian_hoh.gif

به نظرت یه نمه تابلو نیست؟ :rolleyes:

خب راهنمایی می کنم: یه چیزه کی برد دار WM5 ای که BT2.0 و Wifi b/g داشته باشه، overclock هم بشه، با یه مینی اس دی دو گیگی!

با توجه به نیازها و بودجه که خوبه. هرچی گشتم نقد و نو بهتر از این گزینه پیدا نکردم. حتی عزیز دل -جسجر- هم واسه کار من یه چیزایی کم داشت.
تا حالا شونصد جور برنامه ازجمله برنامه های کلیدی خودم، مدیریت سیستم، و چند تا چیز که مخصوصآ دنبالش بودم pda برا کارم حتماً داشته باشه روش ریختم. بعلاوه دو تا برنامه overclocking ولی فعلا داره واسم پشتک میزنه و هنوز کارم به اورکلاک نکشیده. فعلا که بازار آشفته است این برا من بهترینه: کی برد، مصرف باتری، آنتن دهی GSM و Wifi، کیفیت صدا، EDGE، ...
شیرینی شمام محفوظ. برو بچ در خدمتیم. البته شیرینی اصلی رو بذار واسه یه convergence device واقعی که دو سه تا feature دیگه ام روش باشه :)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ahmad reza جون باید بعد از کشیدن سیم usb با یه task manager (مثل x-button یا PocketNav) ببندیش؛

البته معمولاً خودکار خودشو دوباره اجرا می کنه، برای اینکه این اتفاق نیفته باید یه server الکی بهش بدی و sync schedule (یا یه همچین چیزی!) رو توش بزاری روی manual (یا never)

فدات شم الهی
hippi.gif
همینه.

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
اقا شرمنده دوباره مزاحم میشم.من تو اون ترد رام KJAM رو دانلود کردم و روش ریختم اما وقتی تمام شد وگوش ریست شد در قسمت اتوکانفیگ EROR داد windows did not find auto cvonfig exe و گوشی عین قبل بود وهیچ فرقی نکرده بود .بعد یه رام دیگه رو گوشیم ریختم ولی متاسفانه بهش نمی خورد و حالا بعد از صفحه ای که ipl va spl رو نشون میده صفحه خاموش میشه و دیگه هم هیچ کاری نمیشه کرد و دیگه هم نمیشه روش رام نصب کرد.حالا خواهشا بمن بگید چکار کنم چون الان چند روزه گوشیم کار نمیکنه...خیلی ممنون

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
اقا شرمنده دوباره مزاحم میشم.من تو اون ترد رام KJAM رو دانلود کردم و روش ریختم اما وقتی تمام شد وگوش ریست شد در قسمت اتوکانفیگ EROR داد windows did not find auto cvonfig exe و گوشی عین قبل بود وهیچ فرقی نکرده بود .بعد یه رام دیگه رو گوشیم ریختم ولی متاسفانه بهش نمی خورد و حالا بعد از صفحه ای که ipl va spl رو نشون میده صفحه خاموش میشه و دیگه هم هیچ کاری نمیشه کرد و دیگه هم نمیشه روش رام نصب کرد.حالا خواهشا بمن بگید چکار کنم چون الان چند روزه گوشیم کار نمیکنه...خیلی ممنون

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عزیز برادر! آخه سری رو که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن! من شاید نتونم کمکی بکنم، ولی کاش شما هم یه خرده بیشتر مطالعه می کردی قبل از اینکه برای یه مشکل ساده کار به خشونت و رام آپدیت و اینا بکشه. بنده هم مثل جنابعالی تازه کارم ولی نه دست به رام زدم (چون ورژنش به اندازه کافی جدید بود) نه کارم به باتری خریدن کشید (چون می دونستم به نسبت cpuش عمر باتریش خوبه پس اشکال نمی تونست از دستگاه آک باشه، راستی باتری شما 2400mAh هست؟ اگه باشه که ایشالا درست میشه و با هر بار شارژ یکی دو هفته واست کار می کنه! آدرس خریدشم به ما بده!! --- یه چیزی هم طلبکار شدم. نه؟!).
شما یه نگاهی به اینجا و اینجا بنداز. حتماً قبلاً یکی مشابه این مشکلو داشته. هارد ریست نمی دونم جواب می ده یا نه ولی شاید بری تو safe mode بتونه کمک کنه.

منتظر خبرای خوشیم.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
... یعنی باید روزی یک دفعه charge میشد.یک باطری نو خریدم.با اون حدودا 2 روز کار میکنه ...

جسارتاً این باتری نوی شما چند میلی آمپره؟
آخه یه باتری برا kjam دادن بیرون که حدود دوبرابر باتری اوریجینالشه. نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نه؟ اگه بشه که واقعاً پوز هر چی بنچمارکه باتری رو میزنه.

بالا