مشکل فوری و عجیب!

شروع موضوع توسط mehrdadvs ‏2 ژانویه 2013 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    سلام دوستان بی مقدمه میرم سر اصل مطلب.
    من یه مودم وایرلس تی پی لینک دارم و در مغازه که استفاده می کنم بدون مشکل هستش اما 2 3 روزی هستش که ای دی اس ال خونه رو راه اندازی کردم اما هرکاری می کنم نمیتونم به این مودم وصل کنم.
    همه کارها رو انجام میدم چراغ ای دی اس ال 2 3 تا چشمک میزنه و خاموش میشه،حتی از شرکت اینترنت هم اومدن طرف مودم خودش رو زد وصله وصل بود اما مودمِ من باز همون مشکل رو داشت.گفت از مودمته،الان که دارم این پست رو میزنم با همین مودم و داخل مغازه هستم :|
    کلافه م به خدا...اصن اعصاب نذاشته واسم!
    حتی مودم رو به سیم اصلی تلفن که از بیرون میاد وصل کردم بازم همون بود :|
    چه کنم من!
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. nima_00989166

    nima_00989166 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    3,681
    تشکر شده:
    5,709
    محل سکونت:
    اهواز
    نیوز گیز توی مسیرش گذاشتی؟
     
  4. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32

    2تا نویز گیر دارم،با نویز گیر بدون نویز گیر،مستقیم از خودِ خط بهش وصل کردم :|
    اصلا خیلی خنده داره قضیه!
     
  5. nima_00989166

    nima_00989166 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    3,681
    تشکر شده:
    5,709
    محل سکونت:
    اهواز
    توی قسمت سخت افزار بازارچه تاپیک بزنید.. اونجا شلوغه و همه هم زود میان و جواب میدن..
     
  6. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    آخه بازارچه ربطی نداره؟داره؟ :دی
    میزنن تاپیکو میبندن!
     
  7. FarSl-laD

    FarSl-laD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2010
    نوشته ها:
    566
    تشکر شده:
    40
    مودمت رو ریست فکتوری کن دوبازه از اول تنظیمات رو انجام بده، توجه داشته باش هیچ وسیله ای نباید به خط تلفن وصل شده باشه
     
  8. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    یعنی اون سوراخ ریزِ پشتِ مودم رو می گید دیگه؟
    اونو یه بار امروز انجام دادم.اما تنظیماتش نپرید! فقط یه بار روشن خاموش شد همین!
     
  9. FarSl-laD

    FarSl-laD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2010
    نوشته ها:
    566
    تشکر شده:
    40
    اره از طریق دکمه پشت مودم هم میشه ،اما اگه نتونستید وارد تنظیمات مودم بشید و از اونجا ریست فکتوری کنید.
     
  10. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    به نظر شما میتونه از این باشه یا کلا احتمال میدید؟
    راه دیگه ای نیست؟
     
  11. FarSl-laD

    FarSl-laD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2010
    نوشته ها:
    566
    تشکر شده:
    40
    یه راه حل تقریبا کلی هست ،راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ،موفق باشید.
     
  12. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    باشه ممنون.امتحان میکنم خبرشو میدم.ممنون
     
  13. mehrdadvs

    mehrdadvs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    308
    تشکر شده:
    32
    آقا بازم نشد.دیگه یه مودم معمولی جور کردم فعلا کارمو باهاش راه انداختم.
    مرسی
     
  14. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,840
    تشکر شده:
    313
    محل سکونت:
    Sky
    احتمال داره اینترنت روی مک ادرس مودم قفل شده باشه باید به isp بگید این محدودیت رو برداره براتون.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون