آژانس هواپیماییexchanging

مشکل فارسی شدن تله تکست روی tv tuner

شروع موضوع توسط hamidak23 ‏10 آگوست 2005 در انجمن بایگانی

  1. hamidak23

    hamidak23 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    [سلام من یک کارت tv tuner مدل atc با چیپ ست مارک fusion bt878 conexant دارم که از تله تکست هم پشتیبانی می کنه. اما تله تکست فارسی رو دریافت نمیکنه. فونتهای تله تکست فارسی را از سایت صدا و سیما دانلود و نصب کردم ولی درست نشد لطفا اگر کسی در مورد نرم افزاری که تله تکست رو فارسی کنه اطلاعی دارد، مرا راهنمایی کند.
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزيز همون يه تاپيك كافي بود ، لازم نبود كه يكي ديگه هم تو بخش سخت افزار بزني! http://forum.persiantools.com/t24457.html

    در ضمن فكر كنم قبلا اين بحث تو فوروم شده بود. حالا من اينجا يه راه حل واسه اين رو ميگم.

    شما نرم افزار تلتكست تون بايد قابليت تغيير فونت رو داشته باشه كه متاسفانه بعضي از اين نرم افزارها اين قابليت رو ندارن و در نتيجه حتي پس از نصب فونتهاي مخصوص تلتكست فارسي باز هم متون فارسي شون قابل خوندن نيست. من خودم از نرم افزار Avermedia استفاده كردم كه تلتكستش قابليت تغيير فونت رو داشت. البته با اون هم روي بعضي از صفحات اعداد فارسي قابل مشاهده نبودن! ولي خب از هيچي بهتره!

    يه نگاهي به اينجا بنداز ، پست 50 تا 54 : http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=159130
     
  3. hamidak23

    hamidak23 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    میشه مدل دقیق tv tuner خودت رو بگی
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اوني كه من دارم Msi TV @nywhere Master هست ولي اگه ميخواي يكي نو بخري (چون ديدم ميخواي مال خودتو بفروشي) يا از مدلهاي winfast بگير (كه البته فكر كنم تلتكست نداره) يا AverMedia بگير. كيفيتشون عاليه. Msi از نظر كيفيت تصوير به اون دو تا نميرسه در عوض ارزونتره.
     
  5. hamed_mj2004

    hamed_mj2004 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    من یه tv tuner winfast دارم ولی تلوزیون بد میگیره و برای کپچر هم تصویر بالا و پایین میشه
    آیا شما میگین خرابه؟یا نرم افزارش مشکل داره؟جایی هست که اونو درست کنن؟(جایی هست که قطعات خراب رو بخرند؟!!)
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamidak23

    hamidak23 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    آقا مهدی می تونی لینک دقیق نرم افزار avemedia را که گزینه تغییر فونت داره بگی. چون من رفتم تو سایتش ولی خیلی برنامه برای tuner های مختلف بود نمی دونستم کدوم رو دانلود کنم
     
  9. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    شما نبودي كه يه تايپيك واسه فروش تيونر زده بودي؟!!
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا سايت Aver واسه من فيلتره متاسفانه و نمي تونم توش برم. اما شما برو نرم افزار تيونري رو دانلود كن كه اون كارت TV همراهش تلتكست هم داشته باشه. بعد كافيه كه يه بار بعد از نصب، نرم افزارش رو اجرا كني. حتي اگه نتونه كارت شما رو هم بشناسه و يا تصوير ازش بگيره مهم نيست چون نرم افزار تلتكستش كار مي كنه. از اون به بعد فقط كافيه با نرم افزار كارت TV خودتون برين روي كانال 2 يا 3 (فكر كنم كانال 3 فارسي بود الان دقيقا يادم نيست) بعد نرم افزار تلتكست Aver رو اجرا كنين قاعدتا نبايد مشكلي داشته باشه. من كه اين كار رو كردم.
     
  11. hamidak23

    hamidak23 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    آقا مهدی می تونی یه زحمتی بکشی. سایت www.spiderproxy.com یک فیلتر شکنه من خودم امتحان کردم هر سایتی رو باز میکنه. اگه می شه بری تو سایت aver و لینک اون نرم افزار رو برام پیدا کنی. چون من رفتم و همین طوری یکی رو دانلود کردم که نزدیک 11 مگ بود و تله تکست هم داشت. اما هر کاری کردم تله تکستش باز نشد چون می گفت کارت شما مدل aver نیست. خیلی آقایی
     
  12. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزيز ، اين سايتي كه گفتي هم فيلتر بود! حالا من سعي مي كنم تا فردا برنامه خودم رو آپلود كنم.

    البته يه نكته هم هست كه شايد كارت TV شما با اين نرم افزار سازگار نباشه همونطور كه من هم نتونستم كانالهاي تلويزيون رو با اين نرم افزار ببينم ولي خب حداقلش اين بود كه كارت منو شناخت و تلتكست منو راه انداخت! يادتون باشه كه با اي نبرنامه قرار نيست كانالهاي تلويزيون رو ببينين ، فقط قسمت تلتكستش لازمتون ميشه كه فكر كنم بايد برين از تو فولدر نصب برنامه اونو اجرا كنين (shortcut ازش ساخته نميشه داخل start menu)