exchanging

مشکل فیبر نوری تو مشهد و خدمات adsl

شروع موضوع توسط pirmard ‏11 سپتامبر 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    نمی دونم چه مرضی گرفته اینا رو دارن خطها رو فیبر نوری می کنن . آخه که چی بشه ؟ کیفیت صدا توی تماس تلفنی بره بالا ؟ :blink: [​IMG]

    حالا بگذریم . در هر صورت الان این مشکل داره دامن گیر من میشه . یعنی به زودی منم فیبر نوری میشم :(
    حالا این شرکتهای adsl دیگه نمی تونن روی این خطها خدمات بدن . می خواستم از دوستایی که تو مشهد هستن بپرسم که چجوری این مشکل رو حل کردن :( البته اگه کسی حل کرده باشه .:(:(:(:(

    جایی هست تو مشهد که بتونه رو این خطها adsl بده ؟

    جایی هست تو مشهد وایرلس بده ولی قیمتش بالا نباشه ؟؟؟؟

    (من الان دارم ماهی 7 تومن می دم به adsl و سرعتم هم خیلی بالاست . با 50 دانلود می کنم .)

    کمکم کنین لطفا" .....................................................
     
  2. Hooman_911

    Hooman_911 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    سلام
    این مشکلی که منم دارم اما اگه شما الان ADSL دارین بعد از تغییر کابل مخابرات موظف هست که خط ADSL شما رو بده هر چه قدر هم که مسافت داشته باشه
     
  3. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    ممنون
    ولی این که می گین مخابرات موظفه از کجا می گین ؟
    اخه دوستم هم adsl داشت . فیبر نوری شد . کلا قطع شد ... انگار که اصلا adsl نداشته :(
     
  4. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    منم دنبال وایرلس هستم تو مشهد...
    چون مخابرات منطقه ما فعلاً ADSL نمیده....
    حالا کسی اگه میدونه بگه جایی هست یا نه؟
     
  5. reza_badkonaki

    reza_badkonaki کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    3,262
    تشکر شده:
    325
    محل سکونت:
    با قيد وثيقه فعلا ازادم
    مخابرات ایران رو میگی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! [​IMG] [​IMG]
     
  6. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    شرکت لایزر ظاهرا تو مشهد خدمات می ده .
    من یه نگاه سرسری انداختم .
    128 میده ماهی 99 تومن
    400 تومن تجهیزات اولیه
    150 تومن هزینه نصب .
    حالا خودت تا تهش برو ...
     
  7. reza_badkonaki

    reza_badkonaki کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    3,262
    تشکر شده:
    325
    محل سکونت:
    با قيد وثيقه فعلا ازادم
    چه خوش انصاف.......
     
  8. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0

    سلام پیرمرد جان
    می شه بگی الان از کجا داری adsl می گیری
    من می خوام ای اس پی را عوض کنم
    اگه شما راضی هستی بیام از ای اس پی شما بگیرم
    ممنونم
    فقط یک موضوع...
    اینکه محدودیت دانلود چقدره
    و اینکه مودم و اینا را هم باید از خودشون بگیری؟
     
  9. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    بسته به مركز مخابراتي كه هستين و اينكه چه شركتي داره سرويس ADSL ميده اونجا مي‌توني اميدوار باشي به اينكه فيبر نوري هم مشكلي واست ايجاد نكنه! چون اصولا مشكل از فيبر نوري نيست، مشكل از ISP هاي تنبله! در ضمن اونجايي كه شما ازش سرويس گرفتي ماهي 7 تومن محدوديت حجمي داره و اينكه با سرعت 50KB در حال Transfer هستي زياد خوشحال كننده نيست چون به سرعت به محدوديت دانلود برخورد مي‌كني. فكر كنم در ماه 2Gig مي‌توني Transfer داشته باشي. اگر هم محدوديت Transfer ماهيانه نداره كه بگو منم برم بگيرم ;)
    ps." مشهد هميشه بايد از شهراي بزرگ ديگه عقب باشه در مسائل اينترنتي! چراشو نمي‌دونم!"
     
  10. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    سلام
    راستش من نمی دونم کی قراره من فیبر نوری بشم . مخابران زنگ زدم گفت به زودی !
    حالا شما adsl می خوای ؟ برو از صبا نت بگیر . :D مفته . سه ماه میده 21 تومن . سرعت 64 ! ولی من باهاش 50kBps دانلود می کنم :eek::blink:
    توی این 3 ماه فقط می تونی 5 گیگ دانلود کنی . اما یه اکانت مجانی برای شب می ده . شب هرچقدر دلت خواست می تونی دانلود کنی :D
    به من گفته که تجهیزات لازم برای فیبر نوری ها رو هم تا 1-2 ماه آینده راه می اندازه !
    نداگستر/صبانت/پوینده الکترونیک : 7265222
     
  11. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    ماهی 2 گیگ ؟
    هر شب 700-800 مگ دانلود می کنم :lol:
    جدیدا" سرعت بالای 50 می زنه . حالی می ده .... :lol:
    هر کسی هم یه چیزی میگه این وسط . عادت کردیم :lol:
     
  12. mohsenz65

    mohsenz65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2006
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    mashhad
    سلام بچه ها تو مشهد گلدنت رو فیبر نوری سرویس میده
    ولی حداقل 128ماهی 32 بدون محدودیت حجمی
    www.goldnetgroup.com
    تو سایتش چیزی نزده ولی برین دفترش!!
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    آره .
    اگه باهاش صحبت کنی ممکنه برات محدودیت حجمی بزاره و قیمت رو تا حدود زیادی هم پایین بیاره .
     
  15. mohsenz65

    mohsenz65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2006
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    mashhad
    پیرمرد جان راستش فکر کنم نتونند رو فیبر نوری محدودیت بزارن.
    من که پرسیدم ازش اینجوری گفت.
     
  16. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    اقایون من زنگ زدم پشتیبانی گلد نت
    گفتش ما به مشتری هامون که رفتن توی طرح فیبر نوری اتصال فیبر نوری می دیم
    از قیمت پرسیدم
    گفت فرقی نداره با معمولی
     
  17. amirreza_13

    amirreza_13 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    آقا خواهشن یکی کمکم کنه اعصابم خورد شده :wacko:

    مضوع اینه که من یک هفته پیش رفتم شرکت کیانام (نماینده صبا نت ) قرارداد بستم واسه سرویس 64 k سه ماهه

    20 هزار تومنم بیانه دادم گفت تا هفته دیگه ردیف میشه :D

    تو همین یک هفته مخابرات اومدو کابل برگردون کرد منم بی خبر از همه جا .

    همین دیروز از شرکت زنگ زدن گفتن خط تلفن شما فیبر نوری شده و نمیشه :eek:

    تازه فهمیدم جریان کابل برگردون چی بوده تمام منطقه مارو از مسی تبدیل کردن به فیبر نوری :wacko::(

    حالا من بدبخت بد شانس چی کارکنم :blink:

    به گلدنت زنگ زدم گفت ما روی فیبرنوری نمیدیم به مخابرات زنگ زدم گفت خط روی روی کابل مسی هم بهت نمیدی م:( به شرکت پوینده زنگ زدم گفت از اول زمستون رو فیبر نوری شاید بدیم از آخر هم به یک مهندسی زنگ زدم که مسئل دیتا واینترنت مرکز تلفن استقلاله مشکلمو بهش گفتم گفت حق با شماست ما تجهیزات لازم رو خریداری کردیم مشکل تا 20 مهر حل میشه :D:happy: ( البته فکر کنم خالی بست ) .

    راستی به روزنامه خراسان هم این مشکل رو فرستادم شما هم بفرسین حتما پیگیری میشه .

    بچه فکر کنم تا یکی دوماه دیگه کل مشهد فیبر نوری بشه :(

    راستی از وقتی که فیبر نوری شده خونمون سرعته اینتنتم از 44 رسیده به 51 این نشون میده اگه بتونن رو فیبر نوری ADSL بدن کیفیتش خیلی بهتر از مسی است :)

    دوستان جایی رو میشناسید که الان رو فیبر نوری سرویس بده .
     
  18. ali313

    ali313 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
    بی مسئولیت از مخابرات مشهد بازم خودشه
    برای من سرویس پست پید نصب کردن میگن شما فیبری نمیشه ماهی 13 تومن هم میاد رو قبض تلفن سه بار درخواست قطع کردم انگار نه انگار
    پولش میاد رو قبض اما دریغ از یک بیت اینترنت
    بازم برای پیگیری رفتم گفت حالا دیگه میشه ، برو 106 تومن بریز حساب و بیا ، وقتی ریختم بعد یه هفته میگن نمیشه گفتم خودتون گفتین مشکل حل شد گفت اشتباه شده دیگه
    حالا باید تا 15 فروردین صبر کنم 106 جا برم 106 روز از کار بیافتم تا شاید بتونم 106 تومن رو پس بگیرم ولی همچنان 13 تومن رو قبض من میاد
     
  19. ali313

    ali313 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
    دست به دامن وایمکس شدم
    دیدم ایرانسل توی تلوزیون تبلیغ میکنه ماهی 50500 ریال رفتم ثبت نام کردم با مودم 50 در صد تخفیف ماهی 5 تومن خیلی هم خوشحال
    20 بهمن ثبت نام کردم اینترنتی هم پرداخت کردم مسئولش 28 بهمن اومد و نصب کرد

    ظرف دو روز گفتن ماه تموم شده برای ماه بعد باید پول بدی(گفتم جهنم 5 تومن چیز خورد) رفتم تو سایت دیدم نوشته هزینه شارژ 12 تومن پرسیدم گفتم مگه شما نگفتین 5 تومن گفت نه اون جشنواره بود و ...

    هر کاری هم که داری باید زنگ بزنی به 707 اونم 5 دقیقه به انگلیسی 5 دقیقه بعد به فارسی برات سرویس های ایرانسل رو شرح میده از آخر میگه اپراتور قادر به پاسخ گویی نیست (من خودم تست کردم هزینه تمام این ده دوازده دقیقه رو کم میکنه)
    شما بعد از ده دقیقه مانده حساب تلفن خود را بگیرید میبینید کم کرده(نامرد همون لحظه نشون نمیده)

    شما اگه یه روز شرکت زدید درستکار باشید