• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فوری در ایندکس مطالب سایت

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام
یه مشکل خیلی بزرگ که توی سایت وردپرسی من به وجود اومده و من تازه متوجه شدم اینه که تمامی مطالبم به صورت فید توی گوگل ایندکس شدن و دارن میشن.تمامی مطالبم منظورم لینک مستقیم ، تگ ها ، صفحات و.............مثلا به اینصورت:
site.com/post/feed
site.com/page/feed
site.com/tag/feed
site.com/category/feed
مطالبم فقط توی گوگل ایندکس میشه و توی بقیه موتور های جستجو گر ایندکس نمیشه به علاوه مشکل این که فید ها توی موتور جستجوگر ایندکس میشه اینه که کسی که میاد میبینه که یه مشت کد آر آر اس جلوشه و هیچی از سایت نمیبینه.
تا به حال با همچین موردی برخورد نکرده بودم.حالا من باید چکار کنم تا مطالبم اینطور ایندکس نشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون+لایک

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
سلام وقت بخیر احتمال داره مشکل از نقشه یا قالب سایتتون باشه

لطفا ادرس رو قرار بدید .
در گوگل وبمستر سایت ثبت هست ؟ براش نقشه سایت تعریف کردید؟

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ممنون دوست عزیز
آدرس:
http://nava.namayoon.com/
سایت را در گوگل ثبت نکردم ولی مطالبم ایندکس میشه.بله افزونه نقشه سایت نصب کردم و مسیر زیر را تعریف کردم به آدرس:
site.com/sitemap.xml
بازم نیاز هست توی گوگل وب مستر ثبت کنم؟

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
بله بنظرم ثبت کنید وادرس صحیج سایت مپ رو بهش بدید

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ثبت کردم.ولی بازم یه مورد دیگه و اونم این که وبمستر گوگل 44 تا خطا بهم نشون میده.ظاهرا 44 تا خظا توی سایتم هست که توضیح نداده فقط نوشته 44 errors
باید چکار کنم؟از کجا بفهمم خطا ها چی هستند و چطور باید رفعشون کرد

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
توی گوگل سرچ کنید مقاله هایی هستن که تمام قسمت های گوگل وبسمتر رو براتون توضیح دادن

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
ثبت کردم.ولی بازم یه مورد دیگه و اونم این که وبمستر گوگل 44 تا خطا بهم نشون میده.ظاهرا 44 تا خظا توی سایتم هست که توضیح نداده فقط نوشته 44 errors
باید چکار کنم؟از کجا بفهمم خطا ها چی هستند و چطور باید رفعشون کرد

از افزونه های ریدارکت استفاده کنید تا صفحاتی که بهتون ارور میدن ریدارکت بشن و از گوگل امتیاز منفی نگیرید

بالا